kattenoppas Merelbeke

Ontdek talentvolle catsitters in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Merelbeke

Kattenoppas in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Sinds ik in een huisje in Heusden woon is het mogelijk om jouw huisdier op te vangen bij mij thuis. We hebben zelf een 6 maanden oude puppy rondlopen, maar die kan het met alle dieren goed vinden zolang ze af en toe met hem willen spelen. Wanneer we na een kennismaking merken dat jouw huisdier past binnen ons gezinnetje, dan vangen wij hem/haar graag op terwijl jij van huis bent!
Kattenoppas in Melle (9090) - Lien
Lien
Melle
5/5 (4 reviews)
Mijn hond Pepper verdraagt helaas geen reuen meer op zijn terrein. Sorry! Verder zijn alle huisdiertjes welkom, zowel binnen als buiten. Hier zijn verschillende hondenmatrassen, kattenmandjes, een zetel waar ook diertjes in mogen liggen en een vrij grote, omheinde tuin. Ik woon trouwens vlak bij de velden en het Aelmoeseneiebos. Je vindt me ook op PawShake en Hondensitter. ;-)
Kattenoppas in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben het gewoon om met honden op stap te gaan. Wij doen sinds vijf jaar geregeld woning- en huisdierenoppas in heel België. Ook de verzorging van andere huisdieren is geen probleem. Wij kunnen dus tijdelijk komen inwonen, na een eerste kennismaking.
Kattenoppas in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Kattenoppas in Elene (9620) - Tinka
Tinka
Elene
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend. Ikzelf heb momenteel 3 honden (een labrador en 2 keesjes) en 4 katten. Ook bij mijn vriend zorg ik regelmatig voor een hondje (chihuahua x pincher) Ik heb ook 2 jaar lang een eigen paardje gehad. Ervaring met grotere dieren heb ik dus ook. Ik heb geen probleem met het opkuisen van bv kattenbakken etc. Ook het wassen van het dier doe ik met plezier.
Kattenoppas in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I’m a huge animal lover and I’ve also have a cat and a dog. So it’s the biggest pleasure for me to take care of animals and i think it’s the most joyful job that can be done. So I’m always ready to be the bestie of your pet!
Kattenoppas in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
5/5 (2 reviews)
Ik heb al regelmatig kat (vaak incl. huisoppas) gedaan. Ik heb vaak voeling met poezen. (Ik heb sindskort ook een webpagina als kat-oppas bij een website specifiek hiervoor).
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren thuis gehad toen ik bij mijn ouders woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Kattenoppas in Afsnee (9051) - Lisa
Lisa
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Altijd zot geweest van dieren, heb zelf poezen thuis (jammer genoeg nog geen honden). Wel al een paar keer petsitting gedaan bij hondjes. Indien ze verzorging nodig hebben, leg het gerust uit want ik leer zeer snel.
Kattenoppas in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
Chastre-villeroux-blanmont
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf al 2 katten voor verzorging en kan ook altijd een andere kat op mijn rekening geven. Ik ben ook beschikbaar voor op andere diertjes te passen zoals hamster, konijn, gerbils en chinchilla's
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met honden, respecteer de structuur en regels. Wandelen en spelen vind ik zeker leuk. Ik heb een afgesloten tuin. Er zijn reeds vele dieren op logement gekomen.
Kattenoppas in Massemen (9230) - Petroes
Petroes
Massemen
5/5 (1 reviews)
Ik ben gewend om met dieren om te gaan Zelf hebben we 3 katten 10 cavias en 2 konijnen Honden ben ik ook gewend zowel groot als klein Ik heb een groot hart voor dieren Zelf ben ik flexibel en sociaal
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Kattenoppas in Gent (9000) - Fatima zohra
Fatima zohra
Gent
5/5 (1 reviews)
hallo ik ben een honden lover en hou ervan om met honden etc.. bezig te zijn dit is voor mij een hobby en het is leuk om te doen in mijn vrije tijd
Kattenoppas in Gent (9000) - Ella
Ella
Gent
5/5 (1 reviews)
Van jongs af aan werd ik omringd door dieren. Katten, hamsters, vissen, vogels, konijnen, honden, noem maar op. Momenteel heb ik zelf een hond, een golden retriever van bijna 14 jaar oud. Hij komt van het asiel en had wat zorg nodig. Hij kan wegens trauma niet goed overweg met andere honden. We hebben hem met veel geduld leren verzorgen, wandelen en plezier maken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Merelbeke: geëvalueerd met 5.0 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Merelbeke, kattenoppas gezocht Merelbeke, kattenhotel Merelbeke, kattenpension Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden