Vind de beste dogsitter van Destelbergen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
4.94/5 · 18 reviews
9070 Destelbergen
Ik ben opgegroeid met een hond en ben nu het trotse baasje van een pupje van 6 maand. Genoeg ervaring dus om jou met een gerust hart op stap te laten gaan, terwijl ik jouw hond in de gaten houd, verzorg, eten en drinken geef en overlaad met liefde! Ik woon zelf in Heusden en beschik over een eigen wagen.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Diandra
Diandra
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
van jongsaf heb ik al een voorkeur voor honden. Ik steek graag mijn liefde en passie in de dieren, de honden zullen zich direct op zijn gemak voelen bij mij. Ik heb zelf ook een hond en ik steek heel veel tijd in grote wandelingen en verzorgen van mijn hond.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Victoria
Victoria
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
We hadden vroeger een hondje thuis en hebben ook nu twee katten uit het dierenasiel geadopteerd. Het is niet mogelijk om zelf bij ons een dier in huis te laten omwille van de katjes, maar ik kom heel graag langs of wil op wandel gaan met de hond. Ook kippen eten geven, geitjes, schapen... maakt niet uit!
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Beste, ik heb een hart voor dieren, ben graag met ze bezig. Zelf is men appartenent te klein om dieren te houden. Als kind hebben we altijd veel dieren gehad.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Hondenoppas in Ledeberg (9050) - Leslyn
Leslyn
Nieuw
9050 Ledeberg
In 2015 ben ik afgestudeerd als dierenarts - gezelschapsdieren. Ik ben momenteel niet actief als dierenarts, dus wil ik maar al te graag jullie schat(ten) verzorgen en verwennen, zowel bij jouw thuis als bij mij. Een volledige dag/nacht op jouw hond, kat, konijn... passen, of enkel wandelen, knuffelen of borstelen. Ook indien je meerdere dagen/weken op reis bent, kan je op mij rekenen.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Freya
Freya
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik woon al samen met mijn huisdieren van nog voor ik kon praten, en ben echt opgegroeid tussen de dieren. Ik heb zelf 2 katten en heb ook nog konijnen, hamsters en schildpadden gehad. In mijn vrienden- en kennissenkring zijn er veel katten- en hondenbaasjes en mijn hart maakt altijd een sprongetje wanneer ik een van die beestjes zie.
Hondenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Marc
Marc
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
We hebben zelf een oude poes, 20 jaar. En ik wil wel graag bij mensen oppassen op hun poes of de poes tijdelijk bij mij in huis nemen, zoals gewenst. Ook op honden wil ik passen en mee gaan wandelen...
Hondenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
Echte dierenvriend! Als kind altijd allerlei dieren gehad, honden, cavia's, schildpad, vissen,... Nu heb ik een slang. Welk dier het ook is, ik verzorg het met plezier.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest, vroeger paste ik altijd op 2 hondjes van een oudere vrouw. Ik heb nu zelf ook een katje waar ik goed mee overweg kan.
Hondenoppas in Laarne (9270) - Sara
Sara
Nieuw
9270 Laarne
Ik en gëinteresseerd in dieren van sinds ik klein was, mijn ouders hadden vroeger veel klein boerderij dieren zoals schapen, ganzen, kippen.. Maar ook veel huisdieren aantal katten, honden, cavia's etc. Dus ik weet men weg wel bij het verzorgen van dieren en het liefhebben ervan.. Mijn liefde voor dieren begon bij de geboorte, waarbij ik moest helpen, van een lammetje.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Amber
Amber
Nieuw
9050 Gentbrugge
Al mijn hele leven heb ik zelf katten gehad en er met veel liefde voor gezorgd. Ik heb ook basiskennis over mogelijke ziektes en kwaaltjes die katten kunnen krijgen, omwille van mijn interesse in de dierengeneeskunde.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Sara
Sara
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik heb veel ervaring met dieren. Op dit moment hebik 4 konijnen, een hamster en een kat. Ik verzorg hen met de grootste liefde en toewijding. Een dier in huis betekent voor mij je uiterste best doen.

Hondenoppas Destelbergen: geëvalueerd met 4.99 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Destelbergen, hondenopvang Destelbergen, hondenhotel Destelbergen, hondenpension Destelbergen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Destelbergen

Opvang duitse herder - oppas hond 10 dagen vakantie - weekend 22 + 23/06 - ik zoek opvang voor mijn hond - hondenoppas voor 2 maltesers10 jaar en 8 maandenvoor een periojde van 14 dagen; gans de dag en nacht;moet komen won - Oppas bij de petsitter voor 12 dagen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden