taalles Lier

Hulp voor taalles in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Lier

Taalles in Duffel (2570) - Tania
Tania
Duffel
5/5 (73 reviews)
Als kind kwam ik in contact met Franstalige familieleden. Vrij jong ging ik op Franse cursus om de taal nog beter onder de knie te krijgen. Afgestudeerd als vertaler Frans Spaans, gaf mij de mogelijkheid om 9 jaar lang te werken als vertaler bij een architectenbureau. Daarna heb ik gekozen voor de commerciële wereld, waar Frans ook vrij veel aan bod kwam. Verder geef ik 15 jaar bijles.
Taalles in Koningshooikt (2500) - Johanna
Johanna
Koningshooikt
5/5 (6 reviews)
Ik heb 30 jaar ervaring als leerkracht in het secundair onderwijs. Nadien 7 jaar gewoond en gewerkt in Frankrijk. Ik ben vlot en vriendelijk in de omgang en werk graag met kinderen en jongeren.
Taalles in Duffel (2570) - Vera
Vera
Duffel
5/5 (4 reviews)
Ik ben een leerkracht met 30 ervaring in het eerste leerjaar . Het laatste jaar heb ik heel veel ervaring opgedaan in het geven van Nederlands aan kinderen die geen notitie hebben van de taal of slechts de basis kennen. Hiervoor heb ik heel veel materiaal gemaakt om op een speelse manier de taal te leren. Ik volg momenteel ook een cursus hiervoor.
Taalles in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en erg gepassioneerd door taal. Heeft je kind moeite met Frans, Nederlands of Engels in de lagere school of begin middelbaar? Hier ben je aan het juiste adres!
Taalles in Lier (2500) - Janice
Janice
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik ben 10 jaar klasleerkracht geweest in de lagere school. De leerstof taal en Frans van het 3de tot en met het 6de leerjaar heb ik in de vingers en daar kan ik jouw kind helemaal mee op weg helpen.
Taalles in Duffel (2570) - Petra
Petra
Duffel
Nieuw
Ik ben Petra en geef al meer dan 25 jaar bijles, steeds met de glimlach! Ik heb al vele kinderen met succes geholpen, kan vele referenties geven. Ik voorzie, indien nodig, aangepast materiaal en werkladen. Ik geef Frans en Nederlands, thuis en op locatie. Indien gewenst mail ik met de leerkracht om de prestaties te verbeteren. 90 % slaagkans!!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Lier (2500) - Ilyas
Ilyas
Lier
Nieuw
Hallo, Ik heb 18 jaar ervaring in IT dienst. Ik bied graag hulp en bijles in de IT sector. Moesten jullie hulp of bijles nodig hebben, hoor ik het graag.
Taalles in Lier (2500) - Sanne
Sanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Als dubbel gediplomeerd leerkracht ben ik de juiste persoon voor uw taalbijles! Met veel geduld, een motiverende houding en met focus op een juiste studiemethode probeer ik telkens het beste uit de leerlingen of cursisten te halen zodat zij het gewenste resultaat kunnen bereiken. Door middel van herhaling, zelfontdekkend en spelenderwijs leren worden de nodige lesinhouden verankerd. Er worden ook tips gegeven naar leren en leren, planning en zelfredzaamheid toe.
Taalles in Lier (2500) - Florine
Florine
Lier
Nieuw
Ik vind het enorm leuk om mijn moedertaal, het Frans aan anderen aan te leren! Naast mijn masterdiploma in de Franse taal- en letterkunde beschik ik ook over een lerarendiploma voor het lager onderwijs. Ik heb ook meer dan 7 jaar ervaring in het geven van bijlessen Frans, wiskunde en Nederlandse spelling en ik heb al lesgegeven in verschillende leerjaren in het lager onderwijs.
Taalles in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Lier
Nieuw
Ik heb een bachelor in Japanse studies van de K.U. Leuven, waardoor ik u zeker kan bijstaan in uw lessen Japans. Daarnaast ben ik al jaren dagelijks bezig met Engels lezen, spreken en schrijven. Ik lees Engelse boeken, heb een aantal universitaire lessen in het Engels gevolgd en spreek Engels met collega's.
Taalles in Lier (2500) - Chelsa
Chelsa
Lier
Nieuw
Student in mijn laatste jaar middelbaar in Lier. Ik ben gepassioneerd door talen en help graag kinderen vorderingen maken! Ik kan ook helpen met huiswerk.
Taalles in Lier (2500) - Sonja
Sonja
Lier
Nieuw
Ik ben geaggregeerde secundair onderwijs en geef bijlessen Enge|s, Frans en Nederlands. Graag geef ik begeleiding op maat. Ik ben ook bereid vertaalwerk te doen.
Taalles in Duffel (2570) - Maaike
Maaike
Duffel
Nieuw
Ik heb een tijdje geleden de opleiding leerkracht lager onderwijs gestudeerd. Hier was de Nederlandse taal 1 van mijn grootste troeven. Ik kijk er naar uit om jullie te helpen!
Taalles in Berlaar (2590) - Amélie
Amélie
Berlaar
Nieuw
Ik ben gebeten door taal, meer bepaald door Nederlands Frans en Spaans. Ik heb mijn secundair diploma behaald voor de richting Latijn talen. Ik wil hier volgend jaar ook in voortgaan en ga dus toegepaste taalkunde Frans en Spaans studeren. Ik ben zeer veel met taal bezig en wil graag anderen hiermee helpen.
Taalles in Duffel (2570) - Fern
Fern
Duffel
Nieuw
Ervaring in het secundair onderwijs en met het geven van Nederlands en Engels. Voornamelijk derde graad, dus stevige leerstof schrikt me niet af. Grammatica, taalvaardigheid en/of leren leren kunnen allemaal aan bod komen indien gewenst! Ook volwassenen die een conversatiepartner zoeken om hun Nederlandse of Engelse taalvaardigheid te oefenen - ook online! - mogen me zeker een berichtje sturen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Lier: geëvalueerd met 5.0 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Lier, taalleraar Lier, op zoek naar een taalleraar Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen taalles in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden