kattenoppas Destelbergen

Ontdek talentvolle catsitters in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Destelbergen

Kattenoppas in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Sinds ik in een huisje in Heusden woon is het mogelijk om jouw huisdier op te vangen bij mij thuis. We hebben zelf een 6 maanden oude puppy rondlopen, maar die kan het met alle dieren goed vinden zolang ze af en toe met hem willen spelen. Wanneer we na een kennismaking merken dat jouw huisdier past binnen ons gezinnetje, dan vangen wij hem/haar graag op terwijl jij van huis bent!
Kattenoppas in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), en een kat, Zazou. Beiden zijn heel sociaal. In de omgeving zijn er verschillende parken/speelweides om de honden uit te laten. De wandelingen worden aangepast aan de noden van de hond. De dieren mogen vrij rondlopen in huis. Ze maken deel uit van het gezin. Ik houd u op de hoogte van het verblijf van uw hond dmv foto’s en video’s.
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren thuis gehad toen ik bij mijn ouders woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Kattenoppas in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
Chastre-villeroux-blanmont
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf al 2 katten voor verzorging en kan ook altijd een andere kat op mijn rekening geven. Ik ben ook beschikbaar voor op andere diertjes te passen zoals hamster, konijn, gerbils en chinchilla's
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met honden, respecteer de structuur en regels. Wandelen en spelen vind ik zeker leuk. Ik heb een afgesloten tuin. Er zijn reeds vele dieren op logement gekomen.
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Sara
Sara
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben steeds opgegroeid met dieren in de buurt. Sinds enkele jaren heb ik een sterke interesse ontwikkeld in konijnen, hamsters en katten. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe hen te benaderen en kan ik vele tips geven i.v.m. de gezondheid, welzijn en verzorging van de dieren.
Kattenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Jeroen
Jeroen
Sint-amandsberg
Nieuw
Als u een tijdje op reis bent, is uw poes, of enkele poezen, meer dan welkom in mijn woonst. Ik ben gewend ermee om te gaan en ze zouden niks ontberen.
Kattenoppas in Elversele (9140) - Sacha
Sacha
Elversele
Nieuw
########++=1%2=%5%%5/2%5%5/2%2/5%2%5%5%8%5%8%5%5%5%5%5%5%4%5%5%5%2%2%5%2%2%5%2%2%3%3/2%3/3%2%2%2%2+304 %2/2%2%2%=2%2)2+304 ==) ====%2==%2%2:2:2%2+2/3/3+304
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Jennica
Jennica
Gentbrugge
Nieuw
Dieren zorgen voor onvoorwaardelijke liefde. Ik zal dus ook al mijn liefde aan jouw beestje geven. Zelf hebben we twee katten. Super lieve beestjes!!!
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Nathalie
Nathalie
Gentbrugge
Nieuw
Omdat ik heel graag van dieren hou. Ik kan er eten geven, mee gaan wandelen, mee spelen, verzorgen zoals borstelen enz enz. Ik ben er graag mee bezig en als ik hiermee iets kan bij verdienen waarom niet.
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Ann-ellen
Ann-ellen
Gentbrugge
Nieuw
Ik zelf hou ontzettend veel van dieren zelf zou ik graag huisdieren hebben maar woon nog thuis en mijn ouders zijn geen voorstander voor huisdieren. Daarom zou ik het enorm tof vinden om mensen hun huisdier te kunnen verzorgen als dat het mijn eigen huisdier zou zijn
Kattenoppas in Gent (9000) - Kiana
Kiana
Gent
Nieuw
Ik ben verzot op dieren ik heb zelf drie konijnen Het brengt heel wat leven in huis En ik zorg met plezier voor ze en het is het wel waard en je krijgt van de dieren zelf veel liefde terug
Kattenoppas in Melle (9090) - Diana
Diana
Melle
Nieuw
Ik heb een kamer van 20m2. Geen huisdieren verder in mijn kamer waardoor uw huisdier alle ruimte voor zichzelf heeft. Ik kan naast aandacht en eten geven ook medicatie toedienen.
Kattenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Pepijn
Pepijn
Sint-amandsberg
Nieuw
Moest u hond, kat, speciale benodigheden nodig hebben en dit past voor u niet om deze te geven op dat moment kan ik wel eens passeren of zelfs gwn eventjes gezelschap zijn. moest dit nodig zijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Destelbergen: geëvalueerd met 4.99 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Destelbergen, kattenoppas gezocht Destelbergen, kattenhotel Destelbergen, kattenpension Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden