petsitter Willebroek

Ontdek talentvolle petsitters in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Willebroek

Vanessa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (96 reviews)
Ik heb zelf 1 hond en 2 konijnen Die ik elke dag met veel liefde en tiewijding verzorg Ben een echte dierenvriend met het hart op de juiste plaats Mijn hond ras bordercollie vs mechelse herder is mijn steun en toeverlaat
Petsitter in Puurs (2870) - Elke
Elke
Puurs
5/5 (3 reviews)
ik heb in de week nog enkele uurtjes vrij vermits ik werk van 6u tot12u.Ik heb een hart voor dieren en hecht zeer veel belang aan hun welzijn.regen of wind schrikken mij niet af
Petsitter in Willebroek (2830) - Melanie
Melanie
Willebroek
5/5 (1 reviews)
enthousiaste en punctuele hondensitter die graag met uw hond gaat wandelen en er actief mee bezig is. Ik heb al enkele jaren ervaring met honden (Beagle , Bordercollie , Viszla , Labrador)... Heeft u nog twijfels u we kunnen vooraf kennismaken.
Petsitter in Willebroek (2830) - Magdalena
Magdalena
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Let me take care about your doggy. I have a big experience. I was stayinn with a lot of dog for one or two weeks, when the ownes had holidays. Usually I was live on this time in their home, but if my dog and yours will accept each other I can take him or her to my place :)
Petsitter in Breendonk (2870) - Lotte
Lotte
Breendonk
5/5 (1 reviews)
Van kleins af aan ben ik al een enorme dierenvriend, zeker voor honden. Als u plannen heeft en u niet graag uw viervoeter alleen laat sta ik altijd paraat om voor uw hond te zorgen. Ik maak graag lange wandelingen en geef ze graag aandacht. Ik ben bereid om ze te voorzien van eten en drinken. Hopelijk zien we elkaar snel.
Petsitter in Leest (2811) - Jonathan
Jonathan
Leest
Nieuw
Ik ben en echte hondenvriend, ik heb zelf thuis een hond ( boxer x new foundlander) die zelf veel verzorging eist en waar veel aandacht aan besteed moet worden
Petsitter in Rumst (2840) - Yasmine
Yasmine
Rumst
Nieuw
In mijn opleiding dierverzorging kom ik regelmatig in contact met de huisvesting van verschillende soorten dieren. Ook heb ik reeds oppaservaring. Gezien het wetenschappelijk bewezen is dat honden zich beter voelen in hun eigen, vertrouwde omgeving accepteer ik enkel oppas aan huis. Ook wandelingen en huisbezoeken zijn mogelijk, alles valt te bespreken. Mijn hart voor dieren is dan ook enorm groot
Petsitter in Rumst (2840) - Kelsey
Kelsey
Rumst
Nieuw
Vanaf jongsavaan ben ik een echte dierenvriend, vindt het fantastich om met dieren bezig te zijn!! Heb thuis zelf 2 honden, ik doe niet liever dan met dieren bezig zijn
Petsitter in Willebroek (2830) - Tibo
Tibo
Willebroek
Nieuw
Altijd al wou ik een hondje, nu ik 16 ben heb ik er zelf ook één. Ik wandel zelf heel graag met mijn hond(Vizsla) en wil dit ook met uw hond doen. Ik ben een echte dierenvriend en hou zeer veel van honden! Vriendelijke groeten Tibo
Petsitter in Heffen (2801) - Indra
Indra
Heffen
Nieuw
Zoals ik al zei ik hou van viervoeters, vooral van honden. Geen enkel dier ontsnapt aan mijn aandacht! Ik zorg altijd dat ze goed verzorgt worden, want als hun vrolijk ben ik dat ook. Ik pas 1 keer in het jaar op het hondje van mijn vriendin, dit zou ik met plezier ook voor jou doen! Tot snel. :-)
Petsitter in Willebroek (2830) - De borger
De borger
Willebroek
Nieuw
Heeft u een oppas nodig voor uw dieren. Dan ben ik uw man. Ikzelf leef al ban mij geboorte met honden en katen samen. Ook een aap en een varken (mijn broers🤣). Ik ben dieren meer dan gewoon. Contacteer mij gerust met vragen.
Petsitter in Blaasveld (2830) - Jan
Jan
Blaasveld
Nieuw
Ik heb zelf 3 honden gehad. Momenteel heb ik nog 1 hond. (Bono) een Spaanse rattenvanger uit een asiel. Hij heeft wat angst voor andere honden dus ik neem hem niet mee bij wandelingen met uw hond(en)
Petsitter in Willebroek (2830) - Seyma
Seyma
Willebroek
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenliefhebber geweest, en heb sinds kinds af aan katten gehad. Ook nu heb ik een kater, die ik enorm graag zie. Katten zijn mijn lievelingsdieren en daarom denk ik dat petsitten de ideale job is voor mij!
Petsitter in Rumst (2840) - Kaylee
Kaylee
Rumst
Nieuw
Altijd al een dierenvriend geweest, zelf heb ik 3 katten bij mijn mama thuis en 1 hond bij mijn papa thuis. Het gezelschap van deze dieren geeft me voldoening! Een stevige wandeling gaan doen met honden schrikt me helemaal niet af en zorgen voor een lieve of toch een iets schuwere kat schrikt me ook totaal niet af! Met mij vind uw huisdier een echte vriend die veel liefde zal bieden :)
Petsitter in Breendonk (2870) - Priscilla
Priscilla
Breendonk
Nieuw
Vanaf ik het wel besef ben ik al helemaal weg van dieren alle dieren zijn mijn vriend. Honden vind ik geweldig! Tijdens de schoolperiode kijk ik altijd uit naar de uren les over honden en de praktijk. Zelf heb ik ook een hondje en ze is men aller beste vriendin.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 101 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Willebroek, pet sitting in Willebroek, dierenopvang Willebroek, dierenpension Willebroek ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Willebroek

opvang hond 11 tot 21 juli - gezocht: oppas voor onze Retriever van 11 tot 21 i - logeren
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden