personal trainer Edegem

Ontdek talentvolle personal trainers in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Edegem

Furat is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.97/5 (36 reviews)
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.96/5 (25 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben altijd gepassioneerd om zowel fysiek als mentaal actief te zijn. Ik organiseerde een ultiem frisbeespel in Park Spoornord in 2018, en ik heb een uitgebreide training geleid (en het staat open voor iedereen en alle leeftijden). Ik help je graag door het gezonde pad en het is nooit te laat om te beginnen met het nemen van goede zorg voor jezelf!
Personal trainer in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Personal trainer in Antwerpen (2030) - Veerle
Veerle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik heb sinds 2020 een eigen praktijk in Wijnegem voor relaxatie, massage en hypnose. Ik geef geen specifieke sporttrainingen, maar begeleid mensen op vlak van relaxatie, concentratie, doorzettingsvermogen, motivatie, zelfvertrouwen en gezonde levensstijl (afvallen, gezonder eten, meer bewegen...) door ademhalingsoefeningen, mindfulness, meditatie, hypnose, massage... Praktijk, op locatie of online
Personal trainer in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Kevin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Antwerpen (2030) - Kevin
Kevin
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb altijd zelf veel gesport maar kan dit niet meer doen na mijn ongeval. Ben dan ook land jeugdcoach van een voetbalploeg geweest en ook sportkampen mee georganiseerd.
Personal trainer in Antwerpen (2000) - Willem
Willem Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Begonnen met basket op twaalf jarige leeftijd bij Leuven Bears en vervolgens naar de sportschool in Hasselt gegaan tot mijn 19 en dan gestudeerd en gespeeld in College in de US. Basket is een passie en drijfveer voor veel jongeren en door basket heb ik veel kunnen begrijpen van het "gewone leven" en wil dit graag delen met anderen die dezelfde passie hebben.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.
Personal trainer in Kontich (2550) - Bos
Bos
Kontich
5/5 (1 reviews)
Fitness, gevechtssporten, krijgskunsten en self-defense zijn grote passies van mij. Ik heb een zelfverdedigingsclub uitgebaat en heb zowel aan volwassenen als kinderen les gegeven. Ik hou ervan om mijn lichaam fit en sterk te houden en ben ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan zijn als jij aan jouw lichaam wilt werken maar ook als je jezelf wilt leren verdedigen op een effectieve manier.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Mon
Mon
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hi, Ik ben Mon en ben een gediplomeerde coach in de Muaythai en kickboks. Ik geef zowel training in groep als privé aan jeugd en volwassenen. Deze sport doe ik al sinds de jaar 2001 en heb mijn diploma als coach sinds 2017. Ik hoop u snel op de mat mogen ontvangen. Mvg Monsef
Personal trainer in Deurne (2100) - Yari
Yari
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf zeer sportief, ik speel wekelijks voetbal en padel, daarnaast ga ik ook af en toe joggen. Ik ben zeer sportief en ik doe het ook zeer graag.
Personal trainer in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
Nieuw
al 20j intensief bezig met krachttraining/fitness.ervaring niet via cursussen maar uit de praktijk! Geen dure personal coach nodig? no nonsense advies? contacteer me dan en we bekijken een plan op JOUW maat/behoeftes
Personal trainer in Schoten (2900) - Aukje
Aukje Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben van opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding en gecertificeerd personal trainer. Ik werk ook in het zwembad als lesgever en hoger redder. Ik heb ervaring in de triatlon/duatlon, turnen, zwemmen en Crossfit en ik wil mijn sportieve ervaring graag doorgeven. Misschien betekent dit voor jou ook de start van een gezonder en actiever leefstijl.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel personal trainers in Edegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Edegem: geëvalueerd met 4.99 door 81 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Edegem, personal training Edegem, bodybuilding coach Edegem, fitness coach Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan personal trainer in Edegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden