petsitter Temse

Ontdek talentvolle petsitters in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Temse

Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Frederique
Frederique
Nieuwkerken-waas
5/5 (11 reviews)
Tiental jaren eigenaar hond, Amerikaanse Cocker Spaniel. Ook dierenasiel met allerlei honden gewerkt. Woon te Sint-Niklaas en kan me verplaatsen met auto.
Petsitter in Zwijndrecht (2070) - Christian
Christian
Zwijndrecht
5/5 (10 reviews)
Ik ben opgegroeid met Mechelse herders en heb zelf daarna verschillende dieren gehad : katten, honden, vissen. Door mijn werk (12-uur shift) kan ik helaas geen dieren houden maar ben ik wel veel vrij tijdens weekdagen.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (8 reviews)
Ik ben reeds 3j catsitter via list minut (ring twice nu). Van Oost-Vlaanderen tot Antwerpen, van 1 week tot 1 maand. De eerste catsit spot was in Sint-pauwels 😊 dit deed ik 2j lang om de 2 weken. Ik heb een hele goede band gekregen en zag hun als soort vakantie ouders 💕😊 de 2 katten waren toen 16j! Mijn tweede plekje is in Wommelgem, hier let ik op 2 katten, en een egel die in de tuin woont 😋
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Giorgi
Giorgi
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Bonjour, je m’appelle Giorgi, j’habite avec ma femme et nos 3 enfants. On aimet les animaux beaucoup, on possède un chat pour l’instan et on peut garder vos animaux chez nous, les promèner et prendre soins avec plaisir pour quelques jours ou semaines.
Petsitter in Sint-niklaas (9100) - Tamara
Tamara
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en ben trotse hondenmama van vijf adoptiehonden. Evengoed ben ik heel correct in het opvoeden en verwennen van alle dieren.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Elena
Elena
Nieuwkerken-waas
3.5/5 (2 reviews)
Sinds ik kind was ben ik altijd al een dierenvriend geweest, met name ook paarden, ik heb in het verleden gaan oppassen in een privé manege en stond er in voor de verzorging van de honden, katten , kippen en de paarden hun dagelijkse noden en verzorging gedaan... dus alle soorten aanbiedingen zijn welkom!
Petsitter in Temse (9140) - Evita
Evita
Temse
5/5 (2 reviews)
Ik kom graag langs om te kijken of alles in orde is met jouw huisdier. Gezelschap biedt al zoveel om een hond gelukkig te maken
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathalie
Nathalie
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Als verpleegkundige kwam ik dagelijks bij mensen thuis. Afspraken nakomen, discretie en betrouwbaarheid zijn kenmerken die ik jou kan bieden. Je mag er op rekenen dat ik de gevraagde taken naar behoren zal uitvoeren. Mischien tot later, Nathalie
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Sigrid
Sigrid
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren en van wandelen, dus ik ga echt mooie lange wandelingen doen met je hond. Ik hou ook van telkens nieuwe dingen te ontdekken samen met je viervoeter
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Lotte
Lotte
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik eigenaar van twee katten. In mijn vriendengroep en familie zijn ook enkele honden waarop ik af en toe eens ga passen. Een van mijn eigen katten heeft een nieraandoening en heeft dus speciale zorgen en voeding nodig. Deze zorg is voor mij dus ook geen probleem bij andere dieren.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou enorm van honden, bijgeleerd over honden psychologie door The Dog Whisperer Show van Cesar Millan te volgen, hou ervan lange wandelingen te maken met je hond(en) (en/of fietsen wanneer je hond zeer gehoorzaam is), en naar hondenparken te gaan om ze de beste tijd te bezorgen.
Petsitter in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf eigenaar van een kat. Wij gaan dagelijks wandelen en spelen alle dagen samen met mijn zoon. Hou enorm veel van dieren en durf de dieren goed te verwennen.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Jessy
Jessy
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, u kleine schat zal hier worden behandeld zoals mijn eigen hondje. Je kan eerst komen kennismaken en kijken of het u bevalt. Ik heb een tuin en ga ook met u hondje wandelen of spelen in de tuin.
Petsitter in Temse (9140) - Sofie
Sofie
Temse
5/5 (1 reviews)
Ervaren Dierenoppas met diploma dierenartsassistent. Meer dan 20j ervaring voor het oppassen op verschillende dierensoorten zoals : honden, katten, fretten, chinchillas, konijnen, baardagamen en andere reptielen, vogels en pluimvee, paarden , geiten ,... Ben een echte dierenvriend, ben verantwoordelijk, betrouwbaar, gemakkelijk in de omgang. Mocht u vragen hebben beantwoord ik deze graag.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - David
David
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Wandelen met je hond werkt in 2 richtingen, het is zeer goed voor jouw huisdier maar werkt ook enorm goed op mijn mentale gezondheid. Dubbele win. Ik heb ervaring met zeer sterke rassen en deins hier dus zeker niet voor terug
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Temse

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Temse: geëvalueerd met 4.73 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Temse, pet sitting in Temse, dierenopvang Temse, dierenpension Temse ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden