hondentoilettage Nijlen

Hulp voor hondentoilettage in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Nijlen

Hondentoilettage aan huis in Heist-op-den-berg (2220) - Philip
Philip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heist-op-den-berg
5/5 (3 reviews)
Ik ben gespecialiseerd in maken van orthopedische matrassen voor huisdieren,(zelfs op maat voor bestaande manden), normaal worden de matrassen gemaakt met kunstleer,(maar andere covers zijn ook mogelijk),dit heeft voordeel dat dit gemakkelijk te reinigen is.De meeste honden matrassen zijn voor oudere dieren bestemd. Ook het vervaardigen van orthopedische braces voor honden is mijn specialiteit.
Hondentoilettage aan huis in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik ben Suzy. 33 jaar en op en top dierenvriend. In 2012 begonnen met de opleiding hondentrimster. En momenteel werk ik reeds sinds 2016 in een hondenkapsalon. Maar de liefde voor honden is me in de schoot geworpen. Wij hebben altijd honden thuis gehad. Op mijn werk heb ik ook al katten en konijnen onder mijn hoede genomen. Ik werk met alleen met natuurlijke producten.
Hondentoilettage aan huis in Herenthout (2270) - Lisa
Lisa
Herenthout
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf altijd honden thuis gehad. Dit ging van shih tzu tot berner sennen. Van klein tot groot. Nu ik zelf op men eige woon sinds een jaar heb ik ook nog een kat rondlopen en een konijn en een vis.
Hondentoilettage aan huis in Putte (2580) - Yaoyao
Yaoyao
Putte
5/5 (2 reviews)
Ik heb een opleiding genoten als hondentrimster. Ik heb alle materiaal om honden aan huis te komen verzorgen. Honden voelen zich vlug aangetrokken en maken vlug een goede band met mij.
Hondentoilettage aan huis in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
5/5 (1 reviews)
Op school leer ik honden observeren zoals nagels controleren, vacht wassen en drogen, spelen met huisdieren, hun gezonde voeding, hun gedrag herkennen..
Hondentoilettage aan huis in Vorselaar (2290) - Sofie
Sofie
Vorselaar
Nieuw
-------------------------------------------------------------------------------------- Heeft uw hond nood aan een flinke wasbeurt, nagels knippen of een borstelbeurt. neem contact op ! ---------------------------------------------------------------------------------------
Hondentoilettage aan huis in Halle (2980) - Saskia
Saskia
Halle
Nieuw
Vrijwilliger in dierenasiel, verscheidene jaren honden en katten eigenaar, ook opleidingen gevolgd, zoals honden trainen op een positieve manier bij Martin Gaus hondenschool. Hart voor paarden en natural Horsemanship.
Hondentoilettage aan huis in Duffel (2570) - Peter
Peter
Duffel
Nieuw
Ben zeer goed met honden heb er zelf 2 een huskie en engelse bulldog .ook heb ik ervaring met paarden ben zelf ruiter.ook andere dieren verzorg ik graag .
Hondentoilettage aan huis in Lier (2500) - Lisa
Lisa
Lier
Nieuw
Hallo ik ben Lisa. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb zelf vrij veel huisdieren gered uit Spanje of het asiel. Ik weet veel van dieren en wil ze met liefde verzorgen.
Hondentoilettage aan huis in Broechem (2520) - Femke
Femke
Broechem
Nieuw
Ik heb een erkend diploma honden en kattentrimmer behaald. Tevens ben ik gedragstherapeut waardoor ook angstige en agressieve honden welkom zijn. Ik neem zeker alle rassen aan. Ik kom je hond of kat verzorgen bij je thuis en de behandeling is op voorhand bespreekbaar. Mijn eigen professioneel trimsalon is in opbouw voor de toekomst. Ik maak gebruik van natuurlijke producten. Gratis eerste kennismaking! Contacteer me voor prijzen. Toeslag buiten 10 km rond Vremde.
Hondentoilettage aan huis in Hallaar (2220) - Robin
Robin
Hallaar
Nieuw
Al heel mijn leven heb ik honden. Ik ben afgestudeert in dierenzorg en heb stage gedaan bij de Antwerpse hulphonden. Ik heb al 9 jaar ervaring als dogsitter. Ben enorm gepassioneerd als het over dieren gaat.
Hondentoilettage aan huis in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Hallo, ik ben een grote dierenvriend en droom al lang van een eigen hond. We wonen daarvoor spijtig genoeg te klein. Onze twee katten zijn wel mijn grote lieverds. Ik zou het wel leuk vinden om regelmatig met andere honden te kunnen gaan wandelen of er voor te zorgen. Vertel me wat ik moet doen, en ik doe het met veel liefde!
Hondentoilettage aan huis in Nijlen (2560) - Anne-mie
Anne-mie
Nijlen
Nieuw
Een dierenvriend ben ik hart en nieren: Zelf hebben wij 2 honden, een shish tzu en een King Cavalier. Verder hebben we nog kippen en een hangbuikzwijntje. Uw hond kan gerust hier enkele dagen doorbrengen, dit doe ik soms al eens voor honden van familie en deze viervoeters hebben steeds plezier.
Hondentoilettage aan huis in Halle (2980) - Brent
Brent
Halle
Nieuw
Ik heb gedurende 3 jaar dier en plant gehad als richting hierbij heb ik dan ook wat ervaring kunnen opdoen ook heb ik een kjgen hond en heb ik al vaker uitgelaten getraind enz..
Hondentoilettage aan huis in Lier (2500) - Marcia
Marcia
Lier
Nieuw
Van jongsaf aan ben ik een enorme dierenvriend.Ik droomde er van om dierenarts te worden of iets dat met dieren te maken had. Ik ben bereid om tot u te komen en u dier te verzorgen in alle maten dat nodig is(Wandelen, in bad steken, eten geven, spelen ect..) ook ben ik bereid om elke dag als u dat vraagt langs te komen of even te checken als is dat 5min hoe u dier te het doet als u niet thuis bent
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Nijlen: geëvalueerd met 4.9 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Nijlen, hondentrimmer Nijlen, hondenverzorging Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondentoilettage aan huis in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden