privé les Gentbrugge

Ontdek talentvolle privé leraars in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Gentbrugge

Priveles in Gentbrugge (9050) - Anne
Anne
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Ivetta is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Ivetta
Ivetta
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Ik ben een passie voor Frans, en dat geef ik graag door. Mijn diploma als Master in de Meertalige Communicatie in Frans heeft me een grondige expertise geleverd, die ik kan gebruiken om de taal te onderwijzen. Ik ben voorstander van de praktische aanpak, waarbij je niet uren aan een stuk regeltjes en vervoegingen vanbuiten leert.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
Gentbrugge
4.75/5 (4 reviews)
Ik ben altijd al een talenknobbel geweest en heb tijdens mijn middelbare en universitaire opleiding steeds graag en veel geschreven. Indien uw kinderen hulp nodig hebben bij opstellen en vertalen, sta ik hun graag bij.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Suzanne
Suzanne
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben tweetalig Engels-Nederlands opgevoed. Verder help ik ook graag nieuwkomers om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen want dit is alles behalve gemakkelijk.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
4.5/5 (2 reviews)
Ben je een hobby zanger(es) en leer je graag iets bij over zangtechniek? Welkom. Ikzelf ben gepassioneerd door de stem en ben actief in verschillende bands. Ik kreeg zelf met stemproblemen te kampem en deed daardoor ervaring op in het ontdekken wat de stem allemaal in haar mars heeft. Zingen is in de eerste plaats genieten, met het plezier om daar verder in te exploreren... Ik help je graag.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als docent en onderzoeker werk ik dagdagelijks met studenten en lerenden. Eerder dan een vakexpert, omschrijf ik me vooral als ondersteuner van die leerprocessen. Met een Certificaat C2 (English Council) en doorwinterde fan van het Nederlands, ben ik zeker dat ik een meerwaarde kan betekenen in het ondersteunen en bijwerken van deze talen (en andere zaken) uit de lagere school of de 1ste graad SO.
Priveles in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Spreek perfect Nederlands (moedertaal), Frans en Engels. Schrijf perfect Nederlands en Engels, Frans gaat. Kan je helpen bij de lessen, oefeningen. Samen een mondje andere taal spreken kan ook. Oefenen baart kunst!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Elke
Elke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Met een master Toegepaste Economische Wetenschappen op zak en reeds enkele jaren ervaring in de financiële sector, ben ik de perfecte persoon om bijles wiskunde en economie te geven. Een enthousiaste, extraverte en gedreven vrouw die goed is in het coachen en veel voldoening haalt uit iemand anders iets kunnen bijleren. Ik help jou met veel plezier!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Karel
Karel
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleiding master in de wiskunde, master in de statistische data-analyse, doctor in de statistische data-analyse en heb het diploma van leerkracht op zak. Ik heb intussen 10 jaar onderwijservaring aan de UGent (wiskunde en statistiek) en geef ook al sinds mijn studententijd bijles. Het geeft me enorme voldoening om jongeren hiermee te helpen!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Thomas
Thomas
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik geef bijles in de vakken Wiskunde en Fysica.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als leerling was ik een krak in biologie en wiskunde. Ik geef momenteel het vak techniek, en heb ook STEM gegeven in het verleden. Wetenschappen zijn interessant.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb als opleiding koken gevolgd ik kan dan ook zeer lekker koken, ik geniet er van om in de keuken te staan en mensen iets nieuws te laten proeven.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Wouter
Wouter
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben hobbymatig autodidact componist. Graag deel ik mijn opgedane kennis om u te helpen bij het verwerven van een basistheoretische achtergrond in de wereld van audio en de basisvaardigheden bij het werken met muziekprogramma's (Fruity Loops, Cubase, Reason, ... ), MIDI, VST's, synthesizers, ... . De onderliggende principes zijn hierbij steeds dezelfde. Dit alles op maat van uw interesses.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Erika
Erika
Gentbrugge
Nieuw
Ervaring gecombineerd met geduld, veel enthousiasme en humor ... daarmee overtuig ik zelfs de allerkleinste 'taalknobbel' ;-) Als taallesgever doorliep ik in binnen- en buitenland alle niveaus (BSO tot hoger onderwijs), alle domeinen (algemeen tot vakspecifiek) en alle leeftijden (12 tot volwassenenonderwijs) met telkens even veel plezier ... voor beide partijen.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Jan
Jan
Gentbrugge
Nieuw
Mijn Nederlands is goed, ik ben nogal zorgvuldig met correct taalgebruik, en ook Engels spreek ik al vele jaren, so when you're not too advanced in English, I'm sure I can help to move forward.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Gentbrugge: geëvalueerd met 4.94 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Gentbrugge, privé leerkracht Gentbrugge, prive lessen Gentbrugge, bijles aan huis Gentbrugge, privé onderwijs Gentbrugge,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Gentbrugge

Zoek PT (bij voorkeur in Basic Fit) - Warmte/stromingsleer (2de jaar bouwkunde) - Bijles voor zoon die in het 5e jaar menswetenschappen zit op atheneum gentbrugge... - Dringende hulp bij goniometrische functies - frans bijles - wiskunde bijles - Gitaarlessen - Pianoles voor Nand en August - Frans - Wiskunde leerkracht gezocht 📚📏 - Prive tennisles - Pianoles 6-jarige - Bijles chemie - Wekelijkse bijlessen Chemie en Wiskunde (3) - Wekelijkse bijlessen Chemie en Wiskunde (2) - Bijles dataonderzoek - Wekelijkse bijlessen Chemie en Wiskunde - Wekelijkse bijlessen Chemie en Wiskunde - 2 zonen, 3de middelbaar en 5de middelbaar - Bijles wiskunde - Bijles Wiskunde, Fysica, Bio, Chemie - bijles wiskunde - Bijles frans voor 1 middelbaar A stroom - Nederlands verbeteren - Priveles piano - Piano les - PIANO INITIATIE KIND 7 JAAR - Nederlands voor anderstaligen - Piano lessen . - Engels bijleren - Wiskunde bijles lastminut voor examen - Engels bijleren - Pianoles - Pianoles - Nederlands voor anderstaligen - Prive lessen spaans - Nederlands voor anderstaligen - Extra lessen wiskunde - Zwemles - Bijles Frans - Lessen & hulp - Taalles : Bijles Nederlands - Pianoles 3-12 juli - Zwemles - Pianoles Perdad - Pianoles Perdad - Pianoles Perdad - Pianolessen - zwemles Alisa - pianoles bij Anastasiia K. - Pianolessen beginner
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden