Vind de beste privé leraars van Gentbrugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Anne
Anne
5/5 · 5 reviews
9050 Gentbrugge
Priveles in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
4.75/5 · 4 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben altijd al een talenknobbel geweest en heb tijdens mijn middelbare en universitaire opleiding steeds graag en veel geschreven. Indien uw kinderen hulp nodig hebben bij opstellen en vertalen, sta ik hun graag bij.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Bert
Bert Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Als docent en onderzoeker werk ik dagdagelijks met studenten en lerenden. Eerder dan een vakexpert, omschrijf ik me vooral als ondersteuner van die leerprocessen. Met een Certificaat C2 (English Council) en doorwinterde fan van het Nederlands, ben ik zeker dat ik een meerwaarde kan betekenen in het ondersteunen en bijwerken van deze talen (en andere zaken) uit de lagere school of de 1ste graad SO.
Priveles in Gentbrugge (9050) - An
An
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Spreek perfect Nederlands (moedertaal), Frans en Engels. Schrijf perfect Nederlands en Engels, Frans gaat. Kan je helpen bij de lessen, oefeningen. Samen een mondje andere taal spreken kan ook. Oefenen baart kunst!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Elke
Elke
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Met een master Toegepaste Economische Wetenschappen op zak en reeds enkele jaren ervaring in de financiële sector, ben ik de perfecte persoon om bijles wiskunde en economie te geven. Een enthousiaste, extraverte en gedreven vrouw die goed is in het coachen en veel voldoening haalt uit iemand anders iets kunnen bijleren. Ik help jou met veel plezier!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Karel
Karel
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben van opleiding master in de wiskunde, master in de statistische data-analyse, doctor in de statistische data-analyse en heb het diploma van leerkracht op zak. Ik heb intussen 10 jaar onderwijservaring aan de UGent (wiskunde en statistiek) en geef ook al sinds mijn studententijd bijles. Het geeft me enorme voldoening om jongeren hiermee te helpen!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Thomas
Thomas
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik geef bijles in de vakken Wiskunde en Fysica.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Wouter
Wouter
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben hobbymatig autodidact componist. Graag deel ik mijn opgedane kennis om u te helpen bij het verwerven van een basistheoretische achtergrond in de wereld van audio en de basisvaardigheden bij het werken met muziekprogramma's (Fruity Loops, Cubase, Reason, ... ), MIDI, VST's, synthesizers, ... . De onderliggende principes zijn hierbij steeds dezelfde. Dit alles op maat van uw interesses.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Erika
Erika
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ervaring gecombineerd met geduld, veel enthousiasme en humor ... daarmee overtuig ik zelfs de allerkleinste 'taalknobbel' ;-) Als taallesgever doorliep ik in binnen- en buitenland alle niveaus (BSO tot hoger onderwijs), alle domeinen (algemeen tot vakspecifiek) en alle leeftijden (12 tot volwassenenonderwijs) met telkens even veel plezier ... voor beide partijen.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Jan
Jan
Nieuw
9050 Gentbrugge
Mijn Nederlands is goed, ik ben nogal zorgvuldig met correct taalgebruik, en ook Engels spreek ik al vele jaren, so when you're not too advanced in English, I'm sure I can help to move forward.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben 24 jaar en student diergeneeskunde. Hiernaast ben ik tolk op evenementen. Ik heb ervaring in bijles geven tot het 5e middelbaar. Engels en Frans zijn mijn specialiteiten.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik heb altijd zelf gesport, voetbal meest maar ook nog veel andere sporten. Ik heb in het middelbaar ook sport gestudeerd en dan leerkracht lo en engels in het hoger ( wel mee gestopt). Ik geef ook vaak voetbaltraining of ga gaan sporten met mijn neefjes.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Amber
Amber
Nieuw
9050 Gentbrugge
Student, 3de bachelor Bedrijfspsychologie UGent. Ik ben de persoon bij uitstek om te helpen bij het schrijven van opstellen en vertalen van Engels naar Nederlands en vice versa. Door mijn tweetaligheid ben ik gewend snel te veranderen tussen beide talen. Ook schrijf ik regelmatig papers, zowel in het Engels als in het Nederlands.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Noël
Noël
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben momenteel voltijds leerkracht Techniek ASO (Sint-Lievenscollege Gent). Ik heb echter een aantal jaren ook Wiskunde gegeven en ook mijn stage in de Wiskunde gelopen. Net als Techniek is Wiskunde een passie voor mij. Via het geven van bijles kan ik jongeren die problemen hebben met Wiskunde gericht helpen en misschien wel een deel van mijn passie overbrengen.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Steven
Steven
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben actief muzikant en muziek producer. Ik heb klassiek piano gestudeerd aan het Lemmensinstituut te Leuven en jazz piano aan het Conservatorium van Antwerpen. Op eigen kracht heb ik me verdiept in elektronische muziekproductie waarmee ik nu muziek maak voor theater, film en reclame. Alles samen ben ik nu een 15-tal jaar professioneel met muziek bezig.

Privé les Gentbrugge: geëvalueerd met 4.96 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Gentbrugge, privé leerkracht Gentbrugge, prive lessen Gentbrugge, bijles aan huis Gentbrugge, privé onderwijs Gentbrugge,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Gentbrugge

Wiskunde leerkracht gezocht 📚📏 - Priveles tennis volwassenen - Prive tennisles - Pianoles 6-jarige - Bijles chemie - Wekelijkse bijlessen Chemie en Wiskunde (3) - Wekelijkse bijlessen Chemie en Wiskunde (2) - Bijles dataonderzoek - Wekelijkse bijlessen Chemie en Wiskunde - Wekelijkse bijlessen Chemie en Wiskunde - 2 zonen, 3de middelbaar en 5de middelbaar - Bijles wiskunde - Bijles Wiskunde, Fysica, Bio, Chemie - bijles wiskunde - Bijles frans voor 1 middelbaar A stroom - Nederlands verbeteren - Priveles piano - Piano les - PIANO INITIATIE KIND 7 JAAR - Nederlands voor anderstaligen - Piano lessen . - Engels bijleren - Wiskunde bijles lastminut voor examen - Engels bijleren - Pianoles - Pianoles - Nederlands voor anderstaligen - Prive lessen spaans - Nederlands voor anderstaligen - Extra lessen wiskunde - Zwemles - Bijles Frans - Lessen & hulp - Taalles : Bijles Nederlands - Pianoles 3-12 juli - Zwemles - Pianoles Perdad - Pianoles Perdad - Pianoles Perdad - Pianolessen - zwemles Alisa - pianoles bij Anastasiia K. - Pianolessen beginner - Pianolessen beginner - Pianoles - lessen nederlands - Bijles economie
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden