kattenoppas Evergem

Ontdek talentvolle catsitters in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Evergem

Carol is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kattenoppas in Mariakerke (9030) - Carol
Carol
Mariakerke
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben opgegroeid met een hond en heb nu zelf 2 poezen en een heleboel vissen. Ik werk graag met dieren en zal jouw huisdieren dan ook met veel liefde verzorgen.
Kattenoppas in Gent (9000) - Nick
Nick
Gent
5/5 (3 reviews)
Hallooo! Ik werk momenteel in ploegen en heb dus regelmatig wat tijd over. Een centje bijverdienen lijkt mij dus ideaal te combineren! Ik ben zot van honden en zou dus graag de verantwoordelijkheid nemen om op uw viervoeter te letten! Groeten N.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben het gewoon om met honden op stap te gaan. Wij doen sinds vijf jaar geregeld woning- en huisdierenoppas in heel België. Ook de verzorging van andere huisdieren is geen probleem. Wij kunnen dus tijdelijk komen inwonen, na een eerste kennismaking.
Kattenoppas in Desteldonk (9042) - Zoe
Zoe
Desteldonk
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd dieren rondom mij gehad en ze maken me zo gelukkig! Er komen vaak honden bij ons logeren, we hebben een grote loopweide en een ruime woning samen onze eigen 2 honden en 2 katten maken we er een leuke tijd van. Bos of strandwandelingen maken vinden we ook super en de nodige verzorging geven die ze nodig hebben is geen enkel probleem. Ze komen niks tekort en krijgen alle liefde.
Kattenoppas in Evergem (9940) - Yara
Yara
Evergem
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf veel dieren en voor elk een plek. Ik ben vaak thuis en als ik niet thuis ben is mijn vriend er 24/7 om voor de diertjes te zorgen en klaar te staan. Ik ben een grote dierenvriend en heel betrouwbaar
Kattenoppas in Gent (9000) - Fatima zohra
Fatima zohra
Gent
5/5 (1 reviews)
hallo ik ben een honden lover en hou ervan om met honden etc.. bezig te zijn dit is voor mij een hobby en het is leuk om te doen in mijn vrije tijd
Kattenoppas in Oostakker (9041) - Eva
Eva
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kruising van een Tibetaanse Terriër en ben er absoluut verliefd op geworden. Ik ben niet bang om los te gaan bij het spelen met honden, en dat lijken ze leuk te vinden. Tegen aaien en knuffelen zeg ik ook zeker geen nee! Ik zorg er dus niet enkel voor dat je hond veilig en gezond is, maar ik geef je hond alle aandacht die hij/zij nodig heeft.
Kattenoppas in Gent (9000) - Lisa
Lisa
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hondje, waarmee ik meermaals per dag ga wandelen. Ik sta ervoor open om te gaan wandelen met jouw hond, of om een van je huisdieren of meerdere huisdieren thuis gezelschap te houden.
Kattenoppas in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben een immense dierenliefhebber. Heb voor mijn zwangerschap naar asiel gaan wandelen met de honden. Jou diertje zal met veel liefde behandeld zijn
Kattenoppas in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (0 reviews)
Ik heb zelf geen dieren maar vind het wel heel gezellig om een aantal dagen op een kat of hond van iemand anders te passen. Ik heb al op veel verschillende dieren gepast wanneer mijn vrienden of familie op vakantie gingen. Ik zal uw huisdier met liefde verzorgen en uw aanwijzingen opvolgen.
Kattenoppas in Wondelgem (9032) - Laura
Laura
Wondelgem
Nieuw
Ik ben Laura 17 jaar en woon in Wondelgem. Zelf heb ik ook een hond en 4 katten,kippen en vogels. Met dieren kan ik goed overweg,niet alleen oppas maar wandelen doe ik ook enorm graag. Voor deze klusjes kan je dus altijd bij mij terecht!
Kattenoppas in Oostakker (9041) - Margot
Margot Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
Nieuw
Ik ben goed met verschillende dieren en hou steeds rekening met tips & info van baasjes. Elke hond of kat heeft zo zijn eigen persoonlijkheid, dat maakt het zeer interessant en leuk. Zelf heb ik 2 katten met elke een eigenzinnig karakter en willetje. Een britse korthaar Kalya & een rescue Lana. We hebben een tamelijk grote tuin en onze katten zijn op niet bang van honden, enkel geïnteresseerd ;).
Kattenoppas in Gent (9000) - Yuki
Yuki
Gent
Nieuw
Met uitzondering van je slang of tarantula kom ik graag je dieren verzorgen wanneer je dat zelf niet kan. Ik kan je gekooide huisdier ook bij mij thuis opvangen. Gaan wandelen met de hond, het borstelen van de poes, het verversen van het konijnenhok? Ok!
Kattenoppas in Gent (9000) - Axelle
Axelle
Gent
Nieuw
Ik woon momenteel op een appartement op het gelijkvloers. Ik heb een klein koertje waar de dieren buiten kunnen. Uiteraard zorg ik dan ook voor voldoende beweging per dag. Gemiddeld vijf wandelingen per dag. Op 200m liggen de Bourgoyen( natuurreservaat) waar het zeer rustig wandelen is. Hier zijn geen huisdieren aanwezig.
Kattenoppas in Evergem (9940) - Leni
Leni
Evergem
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenvriend. Aangezien ik zelf geen hondje kan kopen omdat hij anders te lang alleen zou zitten wil ik via deze manier in contact komen met dieren. Vroeger had ik 2 honden waar ik graag mee wandelde en speelde. Tot snel!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Evergem: geëvalueerd met 4.88 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Evergem, kattenoppas gezocht Evergem, kattenhotel Evergem, kattenpension Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden