kattenoppas Evergem

Ontdek talentvolle catsitters in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Evergem

Kattenoppas in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
4.67/5 (3 reviews)
Ik heb al regelmatig poes/poezen-oppas (vaak incl. huisoppas) gedaan. Ik heb voeling met poezen. (Ik heb sindskort ook een webpagina als kat-oppas bij een website specifiek hiervoor). Ook sindskort een ervaring met enkele maanden hond-oppas.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben het gewoon om met honden op stap te gaan. Wij doen sinds vijf jaar geregeld woning- en huisdierenoppas in heel België. Ook de verzorging van andere huisdieren is geen probleem. Wij kunnen dus tijdelijk komen inwonen, na een eerste kennismaking.
Kattenoppas in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Kattenoppas in Wondelgem (9032) - Amelie
Amelie
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een dierenliefhebber en heb zelf 2 honden en een grote tuin. Heb vroeger ook al vaker op honden gepast. Bij mij thuis of bij de mensen zelf thuis. Hiernaast heb ik ook een cursus gedragstherapie gevolgd voor zowel honden als katten.
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren thuis gehad toen ik bij mijn ouders woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Kattenoppas in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
Chastre-villeroux-blanmont
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf al 2 katten voor verzorging en kan ook altijd een andere kat op mijn rekening geven. Ik ben ook beschikbaar voor op andere diertjes te passen zoals hamster, konijn, gerbils en chinchilla's
Kattenoppas in Desteldonk (9042) - Zoe
Zoe
Desteldonk
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd dieren rondom mij gehad en ze maken me zo gelukkig! Er komen vaak honden bij ons logeren, we hebben een grote loopweide en een ruime woning samen onze eigen 2 honden en 2 katten maken we er een leuke tijd van. Bos of strandwandelingen maken vinden we ook super en de nodige verzorging geven die ze nodig hebben is geen enkel probleem. Ze komen niks tekort en krijgen alle liefde.
Kattenoppas in Evergem (9940) - Yara
Yara
Evergem
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf veel dieren en voor elk een plek. Ik ben vaak thuis en als ik niet thuis ben is mijn vriend er 24/7 om voor de diertjes te zorgen en klaar te staan. Ik ben een grote dierenvriend en heel betrouwbaar
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Kattenoppas in Gent (9000) - Fatima zohra
Fatima zohra
Gent
5/5 (1 reviews)
hallo ik ben een honden lover en hou ervan om met honden etc.. bezig te zijn dit is voor mij een hobby en het is leuk om te doen in mijn vrije tijd
Kattenoppas in Gent (9000) - Ella
Ella
Gent
5/5 (1 reviews)
Van jongs af aan werd ik omringd door dieren. Katten, hamsters, vissen, vogels, konijnen, honden, noem maar op. Momenteel heb ik zelf een hond, een golden retriever van bijna 14 jaar oud. Hij komt van het asiel en had wat zorg nodig. Hij kan wegens trauma niet goed overweg met andere honden. We hebben hem met veel geduld leren verzorgen, wandelen en plezier maken.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (0 reviews)
Ik heb zelf geen dieren maar vind het wel heel gezellig om een aantal dagen op een kat of hond van iemand anders te passen. Ik heb al op veel verschillende dieren gepast wanneer mijn vrienden of familie op vakantie gingen. Ik zal uw huisdier met liefde verzorgen en uw aanwijzingen opvolgen.
Kattenoppas in Wondelgem (9032) - Laura
Laura
Wondelgem
Nieuw
Ik ben Laura 17 jaar en woon in Wondelgem. Zelf heb ik ook een hond en 4 katten,kippen en vogels. Met dieren kan ik goed overweg,niet alleen oppas maar wandelen doe ik ook enorm graag. Voor deze klusjes kan je dus altijd bij mij terecht!
Kattenoppas in Oostakker (9041) - Margot
Margot Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
Nieuw
Ik ben goed met verschillende dieren en hou steeds rekening met tips & info van baasjes. Elke hond of kat heeft zo zijn eigen persoonlijkheid, dat maakt het zeer interessant en leuk. Zelf heb ik 2 katten met elke een eigenzinnig karakter en willetje. Een britse korthaar Kalya & een rescue Lana. We hebben een tamelijk grote tuin en onze katten zijn op niet bang van honden, enkel geïnteresseerd ;).
Kattenoppas in Gent (9000) - Jonas
Jonas
Gent
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend van hond , kat , naar een goudvis elk dier heeft iets speciaal voor mij als je hulp wilt om even op je huisdier te letten om het te voeden en een kleine deel van verzorging op mijn vlak gezien zoek je nu niet een oppas voor je dier maar je zult er een betrouwen en gerustellende dierenvriend in de omgeving van je diertjes aarzel niet ;)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Evergem: geëvalueerd met 4.89 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Evergem, kattenoppas gezocht Evergem, kattenhotel Evergem, kattenpension Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden