hondentoilettage Evergem

Hulp voor hondentoilettage in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Evergem

Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Channah
Channah
Gent
5/5 (1 reviews)
Via mijn huidige dieren opleiding leer ik o.a. om dieren te verzorgen, waaronder hun vacht wassen/knippen/borstelen,... , nagels knippen, etc. Daarnaast heb ik kort gewerkt bij een trimsalon en ken ik het rijlen en zeilen ervan. Ik doe dit dan ook graag en zie het zeker zitten om mensen een handje te kunnen helpen met de verzorging van hun hond.
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Astrid
Astrid
Gent
2.0/5 (1 reviews)
Ik ben een grote hondenvriend. Ik heb ervaring met het wassen, drogen, nageltjes knippen, enz. Binnenkort heb ik zelf ook een teckel. Ik kom jullie honden graag verzorgen!
Hondentoilettage aan huis in Sint-amandsberg (9040) - Daniëlle
Daniëlle
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik hou heel veel van dieren. Als men vraagt 'wat is jouw lievelingsdier?' Dan zeggen de meeste mensen : een tijger, een giraf, een ...' wel, mijn lievelingsdier is simpelweg de hond. Zelf heb ik altijd een hond gehad. Nu nog steeds (berner-sennenhond). Ik ben geduldig, en geef ze graag vriendschap. Om de 14 dagen werk ik als hulp in een hondentrimsalon. Honden uitlaten, voeden tot trimmen.
Hondentoilettage aan huis in Zelzate (9060) - Dave
Dave
Zelzate
Nieuw
Wij hebben een Amerikaanse Stafford die ondertussen 9jaar is, deze luistert heel goed en is een super lieve hond. Ze kan goed omgaan met kinderen en andere dieren. Onlangs een pupje bijgenomen in de familie (Old English Bulldog) en deze begint ook al aardig te luisteren. Ik merk zelfs op dat deze laatste nog beter zal luisteren dan onze Stafford, maar dat kan ook aan het ras liggen uiteraard.
Hondentoilettage aan huis in Bassevelde (9968) - Cleo
Cleo
Bassevelde
Nieuw
Ik heb zelf hondjes en ik was ze regelmatig naar trimsalon doen spelen medicatie geven echt zorg dragen voor u huisdieren als het gelijk mijn eigen honden zijn
Hondentoilettage aan huis in Zelzate (9060) - Serge
Serge
Zelzate
Nieuw
Ik ben zelf een grote hondenliefhebber en weet daarom heel goed wat een hond nodig heeft van liefde en verzorging. Is alle twee heel belangrijk om zich goed te voelen, is beetje zoals bij ons de mens. Goed zijn voor mens en dier. Mijn eigen hond word heel goed verzorgt, gaat 2 keer op een jaar naar een hondentrimsalon en daarbuiten veel liefde en goede voeding en hun dagelijks wandeling, 3 keer
Hondentoilettage aan huis in Zomergem (9930) - Pauline
Pauline
Zomergem
Nieuw
Ik ben het gewend honden te wassen, te borstelen en hun nagels te knippen. Dit doe ik dan ook met plezier indien de baasjes dit wensen :). Ik kan goed de lichaamstaal van honden aflezen, aangezien ik al van kleins af aan honden rondom me heen heb. Ook mijn volledige familie heeft honden.
Hondentoilettage aan huis in Oostakker (9041) - Clara
Clara
Oostakker
Nieuw
Hey! Ik heb al jaren ervaring met hondensitten en heb al veel honden verzorgd. Ik heb ervaring in wassen , nagels knippen , orale medicatie toedienen, vacht borstelen,...
Hondentoilettage aan huis in Wachtebeke (9185) - Shiwanie
Shiwanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wachtebeke
Nieuw
Door mijn opleiding dierenzorg, ervaring met hondenrassen die beschouwd worden als 'agressief' en nu mijn eigen zaak namelijk een trimsalon/ trainingscentrum voor honden, weet ik echt wel wat ik doe. Ik hou ervan om honden er tiptop te laten uitzien en voelen!
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Linda
Linda
Gent
Nieuw
Niet van toepassing. .............................................................................................................................. ..
Hondentoilettage aan huis in Eeklo (9900) - Santiana
Santiana
Eeklo
Nieuw
Hallo iedereen! Ik heb zelf een syberische husky thuis en ik weet dus wat deze verzorging inhoud. Ik kan goed met alle soorten honden overweg. Ik kom jullie honden graag verzorgen :)
Hondentoilettage aan huis in Sint-amandsberg (9040) - Jeremy
Jeremy
Sint-amandsberg
Nieuw
thuis heb ik een hond genaamd lyca heel lieve hond ik ga vaak ga wandelen met hem spelen en wordt goed verzorgd ben zelf een dierenliefhebber dus kan goed om gaan met honden.
Hondentoilettage aan huis in Ertvelde (9940) - Xandrine
Xandrine
Ertvelde
Nieuw
Ik heb een opleiding gevolgd van hondentrimmer, jammer genoeg niet volledig kunnen afmaken doordat mijn kindje er dan gekomen is. Maar de basis heb ik mee en wil ik graag ook toepassen
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Erica
Erica
Gent
Nieuw
Ik kom jullie honden graag verzorgen! Hondentoilettage, wassen en kammen dat kan ik met gemak doen. Voor de andere specifiekere zaken heb ik hier geen diploma voor gehad..
Hondentoilettage aan huis in Gentbrugge (9050) - Diego
Diego
Gentbrugge
Nieuw
dag iedereen . ik heb zelf veel dieren ik heb 2 honden gehad en 1 kat en een konijn, kippen, vissen , dus zorg dragen voor dieren is voor mij geen probleem
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Evergem: geëvalueerd met 3.5 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Evergem, hondentrimmer Evergem, hondenverzorging Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondentoilettage aan huis in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden