kooklessen Destelbergen

Hulp voor kooklessen in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Destelbergen

Kooklessen in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Na mijn opleiding in het middelbaar, studeerde ik een jaar aan Spermalie Brugge. Hier behaalde ik met glans mijn diploma Kok en Zaalverantwoordelijke. Ik studeer nu talen maar zoek toch een manier om mijn ervaring in de keuken om te zetten naar de praktijk. Ik heb al ervaring in lesgeven (zangles) en zou dit willen verruimen naar mijn andere passie, koken.
Kooklessen in Melle (9090) - Micheline
Micheline
Melle
4.2/5 (5 reviews)
Vanuit mijn passie voor koken heb ik ervaring met verschillende keukens. Ik begeleid u graag bij het leren koken, maar ook als u samen met vrienden een kookworkshop wenst te organiseren (max 6 personen).De keukens waarin u zich kan verdiepen zijn onder meer de Belgische, Franse, Italiaanse, Spaanse, Griekse, maar ook Arabische, Afrikaanse, Aziatische en in het bijzonder de Ayurvedische keuken.
Kooklessen in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
Merelbeke
5/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring in het koken. Door in de thuiszorg te werken en men eigen huishouden. Ik volg tot op heden. Nog steeds kooklessen. Om me verder te ontwikkelen. Hebt u hulp nodig.bij het koken. Aarzel niet om me te contacteren.
Kooklessen in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik geef binnen het vak techniek ook kooklessen. Daarnaast hou ik zelf van koken. Ik ben een vegetariër en ben zeer creatief in de keuken. Groenten en goede vleesvervangers hebben voor mij geen geheimen.
Kooklessen in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb als opleiding koken gevolgd ik kan dan ook zeer lekker koken, ik geniet er van om in de keuken te staan en mensen iets nieuws te laten proeven.
Kooklessen in Kalken (9270) - Lennert
Lennert
Kalken
5/5 (1 reviews)
Zelf kook ik vaak thuis, ik hou van desserten en zoete gerechten maken en zou graag mensen met dezelfde passie willen helpen om de lekkerste creaties te maken
Kooklessen in Gent (9000) - Daan
Daan
Gent
Nieuw
Als bakker met kookervaring in een feestzaal en een passie voor lesgeven, kan ik zeker en vast enkele zaken aanleren aan de beginnende hobbykok. Zelf ben ik gespecialiseerd in gebakjes en zeer geïnteresseerd in de klassieke franse keuken :)
Kooklessen in Gent (9000) - Hannah
Hannah
Gent
Nieuw
Ik ben hannah en een van mijn passies is koken. Ik kook vooral dagdagelijks, goedkoop en gezond! Ik kook elke dag zelf en probeer zoveel mogelijk gevarieerd te koken, maar met de basisingrediënten. Ik kook zeer vaak met bijvoorbeeld enkel groeten en vlees/vis of groenten en pasta/aardappel/rijst. Ik ben graag in de weer in de keuken en weet mijn plan er te trekken.
Kooklessen in Lochristi (9080) - Jolien
Jolien
Lochristi
Nieuw
Koken is één van mijn passies. Voornamelijk de typisch Belgische/Franse 'grootmoeders keuken' kent voor mij geen geheimen meer, maar ik ga ook graag aan de slag met mensen die bijvoorbeeld een bepaald dieet moeten/willen volgen.
Kooklessen in Mariakerke (9030) - Doenja
Doenja
Mariakerke
Nieuw
Ik ben gepassioneerd door koken en goed op de hoogte van allerlei technieken, ingrediënten en de keukenterminologie. Wil je graag je kookkunst aanscherpen, dan help ik je graag!
Kooklessen in Oostakker (9041) - Aymeric
Aymeric
Oostakker
Nieuw
Koken is mijn passie. In mijn vrije tijd kook ik continue. Ik heb zeer veel jobstudenten in de horeca gedaan. In mijn kindertijd heb ik ook meegedaan met junior masterchef. Kookles aan groep of 1 iemand geven vind ik super. Ik maak van u een ware chef. Ik beschik over een auto, dus ik geraak overal.
Kooklessen in Gent (9000) - Gitte
Gitte
Gent
Nieuw
Koken en bakken zijn altijd al passies van mij geweest. Ik word enorm geïnspireerd door de culturen waar ik mee ben opgegroeid en kan heel gevarieerd koken.
Kooklessen in Berlare (9290) - Tom
Tom
Berlare
Nieuw
Koken en bakken zijn al jaar en dag mijn passie. Regelmatig bied ik hulp aan kennissen, vrienden, familie. Door reeds 25 jaar professioneel actief te zijn in de keuken, heb ik al een rugzak vol met ervaring. Chef in nood: 1 adres.
Kooklessen in Wetteren (9230) - Marleen
Marleen
Wetteren
Nieuw
Ik begin nu aan mijn 6de jaar Spermalie en ik werk ook als coördinator van kookworkshops in mijn vrije tijd. Vanuit mijn grote interesse in andere culturen is geen enkele keuken mij vreemd : een Frans stoofpotje, een Belgische gerechtje uit grootmoeders' keuken, de pure smaken van Italië, een spicy Aziatisch gerechtje, Griekse mezze, zwoele oosterse gerechtjes... u vraagt, wij draaien :)
Kooklessen in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
Nieuw
Heb 3 jaar zelf kookles gevolgd op middelbare school, kook elke dag vers voor eigen gezin. Heb ook 2 jaar stage gedaan in lager onderwijs dus de vaardigheden zijn aanwezig. Op mijn huidige job geef ik IT lessen aan volwassenen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kookleraars in Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Destelbergen: geëvalueerd met 4.87 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Destelbergen, kookles volwassenen Destelbergen, kookles Destelbergen, kookleraar Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden