privé les Destelbergen

Ontdek talentvolle privé leraars in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Destelbergen

Priveles in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Als dochter van een burgerlijk ingenieur en biologe ben ik van jongs af aan geboeid door wiskunde. In mijn hogere studies en mijn huidige job is wiskundig denken echter van weinig toepassing en dat is jammer. Graag zou ik dit gemis willen invullen door anderen te helpen met wiskundige problemen. Op die manier kan ik de wiskundekriebel misschien wel overbrengen!
Priveles in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
Destelbergen
5/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel zelf een leerlinge in het zesde middelbaar. Ik studeer Grieks met 8 uur wiskunde en ik heb tot het vierde jaar Latijn gevolgd. Ik kan bijles geven aan leerlingen van de lagere school en de eerste en tweede graad secundair. Ik wil al erg lang juf worden en ik werk ontzettend graag met kinderen. Ik ben geduldig en kan helder uitleggen. Ik kan niet wachten om uw kind te helpen!
Priveles in Destelbergen (9070) - Gulzhaina
Gulzhaina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty en speel in een ensemble ‘Les Misérables’. Ik heb 13 jaar les gegeven in een school voor hoogbegaafde muzikanten. Vandaag geef ik les in academies in Brussel en Mechelen en bij mij thuis in Gent en Destelbergen.
Priveles in Destelbergen (9070) - Giele
Giele
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht secundair onderwijs, lector hoger onderwijs en expert wetenschapscommunicator. Ik heb veel ervaring in motiverend lesgeven. Wat ik doe, doe ik met passie.
Priveles in Destelbergen (9070) - Jean-paul
Jean-paul
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Mijn specialisatie is het ontwerpen van taaltesten voor een internationaal publiek. Uit die ervaring puttend, kan ik na een niveaubepaling (CEF-R) vrij gemakkelijk een gepersonaliseerde studiemethode aanreiken. En dan kan het echte werk beginnen!
Priveles in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Destelbergen
Nieuw
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben graag bezig met wetenschappen, enthousiast en veeleisend naar mij zelf toe. Ik kan ook bijles geven over het toelatingsexamen (tand)arts.
Priveles in Destelbergen (9070) - Hanne
Hanne
Destelbergen
Nieuw
Priveles in Destelbergen (9070) - Anne
Anne
Destelbergen
Nieuw
Ontspanning, beweging en sport zijn onmisbaar, tenminste als je graag een gezonde geest hebt in een even gezond lichaam. Ik coach u en/of uw kinderen graag bij uw activiteit.
Priveles in Destelbergen (9070) - Johan
Johan
Destelbergen
Nieuw
Ik heb reeds meer dan 4 jaar ervaring met het geven van gitaarles. Zowel privélessen als groepslessen. Naargelang de smaak van de leerling geef ik les in pop, rock of jazzmuziek. Ik geef ook bijlessen muziektheorie theorie en lessen bandcoaching.
Priveles in Destelbergen (9070) - Lori
Lori
Destelbergen
Nieuw
Ik heb een master Engels en Nederlands. Ik kan ook vertalen vanuit het Frans naar het Engels of het Nederlands. Ik heb al ervaring met het vertalen voor een bedrijf. Ook nalezen van thesissen of dergelijke doe ik graag.
Priveles in Destelbergen (9070) - Sam
Sam
Destelbergen
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed, nl. in het Nederlands en het Engels. Ik spreek beiden dus vloeiend en ik heb een notie voor uitspraak in het Engels. Ik erger mij soms ook aan taalfouten.
Priveles in Destelbergen (9070) - Sarah
Sarah
Destelbergen
Nieuw
Ik studeer taal- en letterkunde: Engels - Nederlands aan de UGent. Ik zit nog maar in mijn 1e bachelor, maar ik hou van vertalen, schrijven en anderen helpen daarmee.
Priveles in Destelbergen (9070) - Oscar
Oscar
Destelbergen
Nieuw
Hey, ik ben Oscar en ik ben 19. Ik heb de laatste 8 jaar in het zuiden van Spanje gewoond dus ik kan wel een aardig woordje spaans! Ik heb ook al veel engelse vrienden geholpen met het leren van spaans en zij hielpen mij met engels dus nu kan ik ook goed engels! Ik help u graag vooruit!
Priveles in Destelbergen (9070) - Ilya
Ilya
Destelbergen
Nieuw
Fitnesscoach sinds 2015 Bachelor lichamelijke opvoeding en personal trainer Voedingsadvies zonder schema Eigen vervoer en materiaal Trainingen voor alle leeftijden en niveau's
Priveles in Destelbergen (9070) - Robin
Robin
Destelbergen
Nieuw
ik ben zelf coach bij de voetbal, een speciale opleiding heb ik niet. maar weet wel hoe en wat in de sportwereld. ben ook militair geweest dus ik weet wat sport inhoud alsook wat er voor gedaan moet worden!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Destelbergen: geëvalueerd met 4.99 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Destelbergen, privé leerkracht Destelbergen, prive lessen Destelbergen, bijles aan huis Destelbergen, privé onderwijs Destelbergen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Destelbergen

Bijles wiskunde - Franse om mijn zoon te helpen - Bijles Statistiek - Bijles fysica en wiskunde 1ste Bach - Bijles wiskunde secundair - Pianoles aan huis - zangles voor mijn 11-jarige dochter - Zangles - Gitaarles - Leraar electriche gitaar - Electriche gitaar - Bijles wiskunde 3e middelbaar - bijles wiskunde - zwemles - Wiskunde 5'leerjaar - Bijles Latijn - English classes - English classes - pianoles voor kind - Pianolessen - Aanvraag wiskunde voor onze dochter van het 1 ste middelbaar - prive pianolessen aan kinderen in Destelbergen - Bijles wiskunde/fysica - bijles fysica - PIANOLES VOOR DOCHTER VAN 6 JAAR - Pianoles voor dochter van 6 jaar - Pianoles in Destelbergen (9070) - Gitaarles gevraagd regio Destelbergen en omstreken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden