bijles Lier

Hulp voor bijles Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Lier

Bijles in Lier (2500) - Sam
Sam
Lier
4.8/5 (5 reviews)
Student Geografie aan de KU Leuven, wetenschappen en wiskunde waren nooit een probleem voor mij. Als andere studenten vragen hebben komen ze altijd bij mij terecht en probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen
Bijles in Duffel (2570) - Niels
Niels
Duffel
5/5 (5 reviews)
Ik ben in 2020 afgestudeerd als master rechten aan de KU Leuven. Dit academiejaar volg ik nog een aanvullende master in de fiscaliteit. Ik heb al eerder bijles gegeven aan studenten uit eerste bachelor rechten. Verder ben ik een geduldig en flexibel persoon. Aarzel niet om mij te contacteren!
Bijles in Lier (2500) - Michael
Michael
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Bijles in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Bijles in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en combineer ik beide jobs erg graag met elkaar. Heeft je kind moeite met bepaalde onderwerpen in de lagere school of begin middelbaar, dan kan ik je hier zeker bij verder helpen met de nodige uitleg, brede glimlach en het vele geduld.
Bijles in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als software ingenieur, dus ben ik opgeleid in verschillende gebieden in de wetenschap. Ik ga niet zeggen dat ik alles nog weet maar ik zou alles rap moeten kunnen opfrissen :D. Ik kan bijlessen geven in Wiskunde, informatica (programmeren/excel/word), fysica, elektriciteit, sterkte-leer, electronica. Bijna alle wetenschaps vakken behalve Chemie.
Bijles in Lier (2500) - Florine
Florine
Lier
Nieuw
Ik geef bijlessen wiskunde aan kinderen van de lagere school. Hierin heb ik al meer dan 7 jaar ervaring. Ik heb een lerarendiploma en ik heb ook al lesgegeven in alle leerjaren van de lagere school. Het individueel coachen en op maat begeleiden van kinderen is mijn specialiteit. Aarzel niet om me te contacteren voor meer informatie!
Bijles in Lier (2500) - Sonja
Sonja
Lier
Nieuw
Als geaggregeerde economische wetenschappen geef ik bijles boekhouden, economie, verkoop, kantoortechnieken. Ook geef ik andere schoolsebegeleiding op maat.
Bijles in Lier (2500) - Kirsten
Kirsten
Lier
Nieuw
Ik geef al enkele jaren bijles wiskunde en sporadisch ook eens een ander vak, indien hier nood aan is. Mijn focus ligt op leerlingen uit de lagere school of de eerste en tweede graad (1ste-4de) van het middelbaar. Ik ben zelf zeer leergierig en geef graag mijn kennis door aan anderen. Ik ben geduldig en zeer behulpzaam. Samen wil ik ervoor zorgen dat uw kind kan slagen!
Bijles in Duffel (2570) - Maaike
Maaike
Duffel
Nieuw
In het middelbaar vond ik de lessen wiskunde en biologie super interessant! Ik was hier zelf ook heel goed in (van getallenleer tot meetkunde). Ik help jullie graag verder!
Bijles in Lier (2500) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik heb al vaak bijles gegeven rond wiskunde, fysica en informatica. Dit zowel in korte workshops alsook op regelmatige basis op school. Door het programmeren van verschillende programma's kom ik ook nog op dagdagelijkse basis in contact met deze thema's.
Bijles in Lier (2500) - Esmee
Esmee
Lier
Nieuw
Ik heb al meer dan 5 jaar ervaring met het geven van bijles Latijn. De student krijgt een beter inzicht in de materie en dat vertaalt zich in betere punten.
Bijles in Lier (2500) - Niels
Niels Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
In mijn huidige job geef ik al regelmatig training aan onze gebruikers, wat wel goed werkt. Daarnaast heb ik een goede kennis van economie en wiskunde door mijn vroegere opleidingen.
Bijles in Lier (2500) - Izza
Izza
Lier
Nieuw
Ik volg al vier jaar de richting STEM, hierbij staan wiskunde en wetenschapsvakken centraal. Ik heb ook gemerkt dat ik wiskunde en chemie snel onder de knie heb. Ik hou mij graag bezig met het uitleggen van deze vakken en hoop zo mensen voort te helpen!
Bijles in Koningshooikt (2500) - Jessica
Jessica
Koningshooikt
Nieuw
Ik heb na mijn middelbare school verder gestudeert voor leerkracht nederlands/godsdienst/pav zn heb doorheen de jaren al wat bijles gegeven aan anderstaligen als jonge kindje uit de lagere school. Laat mij weten waaraan nood is en ik bekijk of ik u hiermee kan helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
“ Van zodra je een zoekertje hebt geplaatst, krijg je al vrij snel reacties of kandidaten. ”
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Lier: geëvalueerd met 4.96 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Lier, bijlessen Lier, huiswerkbegeleiding Lier, studiebegeleiding Lier, thuisbegeleiding Lier, bijles aan huis Lier, bijles prijs Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles in Lier

Bijles aardrijkskunde in Lier (2500) - Bijles wiskunde in Lier (2500) - Wiskunde 2e jaar ASO
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden