kooklessen Lier

Hulp voor kooklessen in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Lier

Kooklessen in Bevel (2560) - Joost
Joost Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bevel
5/5 (1 reviews)
Jarenlange ervaring in een aantal Lierse keukens, een passie voor koken, volgens sommigen een talent. Ik ben geen chef, maar kan wel het één en ander bijbrengen. Zeer geschikt voor starters en gevorderden die graag verder gaan dan de klassieke keuken of drukbezette ouders die graag snel lekker en voedzaam willen koken. Alles is bespreekbaar...
Kooklessen in Duffel (2570) - Manuela
Manuela
Duffel
5/5 (1 reviews)
Voor het afstuderen in kunst (middelbaar onderwijs) volgde ik de richting Sociaal technische wetenschappen. Hierin kwam ook kookles aan bod. Dankzij deze lessen werd een sterke basis gelegd. Verder heeft mijn moeder me ontzettend veel aangeleerd én hebben verschillende reizen me geïnspireerd.
Kooklessen in Nijlen (2560) - Kevin
Kevin
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een uitstekende basiskennis van koken (van de mama geleerd die top banketbakker van België is). Ik luister graag eerst naar jou wat je graag eet en voorkeuren zijn. Vandaar uit kunnen we starten om samen de lekkerste maaltijden te kokerellen.
Kooklessen in Lier (2500) - Donald
Donald
Lier
Nieuw
Ik heb net mijn diploma hulpkok behaalt en kan je zeker wat basis bijbrengen. Hiernaast heb ik ook nog een passie voor koken en zo kom ik ook in aanraking met wat geavanceerdere gerechten.
Kooklessen in Lier (2500) - Emran
Emran
Lier
Nieuw
I love to make rice and chicken .in our language we called palow it's very dilious and also I make for party chicken tandore and nan with masala when
Kooklessen in Berlaar (2590) - Lorenzo
Lorenzo
Berlaar
Nieuw
Ik kan eten koken en da klaarmaken en ik wil graag kookles geven voor de knappe meisjes want zoek een vriendin ik kan kindere veel aanlere en iq is 12
Kooklessen in Lier (2500) - Jelbrich
Jelbrich Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Hey Allen, kooklessen online of offline... dit kan zeker in deze huidige situatie verkiezen we om jullie een unieke online kookervaring mee te geven.
Kooklessen in Boechout (2530) - Peter
Peter
Boechout
Nieuw
Aangezien ik steeds met studenten en nieuwe mensen heb gewerkt vond ik het zeer fijn en aangeaam om alles uit te leggen op een duidelijke en rustige manier.
Kooklessen in Kontich (2550) - Jessica
Jessica
Kontich
Nieuw
Zoek je een unieke privé ervaring om jouw kookkunsten op te pimpen dan ben je aan het juiste adres. Dit kan vanaf 1 - 6 personen. Voor meer info stuur gerust een berichtje.
Kooklessen in Beerzel (2580) - Michaela
Michaela
Beerzel
Nieuw
Geef al 6 jaar praktijk les op school. Dit van basistechnieken tot uitgebreide menu’s. Stap voor stap uitleggen en demonstreren van een recept. Rekening houdend met de hygiëne voorschriften
Kooklessen in Bevel (2560) - Beatriz
Beatriz
Bevel
Nieuw
hallo, hou je niet van koken? wil je een feest maken?Ik ben een oplossing. Ik heb een passie voor koken.Ik vind het heerlijk om van alles een beetje te doen. Hapjes, tarten, thematish keuken, vooral de portuguese keuken. Kan ik je helpen?
Kooklessen in Kontich (2550) - Nikolina
Nikolina
Kontich
Nieuw
Hallo! Ik kook heel erg graag, dus heb je wat tips en tricks nodig dan help ik je zeer graag hierbij. Dit is altijd al een hobby geweest waar ik me thuis mee bezig hield
Kooklessen in Berlaar (2590) - Chiara
Chiara
Berlaar
Nieuw
Bent u geen handige Harry in koken? Wilt u graag eens buiten uw comfortzone koken? Of heeft u gewoon geen tijd om te koken? Dan ben ik hier! Ik sta zelf heel graag in de keuken en experimenteer graag om een overheerlijk gerecht op tafel te zetten!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kookleraars in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Lier: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Lier, kookles volwassenen Lier, kookles Lier, kookleraar Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden