Vind de beste privé leraars van Destelbergen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
4.94/5 · 18 reviews
9070 Destelbergen
Als dochter van een burgerlijk ingenieur en biologe ben ik van jongs af aan geboeid door wiskunde. In mijn hogere studies en mijn huidige job is wiskundig denken echter van weinig toepassing en dat is jammer. Graag zou ik dit gemis willen invullen door anderen te helpen met wiskundige problemen. Op die manier kan ik de wiskundekriebel misschien wel overbrengen!
Priveles in Sint-amandsberg (9040) - Katrien
Katrien
5/5 · 7 reviews
9040 Sint-amandsberg
Hallo, Ik ben Katrien en kan bijles Frans geven op Lager Middelbaar niveau. Heb hier reeds wat ervaring mee door kleinzoon die ook door mij begeleid wordt.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Anne
Anne
5/5 · 5 reviews
9050 Gentbrugge
Priveles in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
4.75/5 · 4 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben altijd al een talenknobbel geweest en heb tijdens mijn middelbare en universitaire opleiding steeds graag en veel geschreven. Indien uw kinderen hulp nodig hebben bij opstellen en vertalen, sta ik hun graag bij.
Priveles in Melle (9090) - Wesley
Wesley
4.5/5 · 4 reviews
9090 Melle
Dag, ik heb op een sportschool gezeten waar k dus veel leerde over sporten maar ook over de technieken, trainingsschema's, etc.. Dus zal ik je dus zeker kunnen helpen met je sportschema en je eventueel coachen!
Priveles in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik heb ervaring met studiebegeleiding, met taal als grootste vaardigheid. Dit doe ik graag op een geduldige, bevatbare, creatieve en speelse manier. Op maandag en dinsdag (en evt. zondag) ben ik de hele dag beschikbaar.
Priveles in Destelbergen (9070) - Gulzhaina
Gulzhaina Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9070 Destelbergen
Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty en speel in een ensemble ‘Les Misérables’. Ik heb 13 jaar les gegeven in een school voor hoogbegaafde muzikanten. Vandaag geef ik les in academies in Brussel en Mechelen en bij mij thuis in Gent Ledeberg
Priveles in Gentbrugge (9050) - Bert
Bert Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Als docent en onderzoeker werk ik dagdagelijks met studenten en lerenden. Eerder dan een vakexpert, omschrijf ik me vooral als ondersteuner van die leerprocessen. Met een Certificaat C2 (English Council) en doorwinterde fan van het Nederlands, ben ik zeker dat ik een meerwaarde kan betekenen in het ondersteunen en bijwerken van deze talen (en andere zaken) uit de lagere school of de 1ste graad SO.
Priveles in Gentbrugge (9050) - An
An
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Spreek perfect Nederlands (moedertaal), Frans en Engels. Schrijf perfect Nederlands en Engels, Frans gaat. Kan je helpen bij de lessen, oefeningen. Samen een mondje andere taal spreken kan ook. Oefenen baart kunst!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Karel
Karel
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben van opleiding master in de wiskunde, master in de statistische data-analyse, doctor in de statistische data-analyse en heb het diploma van leerkracht op zak. Ik heb intussen 10 jaar onderwijservaring aan de UGent (wiskunde en statistiek) en geef ook al sinds mijn studententijd bijles. Het geeft me enorme voldoening om jongeren hiermee te helpen!
Priveles in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
5/5 · 1 reviews
9070 Destelbergen
Ik ben momenteel zelf een succesvolle leerlinge in het vijfde middelbaar. Ik studeer Grieks met 8 uur wiskunde en ik heb tot vorig jaar Latijn gevolgd. Ik kan bijles geven aan leerlingen van de lagere school en de eerste graad secundair. Ik wil al erg lang juf worden en ik werk ontzettend graag met kinderen. Ik ben geduldig en kan helder uitleggen. Ik kan niet wachten om uw kind te helpen!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Thomas
Thomas
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik geef bijles in de vakken Wiskunde en Fysica.
Priveles in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Nieuw
9070 Destelbergen
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben graag bezig met wetenschappen, enthousiast en veeleisend naar mij zelf toe. Ik kan ook bijles geven over het toelatingsexamen (tand)arts.
Priveles in Ledeberg (9050) - Freddy
Freddy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9050 Ledeberg
Hallo pianoliefhebbers ik geef pianolessen bij mij thuis in Gent. Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty (13 jaar ervaring) Ik geef les aan alle leeftijden - kinderen zijn welkom Een lesuur kost 25 euro
Priveles in Gentbrugge (9050) - Wouter
Wouter
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben hobbymatig autodidact componist. Graag deel ik mijn opgedane kennis om u te helpen bij het verwerven van een basistheoretische achtergrond in de wereld van audio en de basisvaardigheden bij het werken met muziekprogramma's (Fruity Loops, Cubase, Reason, ... ), MIDI, VST's, synthesizers, ... . De onderliggende principes zijn hierbij steeds dezelfde. Dit alles op maat van uw interesses.

Privé les Destelbergen: geëvalueerd met 4.93 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Destelbergen, privé leerkracht Destelbergen, prive lessen Destelbergen, bijles aan huis Destelbergen, privé onderwijs Destelbergen,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Destelbergen

Bijles wiskunde - Leraar electriche gitaar - Electriche gitaar - Bijles wiskunde 3e middelbaar - bijles wiskunde - zwemles - Wiskunde 5'leerjaar - Bijles Latijn - English classes - English classes - pianoles voor kind - Pianolessen - Aanvraag wiskunde voor onze dochter van het 1 ste middelbaar - prive pianolessen aan kinderen in Destelbergen - Bijles wiskunde/fysica - bijles fysica - PIANOLES VOOR DOCHTER VAN 6 JAAR - Pianoles voor dochter van 6 jaar - Pianoles in Destelbergen (9070) - Gitaarles gevraagd regio Destelbergen en omstreken
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden