hondentoilettage Temse

Hulp voor hondentoilettage in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Temse

Hondentoilettage aan huis in Sint-niklaas (9100) - Tamara
Tamara
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Ik werk in bijberoep als hondentrimmer en heb ervaring met honden met een rugzakje. Ik neem alle tijd om jouw hond te verwennen en verzorgen. Ik werk niet aan huis maar op eigen locatie. Ophalen en terugbrengen kan in overleg.
Hondentoilettage aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Stef
Stef
Nieuwkerken-waas
4.5/5 (2 reviews)
Ga zeer graag wandelen met de hond, hondenkapper bezoeken, alsook andere verzorging van de hond. Ben hierin nog een beginner maar leer zeer graag bij.
Hondentoilettage aan huis in Niel (2845) - Siana
Siana
Niel
5/5 (1 reviews)
Ik studeer dierenzorg. Ik kan de honden wassen, borstelen, drogen en nagels knippen. Teken verwijderen kan ik ook. Maar dan moet u zelf wel de nodige materialen hebben.
Hondentoilettage aan huis in Kruibeke (9150) - Katelijne
Katelijne
Kruibeke
5/5 (1 reviews)
Ik heb natuurlijke aanleg om met honden om te gaan. Regerenties genoeg . Vraag er naar. 🐕. Ik ben dagelijks vrij. Ik kan jullie hond hier ook laten overnachten. Ik heb een volledig afgesloten tuin. Achter het app een mooi groot park. Op 15min wandelen een mooi natuurgebied mét zwem- mogelijkheden voor de hond.
Hondentoilettage aan huis in Elversele (9140) - Daphne
Daphne
Elversele
5/5 (1 reviews)
Ik doe momenteel een opleiding hondentrimmer en heb deze bijna voltooid. Zelf heb ik ook 2 hondjes en 2 katten. 😊 Bij mij staat de hond altijd op nummer 1 en volg ik dus het tempo van de hond, ongeacht hoe lang dit duurt!
Hondentoilettage aan huis in Waasmunster (9250) - Lore
Lore
Waasmunster
Nieuw
Hallo, ik ben Lore. Ik leg jezelf en je huisdier(en) graag vast op foto. Een vereeuwiging van jullie band en een blijvende herinnering aan een trouwe vriend. Ik lever de foto's digitaal. Stijl van de foto's wordt uiteraard in samenspraak beslist!
Hondentoilettage aan huis in Beveren-Leie (8791) - Lisa
Lisa
Beveren-Leie
Nieuw
Na mijn 2 jarige opleiding zou ik graag verder gaan als hondentrimmer. Ik verzorg honden niet alleen voor de bijverdienste maar omdat ik het graag doe. ☺
Hondentoilettage aan huis in Niel (2845) - Nesibe
Nesibe
Niel
Nieuw
Grote dieren vriend ik zou het fijn vinden om je hond uit te laten, voeden als dat nodig is Het wassen wat u maar wenst. Ik sta voor u klaar als u nog vragen heeft stelt u die maar gerust Tot dan. Alleen maar liefde 🌹
Hondentoilettage aan huis in Elversele (9140) - Kelly
Kelly
Elversele
Nieuw
Ben zeer zeker een ervaren honden trimmer en uitlaat verzorger ook zijn ze welkom bij ons thuis spelen en een liefdevolle aandacht schrikt mij ook zeker niet af.
Hondentoilettage aan huis in Niel (2845) - Kelly
Kelly
Niel
Nieuw
ik probeer honden zo goed mogelijk te verzorgen op welk vlak dan ook ik ben bereid om me verder in te leren over honden en meer te weten te komen over de verzorging
Hondentoilettage aan huis in Waasmunster (9250) - Chakyra
Chakyra
Waasmunster
Nieuw
Ik ben een grote dieren vriend. Ik heb een grote passie voor de dieren. Ik kan zeer goed om met honden die een gedragsproblemen hebben door angsten, agressie trauma’s enzovoort Daarnaast ben ik ook heel goed in het wassen nagels knippen de oortjes uit kuisen. De dieren komen voor mij op de eerste plek!
Hondentoilettage aan huis in Waasmunster (9250) - Kenneth
Kenneth
Waasmunster
Nieuw
We hebben zelfs thuis honden en het is echt een plezier om deze hondjes in de watten te leggen, hondjes kunnnen zoveel liefde uitstralen en je meteen verliefd maken met maar een blik😍
Hondentoilettage aan huis in Puurs (2870) - Veerlr
Veerlr
Puurs
Nieuw
Tevens ben ik ook herborist en help ik honden graag verder met problèmen zoals allergie, jeuk, nierproblemen op natuurlijke basis. Ik hou er van om honden te masseren en ze even te laten genieten
Hondentoilettage aan huis in Elversele (9140) - Akuba
Akuba
Elversele
Nieuw
Praten met honden. Hoe je ze traint laten zitten. Het wassen van honden zodat ze schoon zijn. Bewegen met honden Voeding En het belangrijkst een groot hart voor dieren
Hondentoilettage aan huis in Hemiksem (2620) - Femke
Femke
Hemiksem
Nieuw
De vacht kammen en zo als ik het bij mijn hond doe gewoon met een schaar kort knippen ik ben nog geen hondentrimmer maar dit wil ik wel studeren ik hou gewoon van honden
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Temse

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Temse: geëvalueerd met 4.9 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Temse, hondentrimmer Temse, hondenverzorging Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden