bijles Destelbergen

Hulp voor bijles Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Destelbergen

Bijles in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Als dochter van een burgerlijk ingenieur en biologe ben ik van jongs af aan geboeid door wiskunde. In mijn hogere studies en mijn huidige job is wiskundig denken echter van weinig toepassing en dat is jammer. Graag zou ik dit gemis willen invullen door anderen te helpen met wiskundige problemen. Op die manier kan ik de wiskundekriebel misschien wel overbrengen!
Philippe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Bottelare (9820) - Philippe
Philippe
Bottelare
4.33/5 (3 reviews)
Ik heb ongeveer dertig jaar ervaring in het onderwijs, maar wens actief te blijven. Met deze crisis is er een enorme lacune in het leerproces bij de jongeren en ik wil mij inzetten om deze lacune te verwerken. Ik gaf wiskunde, fysica, mechanica in middelbaar en hoger onderwijs. Ik geef bijlessen voor leerlingen middelbaar en studenten 1ste bac.
Bijles in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
Destelbergen
5/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel zelf een leerlinge in het zesde middelbaar. Ik studeer Grieks met 8 uur wiskunde en ik heb tot het vierde jaar Latijn gevolgd. Ik kan bijles geven aan leerlingen van de lagere school en de eerste en tweede graad secundair. Ik wil al erg lang juf worden en ik werk ontzettend graag met kinderen. Ik ben geduldig en kan helder uitleggen. Ik kan niet wachten om uw kind te helpen!
Bijles in Gentbrugge (9050) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Toen ik als docent bedrijfsbeheer aan studenten hoger onderwijs gaf, kon ik gelukkig putten uit heel wat ervaring van de eigen opleiding (SO Wetenschappen-Wiskunde). De passie voor meetkunde, getallenleer ... bleef aangewakkerd. De ondersteuning die ik biedt, richt zich vooral op de lagere schoolkinderen en de leerstrategieën wiskunde en rekenen.
Bijles in Destelbergen (9070) - Giele
Giele
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht secundair onderwijs, lector hoger onderwijs en expert wetenschapscommunicator. Ik heb veel ervaring in motiverend lesgeven. Wat ik doe, doe ik met passie.
Bijles in Gentbrugge (9050) - Karel
Karel
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleiding master in de wiskunde, master in de statistische data-analyse, doctor in de statistische data-analyse en heb het diploma van leerkracht op zak. Ik heb intussen 10 jaar onderwijservaring aan de UGent (wiskunde en statistiek) en geef ook al sinds mijn studententijd bijles. Het geeft me enorme voldoening om jongeren hiermee te helpen!
Bijles in Gentbrugge (9050) - Thomas
Thomas
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik geef bijles in de vakken Wiskunde en Fysica.
Bijles in Gontrode (9090) - Liesbeth
Liesbeth
Gontrode
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma bachelor in het secundair onderwijs, Latijn en biologie. Ik geef reeds 15 jaar les in het 1e t.e.m. het 4e jaar Latijn, alsook 15 jaar in het 1e en 2e jaar D-finaliteit en A-finaliteit biologie/wetenschappen. Daarnaast gaf ik ook wetenschappen in het 4e jaar D/A-finaliteit en in het 3e en 4e jaar A-finaliteit.
Bijles in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Destelbergen
Nieuw
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben graag bezig met wetenschappen, enthousiast en veeleisend naar mij zelf toe. Ik kan ook bijles geven over het toelatingsexamen (tand)arts.
Bijles in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Sint-amandsberg
Nieuw
Leerkracht lager onderwijs en wiskundefanaat. Mijn lessen spitsen zich toe van het lager onderwijs tot het derde middelbaar, maar hoger kan ook indien gewenst.
Bijles in Gontrode (9090) - Jill
Jill
Gontrode
Nieuw
Bijles informatica nodig? Als informaticus heb ik de kennis opgedaan, en tijdens mijn opleiding lager onderwijs, heb ik geleerd hoe leerstof op een pedagogische manier uit te leggen. Ik heb al vaak bijlessen informatica gegeven.
Bijles in Laarne (9270) - Marc
Marc
Laarne
Nieuw
Burgerlijk electrotechnisch ingenieur (zwakstroom); dus veel ervaring met wiskunde (middelbaar + universitair) ———————————————————————————————————————-
Bijles in Laarne (9270) - Jerin
Jerin
Laarne
Nieuw
Student, 2de jaar bachelor in het secundair onderwijs: biologie en wiskunde. Ik heb voor een lerarenopleiding gekozen omdat ik een passie heb voor les geven, wiskunde en biologie. Ik vraag steeds van te voren welk handboek de leerling op school gebruikt en met welk onderwerp hij/zij moeite heeft. Zo kan me voorzien op het meest geschikte didactisch materiaal en extra oefeningen voor na de les.
Bijles in Gentbrugge (9050) - Koen
Koen
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben van opleiding regent wiskunde en geef reeds vele jaren bijles wiskunde aan leerlingen van het lager secundair onderwijs. Ik tracht steeds te vertrekken vanuit de noden van de leerling en vraag de leerling ook steeds naar de reeds gemaakte taken en toetsen om op die manier beter te kunnen zien waarmee de leerling in kwestie voornamelijk moeite heeft.
Bijles in Marbais (1495) - Siebald
Siebald
Marbais
Nieuw
Voormalig student handelsingenieur aan de UGent. Wil graag les geven voor wiskunde, economische vakken, statistiek, ... Zowel lager, middelbaar als hoger onderwijs zijn geen probleem. Ik heb reeds heel wat bijles gegeven, wat altijd in erg mooie resultaten uitmondde.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Destelbergen: geëvalueerd met 4.9 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Destelbergen, bijlessen Destelbergen, huiswerkbegeleiding Destelbergen, studiebegeleiding Destelbergen, thuisbegeleiding Destelbergen, bijles aan huis Destelbergen, bijles prijs Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles in Destelbergen

Bijles wiskunde - Franse om mijn zoon te helpen - Bijles Statistiek - Bijles fysica en wiskunde 1ste Bach - Bijles wiskunde secundair - Bijles wiskunde 3e middelbaar - bijles wiskunde - Wiskunde 5'leerjaar - Bijles Latijn - Aanvraag wiskunde voor onze dochter van het 1 ste middelbaar - Bijles wiskunde/fysica - bijles fysica
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden