kattenoppas Temse

Ontdek talentvolle catsitters in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Temse

Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben de laatste twee jaar in augustus twee weken gaan oppassen op een Duitse Herder, een Labrador, een kleine poedel, een kat en drie kippen allemaal in hetzelfde huis, dus meerdere dieren tegelijk is ook geen enkel probleem voor mij. Ik die dit graag omdat ik het heel leuk en ontspannend vind om met dieren bezig te zijn. Zelf heb ik twee katten en een Engelse Cocker Spaniel die heel graag met andere honden speelt en zeker niet dominant is.
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Gitte
Gitte
Hemiksem
3.5/5 (2 reviews)
Ik hou me graag bezig met dieren, ik speel er graag mee en zorg voor goede beweging. Maar ik ben ook verantwoordelijk voor eten schoon maken van de kattenbak en zeker voor medische zorgen. Ik kan pilletjes geven en en medicatie geven aangezien ik ook huisdieren heb met medische problemen.
Kattenoppas in Hoboken (2660) - Anaïs
Anaïs
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en heb zelf ook 3 dieren. Ik heb al vaker gaan oppassen bij de mensen op de diertjes en heb eten gegeven, gespeeld, ge borsteld gaan wandelen. Ik doe het allemaal even graag!
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Silke
Silke
Hemiksem
Nieuw
Hallo, ik ben al van toen ik klein was met dieren bezig en ik heb al erg lang een kat. In de loop der jaren zijn dat dan 3 honden, 2 katten en een konijn geworden. Er hebben ook hamsters, cavia's en vissen bij on gezeten. Ik kan dus goed uit het gedrag van een dier afleiden wat er gaande is.
Kattenoppas in Hamme (9220) - Astrid
Astrid
Hamme
Nieuw
Thuis heb ik zelf een zwarte kat rond lopen, heb al meerdere katten gehad. Daarnaast ga ik graag bij mijn familie leden omdat zij een hond hebben. Ik ga er graag mee wandelen en geniet van hun nabijheid.
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Arthur
Arthur
Hemiksem
Nieuw
Al sinds mijn 2 jaar ben ik een groot dierenfanaat. Ik heb 100en boeken en films over de natuur en National Geographic. Ik heb thuis zelf een kat en een schildpad. Ik hou van honden, al heb ik er nooit 1 gehad. Ik ging dus altijd wandelen met de hond van de buren of van mijn vrienden. Ik heb een grote tuin met een bos achterin de tuin. Ik woon langs de Schelde waar men vele wandelingen kan maken.
Kattenoppas in Hoboken (2660) - Margot
Margot
Hoboken
Nieuw
Hallo, Ik ben Margot. Ik zit in het 5de middelbaar wetenschappen wiskunde. Later wil ik dierenarts worden, ik heb dan ook al heel veel ervaring met dieren. Zelf heb ik katten, een hond (golden retriever), vissen, kippen, hagedissen, ervaring met alle soorten knaagdieren en konijnen en ervaring met schildpadden en slangen. Mijn hobby is paardrijden dus ik kan ook op paarden en ezeltjes passen.
Kattenoppas in Beveren-waas (9120) - Sandy
Sandy
Beveren-waas
Nieuw
Ik ben een echte kattenliefhebster. Zalig om met katten om te gaan en deze te verzorgen, te knuffelen en te zorgen dat ze het goed hebben. Ik zorg graag voor je kat bij ons thuis. We hebben een groot huis waar ze een eigen plekje krijgen.
Kattenoppas in Temse (9140) - Yasmine
Yasmine
Temse
Nieuw
Hallo ik ben Yasmine en 15 jaar. Ik heb een kat en ik hou van honden. Ik heb er zelf ervaring mee met oppassen van vreemde honden. Ik doe alleen honden en katten en liefst geen agressieven honden. Als u intresse hebt laat me iets weten! Tot snel
Kattenoppas in Temse (9140) - Elise
Elise
Temse
Nieuw
Ik ben een zéér grote dierenvriend en zou het fijn vinden om jou viervoeter een leuke dag te bezorgen. Ik ben niet snel bang en zal altijd correct handelen.
Kattenoppas in Hoboken (2660) - Christel
Christel
Hoboken
Nieuw
Ikzelf heb 2 katten die niet altijd op logement kunnen gaan bij mijn familieleden. Daarom doe ik zelf wel eens beroep op een petsitter of iemand die aan huis komt om op mijn katten te passen. Ik vind het belangrijk dat mijn dieren niet de hele dag alleen zijn en af en toe wat menselijke interactie hebben, ook al vragen ze er zelf niet om. Ik denk dat ik niet de enige ben die daar zo in staat :)
Kattenoppas in Niel (2845) - Sascha
Sascha
Niel
Nieuw
Hallo, ik ben een dierenvriend en ik hou vooral van honden ik heb vroeger goed voor mijn hond gezorgd en nu zorg ik soms op honden en katten van mijn neef. Ik ben ook bereid om voor u hond bij u op te passen en uit te laten en eten te geven. Ik ben zeer lief met dieren. Ze zullen vast en zeker gelukkig zijn. Tot snel?
Kattenoppas in Hoboken (2660) - Jessica
Jessica
Hoboken
Nieuw
Ik beschik over al de kennis om op een veilige, doelgerichte manier voor een kat/poes te zorgen. Ik heb zelf ook een poes gehad die ik van kitten tot volwassene heb verzorgt. Kitten gevonden vel over been en verlaten. Is zeer mooie sterke poes geworden verzorgt met veel liefde.
Kattenoppas in Bornem (2880) - Celien
Celien
Bornem
Nieuw
Ik heb enorm veel ervaring met honden en paarden en hou van de dieren. Ze verzorgen, uitlaten, eten geven... doe ik allemaal! Voor dieren zorgen, daar krijg ik voldoening van.
Kattenoppas in Temse (9140) - Chapelle
Chapelle
Temse
Nieuw
ik ben gepensioneerd sinds 6 jaar dus ik ben dag en nacht in het gezelschap van uw huisdier, zowel bij mij thuis als op verplaatsing is petsitting voor mij geen probleem
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Temse: geëvalueerd met 4.5 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Temse, kattenoppas gezocht Temse, kattenhotel Temse, kattenpension Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden