hondenoppas Merelbeke

Hondenoppas Merelbeke: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Merelbeke: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Er eventjes tussenuit, maar je wilt toch thuis eens checken hoe het gaat met jouw lieve dier(en). Dan kom ik goed van pas. Ik ben een echte dierenvriend. Bij introductie heb ik verschillende vragen over jouw dier en pas ik me zo goed mogelijk aan. Ik neem voldoende tijd om ze te verzorgen en om bij hen te zijn.
Hondenoppas in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (9 reviews)
Hallo ik heb zelf een Cornish Rex poes,als u er even niet bent of op reis voor langere tijd,zal ik uw lieveling poes,hond of vogel graag komen vertroetelen en /of uitlaten.Een poes of hond van eten en drinken voorzien alsook de kattenbak schoonmaken heeft voor mij geen geheimen meer.Prrrrrrrrrrrrrr of zeg ik beter woef tot ziens.
Hondenoppas in Melle (9090) - Lien
Lien
Melle
5/5 (4 reviews)
Ik wil in de eerste plaats anderen helpen door iets te doen wat ik graag doe. De bijverdienste is leuk meegenomen, maar geen vereiste. Ik ben fan van het principe 'pay it forward': als iemand iets voor jou doet, doe dan zelf ook iets voor een ander. :-) PS Ik heb een voltijdse job, waarbij ik 2-3 dagen/week op kantoor moet zijn en 2-3 dagen/week kan thuiswerken.
Hondenoppas in Bottelare (9820) - Sara
Sara
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Ik ben van mening dat een dier het meest op zijn gemakje is in zijn eigen omgeving. Daarom kom ik graag ter plaatse om de hond/kat/… te vergezellen en verzorgen (eten geven, spelen, knuffelen, massageke …). Dieren die liever met rust gelaten worden, zal ik niet forceren. Borstelen kan zeker, mits een meerprijsje.
Hondenoppas in Melle (9090) - Bart
Bart
Melle
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb zelf thuis geiten, kippen, katten. Ik kan ook omgaan met paarden en hou ook enorm van honden. Ik heb dus genoeg voeling met dieren en al wat hen aan belangt. Ben zeker dat ik hier ook een meerwaarde kan bieden en ben hierin zeker betrouwbaar.
Hondenoppas in Oosterzele (9860) - Benjamin
Benjamin
Oosterzele
5/5 (2 reviews)
In het middelbaar heb ik dierenverzorging gestudeerd en sindsdien heb ik altijd dieren gehad Sinds oktober 2019 hebben mijn vriendin en ik ook een mechelse herder als vriend in onze familie Het is een heel sociaale speelse hond die graag met andere honden speelt We wonen in een huis met een grote tuin waar Mila heel graag samen met jouw hond zou spelen
Hondenoppas in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I know that taking care of a pet needs a lot of time, patience and love. During the summer I’m all available to visit you and take care of your best friend!
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Hondenoppas in Gent (9000) - Niobe
Niobe
Gent
5/5 (1 reviews)
U kunt met een gerust hart uw huisdier met mij achterlaten. Uw beste vriend is bij mij in goede handen. Ik hou van alle dieren en zal er alles aan doen om ze zo goed mogelijk te verzorgen.
Hondenoppas in Gent (9000) - Maya
Maya
Gent
Nieuw
Nog te vervolledigen Nog te vervolledigen Nog te vervolledigen Nog te vervolledigen Nog te vervolledigenNog te vervolledigen Nog te vervolledigen Nog te vervolledigen
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest, vroeger paste ik altijd op 2 hondjes van een oudere vrouw. Ik heb nu zelf ook een katje waar ik goed mee overweg kan.
Hondenoppas in Merelbeke (9820) - Brecht
Brecht
Merelbeke
Nieuw
grote dierenvriend, er kan altijd een logé bij. ik ken heel wat diersoorten en weet welke aandacht nodig hebben en welke je best met rust laat of met handschoenen aanpakt.
Hondenoppas in Oosterzele (9860) - Paulien
Paulien
Oosterzele
Nieuw
Van jongsaf ben ik een grote dierenvriend. Heb altijd zelf dieren gehad en studeer momenteel voor een bachelordiploma dierenzorg. Mijn leven draait eigenlijk volledig rond dieren. Ik ben betrouwbaar en loyaal. Op mij kan u rekenen.
Hondenoppas in Merelbeke (9820) - Iris
Iris
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Iris en ik ben 17 jaar oud. Ik houd van alle soorten dieren en ik kan zeker met ze allemaal overweg. Vanaf mijn 5 jaar rijd ik paard en ben ik constant in contact gekomen met dieren. Ik ben berieid om te gaan wandelen op te passen, te verzorgen... Wat u maar wenst!
Hondenoppas in Merelbeke (9820) - Anisa
Anisa
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Anisa, 19 jaar en heb zelf een puppy’tje van 5 maand in huis dus ik weet hoe ik voor een dier moet zorgen. Ik ben een echte dierenvriend en wil graag op jullie huisdieren passen. Uw huisdier zal zich zeker goed voelen bij mij. Tot snel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Merelbeke: geëvalueerd met 5.0 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Merelbeke, hondenoppas aan huis Merelbeke, hondenoppas gezocht Merelbeke, dogsitter Merelbeke, dogsitting Merelbeke, hondenopvang Merelbeke, hondenhotel Merelbeke, hondenpension Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Merelbeke

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Merelbeke

Oppas bij de petsitter - Honden in Merelbeke (9820) - Oppas bij de petsitter - Honden in Merelbeke (9820) - Opvang Beagle
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden