hondenoppas Destelbergen

Hondenoppas Destelbergen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Destelbergen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Stijn
Stijn
Gentbrugge
5/5 (9 reviews)
Ik ben een echte hondenliefhebber, dus je hond zal niks tekortkomen. Jarenlange ervaring zorgen voor veel liefde voor de beestjes. Ik kan me ook makkelijk aanpassen aan verschillende situaties en dus ook verschillende honden.
Hondenoppas in Melle (9090) - Micheline
Micheline
Melle
4.2/5 (5 reviews)
Ik ben een dierenvriend en kom graag langs om uw dier op te passen wanneer u op reis bent. Aarzel zeker niet om me te contacteren wanneer je op zoek bent naar iemand om op jouw huisdieren te passen. Doe ik graag!
Hondenoppas in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), en een kat, Zazou. Ik weet dus goed wat de verzorging van dergelijke dieren precies inhoudt. Eten/drinken geven, uitlaten, medicatie toedienen, vacht verzorgen, liefde geven,…
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Caroline
Caroline
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb mijn hele leven katten gehad, en voel me ook echt verbonden met deze dieren. Ik socialiseerde ook verschillende straatkatten zodat ze konden geadopteerd worden. Momenteel heb ik echter zelf geen katten meer, wegens allergische zoon. Ik zorg dus graag bij jou thuis voor jouw dierbare viervoeter.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Coralie
Coralie
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Een dier dat alleen zit gaat soms storend gedrag stellen , jammer eigenlijk als ik het kan voorkomen door er gewoon te zijn voor jouw dier. Ik heb zelf een kat en in ons gezin is mijn schoot zijn favoriete plekje.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren gehad toen ik nog thuis woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Victoria
Victoria
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
We hadden vroeger een hondje thuis en hebben ook nu twee katten uit het dierenasiel geadopteerd. Het is niet mogelijk om zelf bij ons een dier in huis te laten omwille van de katjes, maar ik kom heel graag langs of wil op wandel gaan met de hond. Ook kippen eten geven, geitjes, schapen... maakt niet uit!
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste, ik heb een hart voor dieren, ben graag met ze bezig. Zelf is men appartenent te klein om dieren te houden. Als kind hebben we altijd veel dieren gehad.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met dieren en leer snel bij. Ik spendeer zeer graag tijd met alle soorten dieren. Zelf heb ik ook een kat, konijn en twee schildpadden :)
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Eef
Eef
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Eigenaar van twee katten en een Roemeense straathond. Altijd katten gehad, konijnen, cavia’s, hamsters, kanaries. Fan van beloningsgerichte aanpak, dierentaal en geduld.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Hondenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Met al meer dan 2 jaar ervaring op dit gebied, heb ik mij al bewezen als een heel goede oppas die niet alleen te vertrouwen is, maar ook haar job met liefde en tot in de puntjes uitvoert.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond (flat coated retriever) en een kat bij mijn ouders thuis. Ik ben reeds gaan puppy- en katsitten bij de vierpoters van enkele van m'n vrienden en dit is steeds vlekkeloos verlopen. Ik zou dit met plezier opnieuw doen! Ik ben werkzaam op een camping, waar dagelijks honden langskomen. Zowel zijzelf als ik vinden het geweldig als ik ze dan eens mag aaien!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Destelbergen: geëvalueerd met 4.96 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Destelbergen, hondenoppas aan huis Destelbergen, hondenoppas gezocht Destelbergen, dogsitter Destelbergen, dogsitting Destelbergen, hondenopvang Destelbergen, hondenhotel Destelbergen, hondenpension Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden