privé les Gentbrugge

Ontdek talentvolle privé leraars in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Gentbrugge

Priveles in Gentbrugge (9050) - Ishara
Ishara
Gentbrugge
5/5 (14 reviews)
Ik heb naast Agro en biotechnologie, twee jaar bio-ingenieur gedaan en daarvoor 4 jaar op de middelbare school chemie gehad. Het is namelijk ook een vak dat ik super leuk vind.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Ivetta
Ivetta
Gentbrugge
5/5 (7 reviews)
Ik ben een passie voor Frans, en dat geef ik graag door. Mijn diploma als Master in de Meertalige Communicatie in Frans heeft me een grondige expertise geleverd, die ik kan gebruiken om de taal te onderwijzen. Ik ben voorstander van de praktische aanpak, waarbij je niet uren aan een stuk regeltjes en vervoegingen vanbuiten leert.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Stijn
Stijn
Gentbrugge
5/5 (6 reviews)
Sporten is mijn uitlaatklep en doe ik dus zeer regelmatig. Meerdere keren per week beoefen ik verschillende sporten: boulderen, voetbal, zwemmen, fitness, omnisport,… In mijn humaniora deed sportschool, dus ik heb een goed onderbouwde kennis van zowel conditie als krachttraining. Stuur me maar als je daar hulp bij nodig hebt
Priveles in Gentbrugge (9050) - Anne
Anne
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Anne en recent gepensioneerd. 40 jaar lang gaf ik Nederlands en Engels in een secundaire school. Uit ervaring weet ik dat sommige jongeren het moeilijk hebben om de leerstof te verwerken en ik wil hen daarbij graag helpen door hen gestructureerde ondersteuning aan te bieden: overhoren, leren schematiseren, leermethodes aanreiken ... Vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
Gentbrugge
4.75/5 (4 reviews)
Ik ben altijd al een talenknobbel geweest en heb tijdens mijn middelbare en universitaire opleiding steeds graag en veel geschreven. Indien uw kinderen hulp nodig hebben bij opstellen en vertalen, sta ik hun graag bij.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Suzanne
Suzanne
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben tweetalig Engels-Nederlands opgevoed. Verder help ik ook graag nieuwkomers om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen want dit is alles behalve gemakkelijk.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Céline
Céline
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Beste, Ik ben Céline, 27 jaar oud. Ik heb zelf rechten gestudeerd aan de Ugent en vervolgens mijn stage in de advocatuur afgerond. Graag wil ik mij inzetten om jongeren rechtsvakken uit te leggen, bij te staan in het studeren en helpen met oefeningen te maken. Laat gerust iets weten! Céline
Priveles in Gentbrugge (9050) - Caroline
Caroline
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik geef bijles wiskunde, Nederlands (NT2) en Engels. Ik ben met grote onderscheiding afgestudeerd als ingenieur-architect in 2005 (Ugent), en volgde in het secundair wetenschappen-wiskunde (8u). Mijn wiskunde-expertise ligt vooral bij kinderen tot 12 jaar (met een eventuele zorgnood). De hogere algebra laat ik aan mij passeren. Nederlands en Engels vooral conversatie.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als docent en onderzoeker werk ik dagdagelijks met studenten en lerenden. Eerder dan een vakexpert, omschrijf ik me vooral als ondersteuner van die leerprocessen. Met een Certificaat C2 (English Council) en doorwinterde fan van het Nederlands, ben ik zeker dat ik een meerwaarde kan betekenen in het ondersteunen en bijwerken van deze talen (en andere zaken) uit de lagere school of de 1ste graad SO.
Priveles in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Spreek perfect Nederlands (moedertaal), Frans en Engels. Schrijf perfect Nederlands en Engels, Frans gaat. Kan je helpen bij de lessen, oefeningen. Samen een mondje andere taal spreken kan ook. Oefenen baart kunst!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Elke
Elke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Met een master Toegepaste Economische Wetenschappen op zak en reeds enkele jaren ervaring in de financiële sector, ben ik de perfecte persoon om bijles wiskunde en economie te geven. Een enthousiaste, extraverte en gedreven vrouw die goed is in het coachen en veel voldoening haalt uit iemand anders iets kunnen bijleren. Ik help jou met veel plezier!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Karel
Karel
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleiding master in de wiskunde, master in de statistische data-analyse, doctor in de statistische data-analyse en heb het diploma van leerkracht op zak. Ik heb intussen 10 jaar onderwijservaring aan de UGent (wiskunde en statistiek) en geef ook al sinds mijn studententijd bijles. Het geeft me enorme voldoening om jongeren hiermee te helpen!
Priveles in Gentbrugge (9050) - Thomas
Thomas
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik geef bijles in de vakken Wiskunde en Fysica.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als leerling was ik een krak in biologie en wiskunde. Ik geef momenteel het vak techniek, en heb ook STEM gegeven in het verleden. Wetenschappen zijn interessant.
Priveles in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb als opleiding koken gevolgd ik kan dan ook zeer lekker koken, ik geniet er van om in de keuken te staan en mensen iets nieuws te laten proeven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Gentbrugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Gentbrugge: geëvalueerd met 4.99 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Gentbrugge, privé leerkracht Gentbrugge, prive lessen Gentbrugge, bijles aan huis Gentbrugge, privé onderwijs Gentbrugge,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden