kattenoppas Temse

Ontdek talentvolle catsitters in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Temse

Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben de laatste twee jaar in augustus twee weken gaan oppassen op een Duitse Herder, een Labrador, een kleine poedel, een kat en drie kippen allemaal in hetzelfde huis, dus meerdere dieren tegelijk is ook geen enkel probleem voor mij. Ik die dit graag omdat ik het heel leuk en ontspannend vind om met dieren bezig te zijn. Zelf heb ik twee katten en een Engelse Cocker Spaniel die heel graag met andere honden speelt en zeker niet dominant is.
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Gitte
Gitte
Hemiksem
3.5/5 (2 reviews)
Ik hou me graag bezig met dieren, ik speel er graag mee en zorg voor goede beweging. Maar ik ben ook verantwoordelijk voor eten schoon maken van de kattenbak en zeker voor medische zorgen. Ik kan pilletjes geven en en medicatie geven aangezien ik ook huisdieren heb met medische problemen.
Kattenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Stef
Stef
Nieuwkerken-waas
4.5/5 (2 reviews)
Ga zeer graag wandelen met de dieren, pas op je dieren zowel bij mij thuis als neem ze mee overal naartoe. Woon in het centrum van Sint-Niklaas maar achter mij is er een fietspad, veel groen, ...
Kattenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Kyana
Kyana
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben opgegroeid met verschillende dieren en zelf altijd honden / katten / knaagdieren / kippen gehad . Nu nog steeds !
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Silke
Silke
Hemiksem
Nieuw
Hallo, ik ben al van toen ik klein was met dieren bezig en ik heb al erg lang een kat. In de loop der jaren zijn dat dan 3 honden, 2 katten en een konijn geworden. Er hebben ook hamsters, cavia's en vissen bij on gezeten. Ik kan dus goed uit het gedrag van een dier afleiden wat er gaande is.
Kattenoppas in Hamme (9220) - Astrid
Astrid
Hamme
Nieuw
Thuis heb ik zelf een zwarte kat rond lopen, heb al meerdere katten gehad. Daarnaast ga ik graag bij mijn familie leden omdat zij een hond hebben. Ik ga er graag mee wandelen en geniet van hun nabijheid.
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Arthur
Arthur
Hemiksem
Nieuw
Al sinds mijn 2 jaar ben ik een groot dierenfanaat. Ik heb 100en boeken en films over de natuur en National Geographic. Ik heb thuis zelf een kat en een schildpad. Ik hou van honden, al heb ik er nooit 1 gehad. Ik ging dus altijd wandelen met de hond van de buren of van mijn vrienden. Ik heb een grote tuin met een bos achterin de tuin. Ik woon langs de Schelde waar men vele wandelingen kan maken.
Kattenoppas in Temse (9140) - Yasmine
Yasmine
Temse
Nieuw
Hallo ik ben Yasmine en 15 jaar. Ik heb een kat en ik hou van honden. Ik heb er zelf ervaring mee met oppassen van vreemde honden. Ik doe alleen honden en katten en liefst geen agressieven honden. Als u intresse hebt laat me iets weten! Tot snel
Kattenoppas in Temse (9140) - Elise
Elise
Temse
Nieuw
Ik ben een zéér grote dierenvriend en zou het fijn vinden om jou viervoeter een leuke dag te bezorgen. Ik ben niet snel bang en zal altijd correct handelen.
Kattenoppas in Niel (2845) - Sascha
Sascha
Niel
Nieuw
Hallo, ik ben een dierenvriend en ik hou vooral van honden ik heb vroeger goed voor mijn hond gezorgd en nu zorg ik soms op honden en katten van mijn neef. Ik ben ook bereid om voor u hond bij u op te passen en uit te laten en eten te geven. Ik ben zeer lief met dieren. Ze zullen vast en zeker gelukkig zijn. Tot snel?
Kattenoppas in Bornem (2880) - Celien
Celien
Bornem
Nieuw
Ik heb enorm veel ervaring met honden en paarden en hou van de dieren. Ze verzorgen, uitlaten, eten geven... doe ik allemaal! Voor dieren zorgen, daar krijg ik voldoening van.
Kattenoppas in Temse (9140) - Chapelle
Chapelle
Temse
Nieuw
ik ben gepensioneerd sinds 6 jaar dus ik ben dag en nacht in het gezelschap van uw huisdier, zowel bij mij thuis als op verplaatsing is petsitting voor mij geen probleem
Kattenoppas in Kruibeke (9150) - Femke
Femke
Kruibeke
Nieuw
Alle dieren zie ik graag , liefst geen slangen of spinnen.. dat is het enige waar ik het moeilijk mee heb. Voor de rest pas ik op u lieverds alsof het de mijne zouden zijn. Eventueel bij me thuis . Groetjes Femke
Kattenoppas in Niel (2845) - Natascha
Natascha
Niel
Nieuw
Mijn grote liefde voor dieren in combinatie met het gemis van een viervoeter in huis leek me dit de perfecte cominatie. Zelf 13 mooie jaren dogmom geweest.
Kattenoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Luka
Luka
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een enorme dierenliefhebber hun uit wandelen of verzorgen wassen ... vind ik leuk om te doen heel mijn leven heb ik met dieren in contact geweest al is het een konijn kat vogel of hond ik doe de job graag!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Temse

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Temse: geëvalueerd met 4.33 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Temse, kattenoppas gezocht Temse, kattenhotel Temse, kattenpension Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden