hondenoppas Destelbergen

Hondenoppas Destelbergen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Destelbergen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Ik ben opgegroeid met een hond en ben nu het trotse baasje van een pupje van 6 maand. Genoeg ervaring dus om jou met een gerust hart op stap te laten gaan, terwijl ik jouw hond in de gaten houd, verzorg, eten en drinken geef en overlaad met liefde! Ik woon zelf in Heusden en beschik over een eigen wagen.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Sinds enkele jaren doe ik (in heel Europa, maar vooral in Frankrijk) aan petsitting, waarbij ik bij mensen thuis voor korte of langere tijd zorg voor hun dieren (huisdieren, maar ook kippen, geiten en schapen). Op verzoek kan ik u hiervoor zonder problemen referenties sturen.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren gehad toen ik nog thuis woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Victoria
Victoria
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
We hadden vroeger een hondje thuis en hebben ook nu twee katten uit het dierenasiel geadopteerd. Het is niet mogelijk om zelf bij ons een dier in huis te laten omwille van de katjes, maar ik kom heel graag langs of wil op wandel gaan met de hond. Ook kippen eten geven, geitjes, schapen... maakt niet uit!
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste, ik heb een hart voor dieren, ben graag met ze bezig. Zelf is men appartenent te klein om dieren te houden. Als kind hebben we altijd veel dieren gehad.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met dieren en leer snel bij. Ik spendeer zeer graag tijd met alle soorten dieren. Zelf heb ik ook een kat, konijn en twee schildpadden :)
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Hondenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Met al meer dan 2 jaar ervaring op dit gebied, heb ik mij al bewezen als een heel goede oppas die niet alleen te vertrouwen is, maar ook haar job met liefde en tot in de puntjes uitvoert.
Hondenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Celine
Celine
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 honden, en mijn vriend heeft er ook 1. En daarmee ga ik vaak gaan wandelen, en spelen. Ik hou ervan om tijd met ze door te brengen. Honden zijn mijn lievelings dieren
Hondenoppas in Ledeberg (9050) - Leslyn
Leslyn
Ledeberg
Nieuw
In 2015 ben ik afgestudeerd als dierenarts - gezelschapsdieren. Ik ben momenteel niet actief als dierenarts, dus wil ik maar al te graag jullie schat(ten) verzorgen en verwennen, zowel bij jouw thuis als bij mij. Een volledige dag/nacht op jouw hond, kat, konijn... passen, of enkel wandelen, knuffelen of borstelen. Ook indien je meerdere dagen/weken op reis bent, kan je op mij rekenen.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Freya
Freya
Gentbrugge
Nieuw
Ik woon al samen met mijn huisdieren van nog voor ik kon praten, en ben echt opgegroeid tussen de dieren. Ik heb zelf 2 katten en heb ook nog konijnen, hamsters en schildpadden gehad. In mijn vrienden- en kennissenkring zijn er veel katten- en hondenbaasjes en mijn hart maakt altijd een sprongetje wanneer ik een van die beestjes zie.
Hondenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Marc
Marc
Sint-amandsberg
Nieuw
We hebben zelf een oude poes, 20 jaar. En ik wil wel graag bij mensen oppassen op hun poes of de poes tijdelijk bij mij in huis nemen, zoals gewenst. Ook op honden wil ik passen en mee gaan wandelen...
Hondenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Sint-amandsberg
Nieuw
Echte dierenvriend! Als kind altijd allerlei dieren gehad, honden, cavia's, schildpad, vissen,... Nu heb ik een slang. Welk dier het ook is, ik verzorg het met plezier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Destelbergen: geëvalueerd met 4.99 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Destelbergen, hondenoppas aan huis Destelbergen, hondenoppas gezocht Destelbergen, dogsitter Destelbergen, dogsitting Destelbergen, hondenopvang Destelbergen, hondenhotel Destelbergen, hondenpension Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Destelbergen

Vrouwelijke Oppas honden - Hondenoppas - Opvang duitse herder - oppas hond 10 dagen vakantie - weekend 22 + 23/06 - ik zoek opvang voor mijn hond - hondenoppas voor 2 maltesers10 jaar en 8 maandenvoor een periojde van 14 dagen; gans de dag en nacht;moet komen won - Oppas bij de petsitter voor 12 dagen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden