taalles Destelbergen

Hulp voor taalles in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Destelbergen

Katrien is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Katrien
Katrien
Sint-amandsberg
5/5 (7 reviews)
Hallo, Ik ben Katrien en kan bijles Frans geven op Lager Middelbaar niveau. Heb hier reeds wat ervaring mee door kleinzoon die ook door mij begeleid wordt.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Anne
Anne
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Taalles in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met studiebegeleiding, met taal als grootste vaardigheid. Dit doe ik graag op een geduldige, bevatbare, creatieve en speelse manier.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als docent en onderzoeker werk ik dagdagelijks met studenten en lerenden. Eerder dan een vakexpert, omschrijf ik me vooral als ondersteuner van die leerprocessen. Met een Certificaat C2 (English Council) en doorwinterde fan van het Nederlands, ben ik zeker dat ik een meerwaarde kan betekenen in het ondersteunen en bijwerken van deze talen (en andere zaken) uit de lagere school of de 1ste graad SO.
Taalles in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Spreek perfect Nederlands (moedertaal), Frans en Engels. Schrijf perfect Nederlands en Engels, Frans gaat. Kan je helpen bij de lessen, oefeningen. Samen een mondje andere taal spreken kan ook. Oefenen baart kunst!
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Taalproblemen? Geen nood, ik kom eraan. Of het nu is voor de basiskennis of om jou erin te verdiepen, met beiden kan ik jou helpen. Taal is mijn ding en ik zorg ervoor dat het ook het jouwe wordt.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Erika
Erika
Gentbrugge
Nieuw
Ervaring gecombineerd met geduld, veel enthousiasme en humor ... daarmee overtuig ik zelfs de allerkleinste 'taalknobbel' ;-) Als taallesgever doorliep ik in binnen- en buitenland alle niveaus (BSO tot hoger onderwijs), alle domeinen (algemeen tot vakspecifiek) en alle leeftijden (12 tot volwassenenonderwijs) met telkens even veel plezier ... voor beide partijen.
Taalles in Melle (9090) - Anne-li
Anne-li
Melle
Nieuw
Van jongs af aan probeerde mijn mama de -dt regels in mijn hoofd te krijgen. Ze had ook een hekel aan het sms-taaltje en zijn bijhorende afkortingen. Deze opvoeding zorgde ervoor dat mijn Nederlands heel beheerst en zo goed als foutloos is. Die kennis wil ik nu graag delen met andere mensen die het moeilijk hebben met de spelregels van onze ingewikkelde grammatica en spelling.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Jan
Jan
Gentbrugge
Nieuw
Mijn Nederlands is goed, ik ben nogal zorgvuldig met correct taalgebruik, en ook Engels spreek ik al vele jaren, so when you're not too advanced in English, I'm sure I can help to move forward.
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Sint-amandsberg
Nieuw
Journalist en leerkracht lager onderwijs bij zowel kinderen die extra uitdaging nodig hebben als anderstaligen. Heeft jouw kind (of jij zelf) problemen met wat dan ook in het Nederlands? Laat het me weten.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben 24 jaar en student diergeneeskunde. Hiernaast ben ik tolk op evenementen. Ik heb ervaring in bijles geven tot het 5e middelbaar. Engels en Frans zijn mijn specialiteiten.
Taalles in Ledeberg (9050) - Caroline
Caroline
Ledeberg
Nieuw
Ik heb ruim 18 jaar ervaring met lessen Nederlands geven, voornamelijk aan hoogopgeleide anderstaligen. Moedertaalsprekers kunnen ook bij mij terecht voor een opfrissing van de grammatica - of spellingsregels en correctie van teksten. Geduld is een van mijn sterktes en ik maak voor u met plezier lesmateriaal op maat.
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Jeroen
Jeroen
Sint-amandsberg
Nieuw
Voor mij zijn talen een passie, ik deel die graag met anderen die sommige inzichten nog missen. Ik ben een rustig, empathisch iemand die zich toespitst op wat de leerling nood aan heeft. Bijles Frans, Engels, Duits en Nederlands geeft ik met plezier.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Shirin
Shirin
Gentbrugge
Nieuw
Perfect Teetalig Nederland-Frans. Als student heb ik aan de universiteit in Parijs gezeten. Ik help u heel graag met uw taalniveau op te krikken! En kijk al uit naar een kennismaking.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Fanny
Fanny
Gentbrugge
Nieuw
Si vous désirez apprendre une langue, c’est l’exercice qui compte! Try try try! Je peux vous aider avec le néerlandais, anglais, espagnol et le grec.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Destelbergen: geëvalueerd met 5.0 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Destelbergen, taalleraar Destelbergen, op zoek naar een taalleraar Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden