personal trainer Lier

Ontdek talentvolle personal trainers in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Lier

Personal trainer in Mechelen (2800) - Stefaan
Stefaan
Mechelen
5/5 (12 reviews)
Door jaren actief te zijn in de judosport en op latere leeftijd in de boks Française Ken ik wel technieken die je voor zelfverdediging zou kunnen gebruiken
Personal trainer in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Personal trainer in Bonheiden (2820) - Vic
Vic
Bonheiden
5/5 (3 reviews)
Doorheen de dag maak ik zoveel mogelijk tijd om te sporten. Ik ga bijna dagelijks naar de fitness en ik wil dan ook graag andere helpen! Dit geldt ook voor andere sporten.
Personal trainer in Berchem (2600) - Joeri
Joeri
Berchem
5/5 (3 reviews)
Na enkele intensieve opleidingen te hebben gevolgd en praktijkervaring te hebben opgedaan kan ik je goed helpen als personal trainer. Dat doe ik in enkele Antwerpse parken zodat je ook in de buitenlucht komt. Over een win-win gesproken!
Personal trainer in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Samen sporten is erg plezant dus ik ben eigenlijk een sport partner om samen te joggen of fitnessen ga je dat leuk vinden.Ondertussen gaan we samen werken op alle figuren en jouw zwaakte te verterken en ook altijd ervan genieten. Want boven alles moet je plezier en genoot hebben tijdens sport, uitraard moet gewerkt worden. Bel mij
Personal trainer in Kontich (2550) - Bos
Bos
Kontich
5/5 (1 reviews)
Fitness, gevechtssporten, krijgskunsten en self-defense zijn grote passies van mij. Ik heb een zelfverdedigingsclub uitgebaat en heb zowel aan volwassenen als kinderen les gegeven. Ik hou ervan om mijn lichaam fit en sterk te houden en ben ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan zijn als jij aan jouw lichaam wilt werken maar ook als je jezelf wilt leren verdedigen op een effectieve manier.
Personal trainer in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
Nieuw
al 20j intensief bezig met krachttraining/fitness.ervaring niet via cursussen maar uit de praktijk! Geen dure personal coach nodig? no nonsense advies? contacteer me dan en we bekijken een plan op JOUW maat/behoeftes
Personal trainer in Berlaar (2590) - Birgit
Birgit
Berlaar
Nieuw
Voetbalster in de hoogste klasse. Gedreven door sport, voeding, en lifestyle. Discipline met een juiste combo van spontaniteit. Studente Psychologie en Coaching.
Personal trainer in Borsbeek (2150) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borsbeek
Nieuw
Reeds enkele jaren werkzaam als personal trainer. EREPS level 4. Revalidatie training, NASM, correctiestrategie, afvallen of spiermassa en kracht, Voedingscoaching, ...
Personal trainer in Pulle (2243) - Jeremy
Jeremy
Pulle
Nieuw
Snowboard: Ik snowboard al 18j en heb allerlei basic tricks geleerd ook. Ben zeer goede mentor. Thaiboks: Ik heb 1 jaar in een shaolin kungfu tempel geleefd. Daar trainde ik samen met shaolin warrior monks, 6-7u dagelijks. Shaolin, tai chi, qi gong en sanda. Sanda is bijna hetzelfde als thaiboksen. Na deze ervaring ben ik ook naar thaiboks school gegaan en daar verder getraind.
Personal trainer in Mortsel (2640) - Yannick
Yannick
Mortsel
Nieuw
Al vele jaren golf speler en ook een diploma initiator op zak. Ik ga de volgende stap aangaan om officieel lesgever te worden. Deze optie kan me hierbij helpen om beter les te geven
Personal trainer in Edegem (2650) - Milan
Milan
Edegem
Nieuw
Ik houd van sport, en ben ervan overtuigd dat iedereen van sport kan houden. Maar het is een proces waarbij alles draait rond mindset. Ik ben van een niet-loper naar een marathonloper gegaan. Van een lange, smalle anti-fitnesser naar een 10 kg zwaardere gymliefhebber. Ik help u graag mee genieten van sport waardoor, ongeacht uw doelen, de resultaten zullen volgen. Let's do this together!
Personal trainer in Kontich (2550) - Yenthe
Yenthe
Kontich
Nieuw
Ik sport zeer graag. Dit wil ik ook graag delen met anderen. Ik ben afgestudeerd in de richting sportwetenschappen. Ik doe zeer veel sporten graag: paardrijden, volleyballen, dansen, voetbal,...
Personal trainer in Lier (2500) - Kyani
Kyani
Lier
Nieuw
Ik heb 7 jaar geturnd op olympisch niveau en heb hierin ook turnlessen moeten geven. Ik ben nu 24/7 fitnesscoach die klaar staat om te helpen in wat dan ook.
Personal trainer in Boechout (2530) - Rein
Rein
Boechout
Nieuw
Jarenlange diepgaande TaiChi, ChiQong en meditatietraining hebben me enorm veel bijgeleerd over de balans tussen ontspanning en focus, introspectie en het dagelijkse praktische leven. Ik hou ervan om mensen te kunnen bijstaan om op een praktische en eenvoudige manier hun fysiek, mentaal en emotioneel welzijn te ondersteunen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Lier: geëvalueerd met 4.75 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Lier, personal training Lier, bodybuilding coach Lier, fitness coach Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Lier via Ring Twice


Personal training Lier kan je helpen met het behalen van je persoonlijke objectieven. Een personal trainer Lier beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afslanken, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Lier? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Lier


Voor personal training in Lier, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede community met persoonlijke trainers in Lier. Zo vind je dus de juiste trainer voor het behalen van je objectieven, maar wat doet een personal trainer Lier juist?

Een persoonlijke trainer Lier is specialist in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Lier, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Lier is gespecialiseerd in zijn of haar vak en heeft jarenlange ervarenheid in het geven van personal training Lier, die de coach graag met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar domein en voor extra motivatie zorgt om jouw objectieven te bereiken.

Een personal trainer Lier stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Lier of je je nu wil concentreren op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Lier


Wat een personal trainer Lier kost, hangt erg af van de opleidingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Lier bijvoorbeeld een specifieke sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Lier zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Lier heeft, zal het tarief naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Lier te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Lier bijkomstige onkosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld kosten voor gerei, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Lier


De kosten van een personal trainer Lier hangen af van jouw verlangen en de bijkomstige kosten. Zo rekent de personal trainer Lier een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Lier maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun prijs.

Voor een sport coach Lier kunnen extra kosten, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Lier die bij jou thuis komt, zal daarbovenop reiskosten factureren. Het uurtarief van een personal trainer Lier ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Lier

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Vechtsport€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Lier


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Lier beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Lier en kun je uitgebreid bespreken in een inschrijvingsgesprek.
 
Heb je objectieven die je wil halen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Lier door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitstippelen. Voor personal training Lier op maat, kun je dus je objectieven en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Lier wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Lier


Ook voor een fitness trainer Lier kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een adequate fitness trainer Lier in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Lier, die vervolgens een plan op maat aanmaakt. Wil je graag meer spieren opbouwen of is je doel om je vetpercentage te verminderen? Je fitness trainer Lier houdt rekening met je doelen en noden.

Je fitness trainer Lier heeft gerei beschikbaar, waarmee je de vooruitgang van je personal training Lier kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training zinvol is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassingen maken.

Personal trainer aan huis in LierJe personal training Lier vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Lier in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de coach thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Lier in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach zeker een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Lier.

Wanneer je een sport coach Lier of fitness trainer Lier inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een speciale sportlocatie vereist. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Lier in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Lier via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Lier of personal training Lier in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Lier op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun vakkennis aan, waaronder personal training Lier. Plaats je oproep voor een personal trainer Lier op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je objectieven te bereiken.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden