personal trainer Destelbergen

Ontdek talentvolle personal trainers in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Destelbergen

Personal trainer in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik heb tot 6 jaar geleden competitie gezwommen op een hoog niveau en geef al 9 jaar wekelijks zwemlessen. Ik heb een diploma aspirant initiator en geef zowel watergewenning, 25 m leren zwemmen als perfectionering van de techniek bij ervaren zwemmers. Ik ben nog steeds een gepassioneerd zwemmer en hou ervan mijn kennis te delen. Ik ben zeer sterk in het aanleren van een nieuwe stijl en keerpunten.
Personal trainer in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik haalde een diploma van yogalerares in Amerika 5j geleden. Ik heb gezien met mij eigen ogen wat yoga kon geven en mensen, zijn levens voor goed veranderen etc , ik stopte nooit meer met lessen te geven. Ik heb een auto en ik kan me gemakkelijk verplaatsen en les geven bij u,op locatie of via internet ! Looking forward to doing yoga with you . Namaste ;)!
Personal trainer in Gent (9000) - Arvid
Arvid
Gent
5/5 (4 reviews)
Ruim 10 jaar ervaring als sportleerkracht en coach, met verschillende doelgroepen gaande van kleuters tot volwassenen, mensen met beperkingen enz...heel brede sportkennis
Personal trainer in Gent (9000) - Michael
Michael
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Michael, een jonge zelfstandige/student uit Gent. Ik ben 20 jaar en ou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en wil constant nieuwe dingen ontdekken en leren. Ik heb heel wat ervaring opvlak van informatia, fotografie en videografie. Dat is mijn passie. Ik heb mijzelf alles aangeleerd. Ik ben daar fier op! Ik ben drietalig: fr-nl-eng.
Personal trainer in Evergem (9940) - Jolien
Jolien
Evergem
5/5 (1 reviews)
Ik geef ondertussen al 9 jaar zwemles in clubverband bij de zwemclub waar ik zelf heb leren zwemmen. Jaarlijks help ik heel wat kinderen bij het aanleren van de juiste zwemslag en techniek. Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen zwemmen en er ook plezier aan beleven.
Personal trainer in Sint-amandsberg (9040) - Lennart
Lennart
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben al jaren kinesist en werk dus dagelijks in een professionele setting met beweging. Bovendien sport ik zelf veel en kan ik sportspecifiek begeleiden. Ik kan voor jou een oefenschema opstellen, advies geven bij klachten en eventueel behandelen, begeleiding geven bij jouw persoonlijk doel. Kortom, bij mij ben je aan het juiste adres!
Personal trainer in Grotenberge (9620) - Gieljan
Gieljan
Grotenberge
Nieuw
Ik heb een auto waarmee ik kleine hoeveelheden materiaal ik kan vervoeren. Indien nodig kan ik de aanhangwagen oppikken en grotere hoeveelheden vervoeren. Geen verhuis, wel grofvuil. Ik werk in en rond Zottegem en Evergem
Personal trainer in Gent (9000) - Semih
Semih
Gent
Nieuw
Dankzij mijn passie als bodybuilder en kennis van het menselijk lichaam, kan ik mensen begeleiden in een fitnesscentra, personal training geven, op maat gemaakte training - en/of eetschema's opstellen. Wat uw sportdoel ook mogen zijn (conditie verbeteren, afvallen, spiermassa bijkomen, vetverlies, leniger worden, een gezondere levensstijl ontwikkelen), ik kan uw helpen deze doelen te bereiken.
Personal trainer in Gent (9000) - Olivier
Olivier
Gent
Nieuw
Ik heb al altijd actief bezig met sport. Sinds mijn achttiende begon ik een afgesteld trainingsschema meer en meer te integreren in mijn training als sleutel voor vooruitgang en blessurepreventie. Daarnaast heb ik door mijn studies tot dierenarts en mijn interesse heel veel kennis opgedaan op vlak van fysiologie en voeding. Ik ben een enthousiast persoon de je zeker die sprong vooruit kan helpen!
Personal trainer in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb altijd zelf gesport, voetbal meest maar ook nog veel andere sporten. Ik heb in het middelbaar ook sport gestudeerd en dan leerkracht lo en engels in het hoger ( wel mee gestopt). Ik geef ook vaak voetbaltraining of ga gaan sporten met mijn neefjes.
Personal trainer in Lochristi (9080) - Trixie
Trixie
Lochristi
Nieuw
Ik studeer voor sportcoach en sportverzorging. Sport is steeds mijn uitlaatklep geweest. Ik deed vroeger aan turnen, dans en badminton. Momenteel ben ik een fervente fitnessliefhebber. Ik hou van bewegen en dit pas ik ook toe in het dagelijks leven. Ik ben een begripvol en rustig iemand wat leidt naar lessen die niet ‘gepusht’ lijken.
Personal trainer in Destelbergen (9070) - Anne+hesse
Anne+hesse
Destelbergen
Nieuw
Ontspanning, beweging en sport zijn onmisbaar, tenminste als je graag een gezonde geest hebt in een even gezond lichaam. Ik coach u en/of uw kinderen graag bij uw activiteit.
Personal trainer in Sint-amandsberg (9040) - Michal
Michal
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben zelf een voetballer, ik speel momenteel bij KFC Merelbeke en ik zal waarschijnlijk volgend jaar ook een jeugdteam trainen. Ik hou van sporten en zou graag mijn ervaring delen aan anderen. Ik kijk er al naar uit!
Personal trainer in Gent (9000) - Kenneth
Kenneth
Gent
Nieuw
Ik heb een Master of Science in de Bewegingswetenschappen en Lichamelijke Opvoeding (UGent), alsook een Trainer A diploma Personal Training (Bloso), waarmee ik mensen kan begeleiden hun sportieve doelstellingen te behalen.
Personal trainer in Gent (9000) - Bjorn
Bjorn
Gent
Nieuw
Als studies heb ik leerkracht Secundair onderwijs = Sport & Bewegingsleer op de Artevelde Hogeschool gevolgd! Hierdoor heb ik natuurlijk héél wat ervaring met sporten op zich, maar ook naar wat er allemaal bij komt kijken! Hoe moet je sporten?, wat zijn de correcte bewegingen?, waar haal ik motivatie?, opwarmingen?, Stretchen?, Motivatie? ... Noem maar op! Ik kan je helpen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Destelbergen: geëvalueerd met 4.97 door 74 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Destelbergen, personal training Destelbergen, bodybuilding coach Destelbergen, fitness coach Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Destelbergen via Ring Twice


Personal training Destelbergen kan je helpen met het halen van je persoonlijke doelstellingen. Een personal trainer Destelbergen beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je met plezier om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afvallen, jezelf perfectioneren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Destelbergen? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Destelbergen


Voor personal training in Destelbergen, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede gemeenschap met persoonlijke trainers in Destelbergen. Zo vind je dus de juiste trainer voor het bereiken van je doelen, maar wat doet een personal trainer Destelbergen exact?

Een persoonlijke trainer Destelbergen is specialist in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Destelbergen, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Destelbergen is gespecialiseerd in zijn of haar vak en heeft jarenlange geoefendheid in het geven van personal training Destelbergen, die de coach met plezier met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar domein en voor extra motivatie zorgt om jouw objectieven te halen.

Een personal trainer Destelbergen stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Destelbergen of je je nu wil concentreren op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Destelbergen


Wat een personal trainer Destelbergen kost, hangt erg af van de trainingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Destelbergen bijvoorbeeld een speciale sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Destelbergen zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Destelbergen heeft, zal het tarief omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Destelbergen te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Destelbergen extra uitgaven, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld onkosten voor gerief, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Destelbergen


De kosten van een personal trainer Destelbergen hangen af van jouw wensen en de extra onkosten. Zo rekent de personal trainer Destelbergen een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Destelbergen maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun tarieven.

Voor een sport coach Destelbergen kunnen extra uitgaven, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Destelbergen die bij jou thuis komt, zal daarnaast reiskosten rekenen. Het uurtarief van een personal trainer Destelbergen ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Destelbergen

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Volleybalcoach€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Destelbergen


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Destelbergen beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de trainer maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Destelbergen en kun je uitgebreid bespreken in een inschrijvingsgesprek.
 
Heb je doelen die je wil bereiken? Geef dit aan je persoonlijke trainer Destelbergen door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdokteren. Voor personal training Destelbergen op maat, kun je dus je doelstellingen en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Destelbergen wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Destelbergen


Ook voor een fitness trainer Destelbergen kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een geschikte fitness trainer Destelbergen in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Destelbergen, die vervolgens een plan op maat maakt. Wil je graag meer spieren kweken of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Destelbergen houdt rekening met je doelen en wensen.

Je fitness trainer Destelbergen heeft gerief beschikbaar, waarmee je de voortgang van je personal training Destelbergen kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training nuttig is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassen.

Personal trainer aan huis in DestelbergenJe personal training Destelbergen vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Destelbergen in het verbeteren van jouw voeding? Dan kan je coach bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Destelbergen in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach zeker een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Destelbergen.

Wanneer je een sport coach Destelbergen of fitness trainer Destelbergen inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie vereist. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Destelbergen in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Destelbergen via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Destelbergen of personal training Destelbergen in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Destelbergen op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun knowhow aan, waaronder personal training Destelbergen. Plaats je oproep voor een personal trainer Destelbergen op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelstellingen te behalen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden