hondenoppas Destelbergen

Hondenoppas Destelbergen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Destelbergen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Ik ben opgegroeid met een hond en ben nu het trotse baasje van een pupje van 6 maand. Genoeg ervaring dus om jou met een gerust hart op stap te laten gaan, terwijl ik jouw hond in de gaten houd, verzorg, eten en drinken geef en overlaad met liefde! Ik woon zelf in Heusden en beschik over een eigen wagen.
Hondenoppas in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), en een kat, Zazou. Ik weet dus goed wat de verzorging van dergelijke dieren precies inhoudt. Eten/drinken geven, uitlaten, medicatie toedienen, vacht verzorgen, liefde geven,…
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren gehad toen ik nog thuis woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Victoria
Victoria
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
We hadden vroeger een hondje thuis en hebben ook nu twee katten uit het dierenasiel geadopteerd. Het is niet mogelijk om zelf bij ons een dier in huis te laten omwille van de katjes, maar ik kom heel graag langs of wil op wandel gaan met de hond. Ook kippen eten geven, geitjes, schapen... maakt niet uit!
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste, ik heb een hart voor dieren, ben graag met ze bezig. Zelf is men appartenent te klein om dieren te houden. Als kind hebben we altijd veel dieren gehad.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met dieren en leer snel bij. Ik spendeer zeer graag tijd met alle soorten dieren. Zelf heb ik ook een kat, konijn en twee schildpadden :)
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Hondenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Met al meer dan 2 jaar ervaring op dit gebied, heb ik mij al bewezen als een heel goede oppas die niet alleen te vertrouwen is, maar ook haar job met liefde en tot in de puntjes uitvoert.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond (flat coated retriever) en een kat bij mijn ouders thuis. Ik ben reeds gaan puppy- en katsitten bij de vierpoters van enkele van m'n vrienden en dit is steeds vlekkeloos verlopen. Ik zou dit met plezier opnieuw doen! Ik ben werkzaam op een camping, waar dagelijks honden langskomen. Zowel zijzelf als ik vinden het geweldig als ik ze dan eens mag aaien!
Hondenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Celine
Celine
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 honden, en mijn vriend heeft er ook 1. En daarmee ga ik vaak gaan wandelen, en spelen. Ik hou ervan om tijd met ze door te brengen. Honden zijn mijn lievelings dieren
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kat en een slang waar ik ervaring mee heb. Vrienden van mij hebben een hond waarvoor ik al wel eens heb moeten zorgen als zij weg zijn :) Maar ik ben een enorme dierenvriend en pas dus graag op je dieren, zo lang het geen spinnen zijn ;) Ik verwen de diertjes altijd graag door met hen te spelen en plezier te maken!
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Om dat niet iedereen de tijd heeft om altijd bij zijn huisdieren te zijn wil ik daar wel bij helpen ik ben dol op huisdieren en breng er graag mijn tijd met door.
Hondenoppas in Ledeberg (9050) - Leslyn
Leslyn
Ledeberg
Nieuw
In 2015 ben ik afgestudeerd als dierenarts - gezelschapsdieren. Ik ben momenteel niet actief als dierenarts, dus wil ik maar al te graag jullie schat(ten) verzorgen en verwennen, zowel bij jouw thuis als bij mij. Een volledige dag/nacht op jouw hond, kat, konijn... passen, of enkel wandelen, knuffelen of borstelen. Ook indien je meerdere dagen/weken op reis bent, kan je op mij rekenen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Destelbergen: geëvalueerd met 5.0 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Destelbergen, hondenoppas aan huis Destelbergen, hondenoppas gezocht Destelbergen, dogsitter Destelbergen, dogsitting Destelbergen, hondenopvang Destelbergen, hondenhotel Destelbergen, hondenpension Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Destelbergen

Opvang Pipa, English Cocker Spaniel - Opvang Pipa - English Cocker Spaniel - Petsitter Pipa - Vrouwelijke Oppas honden - Hondenoppas - Opvang duitse herder - oppas hond 10 dagen vakantie - weekend 22 + 23/06 - ik zoek opvang voor mijn hond - hondenoppas voor 2 maltesers10 jaar en 8 maandenvoor een periojde van 14 dagen; gans de dag en nacht;moet komen won - Oppas bij de petsitter voor 12 dagen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden