wandelen met hond Merelbeke

Hulp voor wandelen met hond in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Merelbeke

Wandelen met hond in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo ik heb al verschillende honden gehad van Deense dog tot chihuahua zeg maar we hebben ook 2 Galgos geadopteerd.Twee hondjes uit het asiel groot gebracht.Ik ben sportief en fit dus een lange wandeling door weer en wind is voor mij geen probleem.
Wandelen met hond in Melle (9090) - Lien
Lien
Melle
5/5 (7 reviews)
Pepper en ik wandelen het liefst langs kleine wandelpaadjes tussen de velden en in de bossen. We deinzen niet terug voor wat regen/modder. Als het warm is, zoeken we vooral de schaduw op en frisse beekjes. Onze weekend- en vakantiewandelingen zijn 10 tot 20 km en duren 2 tot 5u. Op een gewone werkweekavond wandelen we maar een uurtje.
Wandelen met hond in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), die ik meermaals per dag uitlaat. Grote of kleine wandelingen, naar een park of in de buurt, meerdere honden,... allemaal geen probleem. De wandelingen worden aangepast aan de noden van uw hond.
Wandelen met hond in Bottelare (9820) - Sara
Sara
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Tijdens onze wandeling kiest je hond hoe we lopen terwijl ik voor onze veiligheid zorg. Ik verkies lange lijnen om gevoel van vrijheid te creëren. Wil je hond snuffelen, dan nemen we daar alle tijd voor. Een bal- of zoekspelletje ondertussen is altijd leuk … geef gerust wat snoepjes mee!
Wandelen met hond in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I’m a huge dog lover and I’m myself owner of a dog. It’s a great pleasure for me to accompany your dog. During summer I’ve pretty much free time, looking forward to being the bestie of your cuty!
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Patricia
Patricia
Gentbrugge
3.0/5 (1 reviews)
heb zelf 2 honden waar ik dagelijks mee buiten ga, en mee ravot zonder en hond is er geen leven in huis ben altijd en dieren liefhebber geweest groetjes patricia
Wandelen met hond in Gent (9000) - Niobe
Niobe
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ga vaak en graag wandelen met mijn eigen hond als ik thuis ben. In de week zit ik op kot en mis ik soms wat interactie met dieren. Gaan wandelen met honden uit de buurt zou dus een win-win situatie zijn.
Wandelen met hond in Merelbeke (9820) - Jolien
Jolien
Merelbeke
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 3 honden , en ben er helemaal verliefd op! Ik steek dan ook enorm graag mijn tijd in beestjes en ze zullen niks te kort komen bij mij , zowel groot als klein 😄
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Sinds een aantal jaar gaan mijn zussen en ik vaak wandelen met honden van het lokale asiel wat we heerlijk vinden :) Ik ben namelijk een grote dierenvriend en zou dit dus graag doen voor jou om je uit de nood te helpen :)
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Chris
Chris
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als ik een mogelijkheid zie om een wandeling te maken met de hond van vrienden dan grijp ik die met beide handen en zijn ze ons even kwijt. Geen idee waaraan het precies ligt maar ik maak heel gemakkelijk contact met honden, ongeacht ras of karakter. En als ik mensen kan helpen door twee passies uit te oefenen in mijn vrije tijd, dan is dat alleen maar beter voor iedereen.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Nikita
Nikita
Gent
Nieuw
Met zeer veel plezier ga ik wandelen met u geliefde viervoeter of viervoeters. 5km joggen is ook mogelijk voor de meer actieve hondjes. Gezien mijn job als dierenarts en omdat ik in het verleden in het asiel heb geholpen heb ik hier veel ervaring mee.
Wandelen met hond in Merelbeke (9820) - Shaimaa
Shaimaa
Merelbeke
Nieuw
Ik ben al heel mijn leven geinteresseerd in dieren. Ik help af en toe bij een dierenasiel in de buurt van Merelbeke en ben van plan dierengedragsdeskundige te worden, Ik heb al een cursus hondenpsychologie gedaan en help al sinds ik klein was al mijn vrienden en familie bij gedragsproblemen ivm hun honden en andere dieren. Zelf heb ik een kat, konijn en vogels maar mijn oom en vrienden hebben honden waar ik goed mee overweg kan. Ik hoop u te mogen helpen!
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Dascha
Dascha
Gentbrugge
Nieuw
Voldoende ervaring en veel dierenliefde. Ik ga graag met uw viervoeter een wandeling maken. Liefst in gentbrugge. De buitenlucht doet mij goed en natiurlijk ook uw hond. Laat me wat weten als u iemand zoekt.
Wandelen met hond in Ledeberg (9050) - Sabine
Sabine
Ledeberg
Nieuw
Van kinds af ben ik een grote dierenvriend. Ik hou van honden en heb versta de hondentaal. Ik ben opgegroeid met honden en kan er heel goed mee overweg. Bij mij zullen ze de nodige aandacht en liefde krijgen en zullen ze vast en zeker gelukkig zijn. Ik ben bereid om uw hond uit te laten, te verzorgen en op uw hond te passen als je afwezig bent.
Wandelen met hond in Melle (9090) - Anne-li
Anne-li
Melle
Nieuw
2 dingen die ik graag doe? Buiten wandelen en met dieren bezig zijn. Dus uw hond uitlaten is voor mij een bezigheid die ik met liefde zou vervullen. Ik ga wekelijks wandelen met de honden uit het asiel. Als het heel actieve honden zijn, speel ik spelletjes. Als ze iets ouder zijn, stoppen we regelmatig en op een rustig tempo. Ik ben er zeker van dat uw hond zich snel op z'n gemak zal voelen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Merelbeke: geëvalueerd met 4.7 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Merelbeke, hondenuitlaatdienst Merelbeke, hondenwandelaar Merelbeke, dogwalker Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden