muziekles Lier

Hulp voor muziekles in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Lier

Muziekles in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (12 reviews)
15 jaar ervaring met het geven van privélessen op maat voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. De gitaarlessen kunnen door gaan bij mij in een studioruimte of op locatie... Je hoeft enkel je eigen gitaar mee te brengen en zelfs dat is geen must. De leerling krijgt elke les nieuw materiaal mee om op voort te bouwen.
Muziekles in Edegem (2650) - Annemie
Annemie
Edegem
5/5 (10 reviews)
Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie met de grootste onderscheiding voor piano en beschik daarnaast over diploma's notenleer en muziekgeschiedenis. Ik genoot een klassieke opleiding, maar ben eveneens vertrouwd met andere muziekgenres. Ben jij ook fan van Einaudi, Hans Zimmer, Yann Tiersen ...? Kan je nog geen noten lezen? Dit wordt stap voor stap geïntegreerd in de lessen. Waar wacht je op ?
Muziekles in Beerzel (2580) - Wendy
Wendy
Beerzel
5/5 (4 reviews)
Wil je muziek leren maar je weet niet of het wel iets voor jou is. Ik kan jou de basis van drummen en gitaar leren. Ik heb veel geduld en voor je het weet kan je al aan de slag met een paar noten. Of lekker meedrummen op een liedje. Aarzel niet om mij te contacteren.
Muziekles in Hallaar (2220) - Pieter
Pieter
Hallaar
5/5 (1 reviews)
Ik ben Pieter reeds 20 jaar een professionele muzikant/gitarist en producer. Ik heb naast een master diploma gitaar, jazz en lichte muziek ook een pedagogisch diploma. Ik beheers vele muziekstijlen: jazz, rock, klassiek, singer songwriter, fingerpicking, blues enz... Ik ben een gepassioneerd lesgever die op een heel persoonlijke manier te werk gaat.
Muziekles in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Ik doe al sinds mijn 7 jaar muziekschool. Als 2e instrument heb ik op mijn 12 jaar gekozen voor piano. (1e instrument is fagot). Ik kan dus gerust en met veel plezier lesjes notenleer en piano geven. Of je nu al een beetje kent van piano of helemaal nog niets, samen zullen we ervoor zorgen dat je die leuke liedjes die je al lange tijd wilde spelen, vlotjes zal kunnen laten horen aan je vrienden!
Muziekles in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan muziekles

Muziekles in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Ervaring: Gitaar: - 10 jaar klassiek - 7 jaar begeleiding (akkoorden) - 2 jaar Jazz Piano: - 3 jaar klassiek Voor de lessen kan ik muziek theorie geven, piano akkoorden en voor gitaar klassiek en akkoorden.
Muziekles in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Lier
Nieuw
Ik heb 6 jaar pianoles gevolgd aan de stedelijke academie in Brugge en hou nog altijd enorm van dit instrument. Ondertussen beëindig ik nu ook mijn tweede jaar cello. Muziek was altijd al een waardevol deel van mijn leven en dat zal het ook altijd blijven.
Muziekles in Berchem (2600) - Fran
Fran
Berchem
Nieuw
Ik speel al 15 jaar akoestische gitaar met passie. Wanneer ik gitaarles geef, zorg ik voor een lespakket op maat en gaan we samen aan de slag op het niveau van de leerling.
Muziekles in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Loes
Loes
Onze-lieve-vrouw-waver
Nieuw
Ik bied eigenlijk vioolles en samenspel aan, geen zangles, maar die optie werd niet gegeven door de site. Ik speel 30 j viool, ben klassiek opgeleid van m'n 4 tot m'n 18j, heb heel veel volksmuziek en folk gespeeld, in verschillende soorten bandjes gespeeld. Ik heb een sterke theoretisch basis, maar wil vooral het plezier in spelen aanwakkeren. Ik bied les aan beginnelingen en licht gevorderden.
Muziekles in Borsbeek (2150) - Maryna
Maryna
Borsbeek
Nieuw
Als pianolerares ik werk graag persoonlijk en zoek samen met de leerling naar een manier van spelen die bij hem past. Zowel op muzikaal als op technisch vlak gebruik ik bij iedereen een andere aanpak, een verschillende methode en andere stukken.
Muziekles in Mechelen (2800) - Timoty
Timoty
Mechelen
Nieuw
Muziek is mijn leven. Ik geloof in discipline en vooruitgang, maar uiteraard ook in plezier want dat is waar muziek nu eenmaal om draait. Vooruitgang is voor mij van uiterst belang, maar aangezien iedereen anders is, is het voor mij ook belangrijk om met een individueel plan te werken, aangepast aan de leerling.
Muziekles in Borsbeek (2150) - Vicky
Vicky
Borsbeek
Nieuw
Twee jaar geleden rondde ik mijn 10-jarige gitaar opleiding aan de muziek academie Borgerhout af met 93%. Muziek loopt in mijn familie, en het is mijn levenslange ambitie om te blijven leren en experimenteren met muziek. Naast gitaar speel ik ukelele en piano. Dit jaar ben ik aan mijn opleiding cello begonnen, en volgend jaar zal ik het vak arrangeren en componeren volgen.
Muziekles in Sint-katelijne-waver (2860) - Emily
Emily
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik speel zelf al 4 jaar gitaar en heb dit zelf geleerd zonder lessen. Ben je een beginner en wil je graag de basics kennen zodat je je favoriete liedjes op de gitaar kunt leren spelen? Stuur dan gerust een berichtje.
Muziekles in Sint-katelijne-waver (2860) - Jasper
Jasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Wil je zangles volgen, een professionele opname maken, de combinatie maken met gitaar/piano, contacteer me dan gerust voor een vrijblijvende test sessie. Ik ben sinds jonge leeftijd erg actief in de muzieksector. Optredens, studio-opnames, producing en songwriting zijn zaken waar ik over de jaren heen veel ervaring heb opgedaan. Mijn doel is vooral het plezier in muziek nog verder aan te wakkeren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Lier: geëvalueerd met 5.0 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Lier, privé leraar muziek Lier, muziek leren spelen Lier, muziekles volwassenen Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muziekles in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden