petsitter Willebroek

Ontdek talentvolle petsitters in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Willebroek

Petsitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (135 reviews)
Ik heb zelf 1 hond en 2 konijnen Die ik elke dag met veel liefde en tiewijding verzorg Ben een echte dierenvriend met het hart op de juiste plaats Mijn hond ras bordercollie vs mechelse herder is mijn steun en toeverlaat
Stefan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Rumst (2840) - Stefan
Stefan
Rumst
4.63/5 (24 reviews)
Ik ben al meer dan 15 jaar professioneel bezig met honden, meer bepaald reddingshonden. Dus ik mag wel wat van kennis spreken dat ik wat van honden af ken.
Petsitter in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
5/5 (8 reviews)
Ik heb al ervaring met het babysitten, als eveneens housesitting voor dieren, zelfs paarden. Maar ook voor persoonlijke assistentie sta ik open. Mee gaan fitnessen of komen oppassen in het weekend, of als buddy mee gaan voor een concert,...
Petsitter in Willebroek (2830) - Wendy
Wendy
Willebroek
5/5 (4 reviews)
Ik verplaats mezelf met de auto of fiets of zelfs te voet indien dichtbij. Wat betreft diensten/taken mag je mij alles vragen. Zoals eerder al vermeld voelen dieren zich vrij snel op hun gemak bij mij. Een dier is dan ook eerlijk en laat duidelijk merken wanneer het graag in jouw gezelschap is en je vertrouwd.
Wendy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Boom (2850) - Wendy
Wendy
Boom
5/5 (4 reviews)
Als u een avondje of in het weekend een dagje weg moet , kan ik op jouw hond /kat passen. Ik ben een echte dierenvriend en meestal vinden de diertjes mij ook leuk 😀 u kan mij vertrouwen als ik zeg dat ik er heel goed voor zal zorgen. Wandelen , spelen en lekker eten zal er niet aan ontbreken.
Petsitter in Puurs (2870) - Jelle
Jelle
Puurs
5/5 (3 reviews)
Als dierenliefhebber ben ik uitermate geschikt om de hond uit te laten. Ik heb ervaring met enkele huisdieren binnen de familie. En een groot pluspunt , ik ken alle leuke wandelwegen in de buurt.
Petsitter in Puurs (2870) - Elke
Elke
Puurs
5/5 (3 reviews)
ik heb in de week nog enkele uurtjes vrij vermits ik werk van 6u tot12u.Ik heb een hart voor dieren en hecht zeer veel belang aan hun welzijn.regen of wind schrikken mij niet af
Petsitter in Boom (2850) - Hallie
Hallie
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend. dus voor mij is op jouw beste vriend/in passen helemaal geen probleem. dit doe ik bij u thuis of bij mij, allemaal geen probleem zelf heb ik wel een kat dus ik hoop dat jouw huisdier met andere dieren overweg kan😁
Petsitter in Kapelle-op-den-bos (1880) - Anna
Anna
Kapelle-op-den-bos
5/5 (3 reviews)
Ik ben opgegroeid op het platteland en heb altijd contact met dieren gehad. Ik zorgde 12 jaar voor mijn hond, ik had eerder katten. Op dit moment heb ik geen dier en daarom voel ik een grote behoefte aan contact en wandelingen door het dier.
Petsitter in Puurs (2870) - Maureen
Maureen
Puurs
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Maureen en momenteel 26 jaar oud. Momenteel heb ik dit profiel enkel om diensten aan te vragen en niet te verlenen. Mijn vriend en ik wonen te Londerzeel, waar we 2 chihuahua's hebben rondlopen en 2 shiba Inu's. De "kleintjes" kan ik altijd bij mijn mama zetten om op te passen maar voor onze 2 shiba's ben ik meestal op zoek naar een ander plekje.
Petsitter in Hombeek (2811) - Caroline
Caroline
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben gek op dieren en kom heel graag op uw dieren passen. Ik heb ervaring met honden, katten, konijnen en hamsters. Ik pas regelmatig met veel plezier op op dieren van kennissen en familie.
Petsitter in Boom (2850) - Natasja
Natasja
Boom
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik heb zelf altijd huisdieren gehad en voor het moment heb ik een hondje (Chico, bijna 7 jaar). Ik heb een heel groot hart voor dieren en wil dus graag op jullie diertjes letten als jullie weg moeten. Groetjes
Petsitter in Willebroek (2830) - Melanie
Melanie
Willebroek
5/5 (1 reviews)
enthousiaste en punctuele hondensitter die graag met uw hond gaat wandelen en er actief mee bezig is. Ik heb al enkele jaren ervaring met honden (Beagle , Bordercollie , Viszla , Labrador)... Heeft u nog twijfels u we kunnen vooraf kennismaken.
Petsitter in Londerzeel (1840) - Kelly
Kelly
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Ik ben van kinds af aan opgegroeid met honden. Momenteel heb ik zelf ook een beauceron (franse herder). Mijn liefde voor deze dieren (groot of klein) is dan ook zeer groot. Ik wandel graag en samen met een hondje is dit nog fijner.
Petsitter in Willebroek (2830) - Magdalena
Magdalena
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Let me take care about your doggy. I have a big experience. I was stayinn with a lot of dog for one or two weeks, when the ownes had holidays. Usually I was live on this time in their home, but if my dog and yours will accept each other I can take him or her to my place :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Willebroek: geëvalueerd met 4.98 door 201 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Willebroek, pet sitting in Willebroek, dierenopvang Willebroek, dierenpension Willebroek ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden