petsitter Temse

Ontdek talentvolle petsitters in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Temse

Christian is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Zwijndrecht (2070) - Christian
Christian
Zwijndrecht
5/5 (9 reviews)
Ik ben opgegroeid met Mechelse herders en heb zelf daarna verschillende dieren gehad : katten, honden, vissen. Door mijn werk (12-uur shift) kan ik helaas geen dieren houden maar ben ik wel veel vrij tijdens weekdagen.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Ryan
Ryan
Nieuwkerken-waas
5/5 (2 reviews)
Ik heb al heel mijn leven een hond als huisdier en ik zou niet zonder kunnen. Ik zorg graag voor uw hondje wanneer u door omstandigheden niet in de mogelijkheid verkeerd. Voeden, wandelen, doggy-sitten, … zo goed als alles is mogelijk. Ik voer alles uit volgens uw instructies. Indien gewenst stuur ik u met regelmaat ook foto’s of filmpjes van uw beste vriend!
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
........................................................................................................... ...................................................
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik bij iemand als thuiszorg, en dus zorg ik ook voor de 8 honden. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen, ben open-minded en energiek! ...
Petsitter in Temse (9140) - Kelly
Kelly
Temse
5/5 (1 reviews)
Ik woon al heel mijn leven in een huis vol met huisdieren. Ik heb ervaring met honden, katten, hamsters, ratten, cavia’s, fretten en vogels. Momenteel hebben we 1 hond, 3 cavia’s, 2 fretten en jawel, 22 ratten.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Lotte
Lotte
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik eigenaar van twee katten. In mijn vriendengroep en familie zijn ook enkele honden waarop ik af en toe eens ga passen. Een van mijn eigen katten heeft een nieraandoening en heeft dus speciale zorgen en voeding nodig. Deze zorg is voor mij dus ook geen probleem bij andere dieren.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Deze grote dierenvriend zoekt viervoeters om op te mogen passen. Ik doe niks liever dan me bezighouden met jullie trouwste vriend(en) door er mee te spelen en te wandelen. Zoekt u zo iemand contacteer me maar.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou enorm van honden, bijgeleerd over honden psychologie door The Dog Whisperer Show van Cesar Millan te volgen, hou ervan lange wandelingen te maken met je hond(en) (en/of fietsen wanneer je hond zeer gehoorzaam is), en naar hondenparken te gaan om ze de beste tijd te bezorgen.
Petsitter in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf eigenaar van een hond en kat. Wij gaan dagelijks wandelen en spelen alle dagen samen met mijn zoon. Hou enorm veel van dieren en durf de dieren goed te verwennen.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Jessy
Jessy
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, u kleine schat zal hier worden behandeld zoals mijn eigen hondje. Je kan eerst komen kennismaken en kijken of het u bevalt. Ik heb een tuin en ga ook met u hondje wandelen of spelen in de tuin.
Petsitter in Temse (9140) - Sara
Sara
Temse
Nieuw
Dag, ik ben Sara. Ik ben 16 jaar, Woon in Temse en ben een grote dieren vriend. Hebt u iemand nodig die een stevige wandeling of een kleine aangename wandeling gaat maken met uw baste vriend? Dan ben ik wie u zoekt. Ik ben zeer sportief, graag buiten en zeker niet bang om wat vuil te worden. Laat snel iets van u horen zo dat we kennis kunnen maken. Groetjes, Sara.
Petsitter in Beveren-Leie (8791) - Nele
Nele
Beveren-Leie
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en haal er mijn ontspanning uit om met dieren bezig te zijn. Ze eten te geven, om ermee te wandelen en alle andere taken die erbij horen
Petsitter in Temse (9140) - Tess
Tess
Temse
Nieuw
Ik zie graag beesten graag jammer genoeg heb ik zelf geen beesten omdat ik er geen tijd voor heb. Daarom wil graag tijd spenderen voor u beestje. Ik heb vroeger altijd beestjes gehad Tot binnenkort 😊
Petsitter in Bornem (2880) - Tiffany
Tiffany
Bornem
Nieuw
Vroeger altijd honden gehad altijd goed voor gezorgd mama bracht Beau ook steeds langs wanneer ze zelf op reis ging. En zoals eerder vermeld ben ik een grote dieren vriend
Petsitter in Temse (9140) - Linda
Linda
Temse
Nieuw
allo ik ben opgegroeid met dieren , honden ,katten papegaai , vogels ,kippen en nog andere kleine diertjes heb ook zelf een camelion gehad ik ben dol op dieren zit in het bloed ,gans de familie ,aan dieren heb je meer dan aan sommige mensen ik vindt het zo spijtig dat ze niet kunnen praten maar éen ding is ze weten echt wat ze willen je moet ze maar verstaan vriendelijke groeten dierenvriend Linda
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Temse: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Temse, pet sitting in Temse, dierenopvang Temse, dierenpension Temse ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden