personal trainer Edegem

Ontdek talentvolle personal trainers in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Edegem

Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Personal trainer in Berchem (2600) - Joeri
Joeri
Berchem
5/5 (3 reviews)
Na enkele intensieve opleidingen te hebben gevolgd en praktijkervaring te hebben opgedaan kan ik je goed helpen als personal trainer. Dat doe ik in enkele Antwerpse parken zodat je ook in de buitenlucht komt. Over een win-win gesproken!
Personal trainer in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Personal trainer in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Samen sporten is erg plezant dus ik ben eigenlijk een sport partner om samen te joggen of fitnessen ga je dat leuk vinden.Ondertussen gaan we samen werken op alle figuren en jouw zwaakte te verterken en ook altijd ervan genieten. Want boven alles moet je plezier en genoot hebben tijdens sport, uitraard moet gewerkt worden. Bel mij
Personal trainer in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
Nieuw
al 20j intensief bezig met krachttraining/fitness.ervaring niet via cursussen maar uit de praktijk! Geen dure personal coach nodig? no nonsense advies? contacteer me dan en we bekijken een plan op JOUW maat/behoeftes
Personal trainer in Berchem (2600) - Ivanildo
Ivanildo
Berchem
Nieuw
Als Personal Trainer kom ik wekelijks bij u thuis voor een training op maat. De trainingen worden opgemaakt om u lichaam weer te doen bewegen zoals u al een lange tijd niet meer hebt ervaren. Met effectieve lichaamsgewichtsoefeningen help ik u om uw doel te bereiken. Lopen, springen, duwen, trekken, en tillen zijn een paar van de functionele bewegingen. Het verbeteren van de functionele bewegingen om beter te kunnen functioneren in het dagelijkse leven!
Personal trainer in Borsbeek (2150) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borsbeek
Nieuw
Reeds enkele jaren werkzaam als personal trainer. EREPS level 4. Revalidatie training, NASM, correctiestrategie, afvallen of spiermassa en kracht, Voedingscoaching, ...
Personal trainer in Antwerpen (2018) - Lore
Lore
Antwerpen
Nieuw
Hi! Ik ben afgestudeerd als master in de kinesitherapie en ben dus de geknipte persoon voor gepersonaliseerde trainingen! Trends en diëten vind je bij mij niet terug, wel het veranderen naar een gezonde levensstijl, die je gemakkelijk kan volhouden. Groetjes, Lore
Personal trainer in Mortsel (2640) - Yannick
Yannick
Mortsel
Nieuw
Al vele jaren golf speler en ook een diploma initiator op zak. Ik ga de volgende stap aangaan om officieel lesgever te worden. Deze optie kan me hierbij helpen om beter les te geven
Personal trainer in Wilrijk (2610) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
Nieuw
Bloso certified sport initiator / coach / organisator en host van hengelsportkampen Schietinstructeur & jachttraining Fitness & krachttraining + voeding
Personal trainer in Edegem (2650) - Milan
Milan
Edegem
Nieuw
Ik houd van sport, en ben ervan overtuigd dat iedereen van sport kan houden. Maar het is een proces waarbij alles draait rond mindset. Ik ben van een niet-loper naar een marathonloper gegaan. Van een lange, smalle anti-fitnesser naar een 10 kg zwaardere gymliefhebber. Ik help u graag mee genieten van sport waardoor, ongeacht uw doelen, de resultaten zullen volgen. Let's do this together!
Personal trainer in Kontich (2550) - Yenthe
Yenthe
Kontich
Nieuw
Ik sport zeer graag. Dit wil ik ook graag delen met anderen. Ik ben afgestudeerd in de richting sportwetenschappen. Ik doe zeer veel sporten graag: paardrijden, volleyballen, dansen, voetbal,...
Personal trainer in Boechout (2530) - Rein
Rein
Boechout
Nieuw
Jarenlange diepgaande TaiChi, ChiQong en meditatietraining hebben me enorm veel bijgeleerd over de balans tussen ontspanning en focus, introspectie en het dagelijkse praktische leven. Ik hou ervan om mensen te kunnen bijstaan om op een praktische en eenvoudige manier hun fysiek, mentaal en emotioneel welzijn te ondersteunen.
Personal trainer in Berchem (2600) - Sofie
Sofie
Berchem
Nieuw
Ik speel op professioneel niveau waterpolo. Ik geef al 7 jaar zwemles en ben als ergotherapeut opgeleid in het opmaken van een sportplan. Hierbij kan ik se nodige gradaties en variaties voorzien.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Edegem: geëvalueerd met 4.69 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Edegem, personal training Edegem, bodybuilding coach Edegem, fitness coach Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Edegem via Ring Twice


Personal training Edegem kan je helpen met het halen van je persoonlijke objectieven. Een personal trainer Edegem beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je graag om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag vermageren, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Edegem? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Edegem


Voor personal training in Edegem, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede community met persoonlijke trainers in Edegem. Zo vind je dus de juiste trainer voor het halen van je doelstellingen, maar wat doet een personal trainer Edegem juist?

Een persoonlijke trainer Edegem is specialist in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Edegem, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Edegem is gespecialiseerd in zijn of haar vak en heeft jarenlange ervaring in het geven van personal training Edegem, die de coach graag met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar vak en voor extra motivatie zorgt om jouw doelstellingen te bereiken.

Een personal trainer Edegem stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Edegem of je je nu wil richten op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Edegem


Wat een personal trainer Edegem kost, hangt erg af van de vormingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Edegem bijvoorbeeld een gespecialiseerde sportopleiding? Dan zal deze een hogere prijs rekenen dan een persoonlijke trainer Edegem zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Edegem heeft, zal de prijs naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Edegem te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Edegem bijkomstige uitgaven, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld kosten voor gerief, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Edegem


De kosten van een personal trainer Edegem hangen af van jouw verlangen en de bijkomende kosten. Zo rekent de personal trainer Edegem een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Edegem maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun vergoeding.

Voor een sport coach Edegem kunnen extra uitgaven, de onkosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Edegem die bij jou thuis komt, zal daarnaast reiskosten factureren. Het uurtarief van een personal trainer Edegem ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Edegem

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Zwemles€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Edegem


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Edegem beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Edegem en kun je uitgebreid bespreken in een kennismakingsgesprek.
 
Heb je doelstellingen die je wil bereiken? Geef dit aan je persoonlijke trainer Edegem door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je ontwerpen. Voor personal training Edegem op maat, kun je dus je objectieven en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Edegem wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Edegem


Ook voor een fitness trainer Edegem kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een geschikte fitness trainer Edegem in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Edegem, die vervolgens een plan op maat maakt. Wil je graag meer spieren opbouwen of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Edegem houdt rekening met je doelen en verlangen.

Je fitness trainer Edegem heeft gerei beschikbaar, waarmee je de vordering van je personal training Edegem kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training leerzaam is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassingen maken.

Personal trainer aan huis in EdegemJe personal training Edegem vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Edegem in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je coach bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Edegem in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach vermoedelijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Edegem.

Wanneer je een sport coach Edegem of fitness trainer Edegem inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een speciale sportlocatie benodigd. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Edegem in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Edegem via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Edegem of personal training Edegem in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Edegem op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun knowhow aan, waaronder personal training Edegem. Plaats je oproep voor een personal trainer Edegem op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelen te halen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden