wandelen met hond Destelbergen

Hulp voor wandelen met hond in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Destelbergen

Wandelen met hond in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Hallo! Ik ben opgegroeid met een grote hond (Golden retriever) en heb nu een puppy, Vinnie, rondlopen van 6 maand oud. Hiermee gaan we regelmatig wandelen en naar de hondenweide. Vinnie houdt van alle andere honden dus een wandeling samen schrikt ons zeker niet af! Ik geef dus met plezier veel liefde en aandacht aan je hond.
Wandelen met hond in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), die ik meermaals per dag uitlaat. Grote of kleine wandelingen, naar een park of in de buurt, meerdere honden,... allemaal geen probleem. De wandelingen worden aangepast aan de noden van uw hond.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik ben een dieren LOVER, uw dier wordt behandeld als mijn huisdier. Mijn kat is de koning in huis. Ik zou elke keer een ander toertje doen, zodat de hond ook wat afwisseling heeft ;) Ik volg ook intss opleiding dierenverzorging bij hogeschool.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Van kleins af aan ben ik verzot op dieren. Op dit moment is het voor mij helaas niet mogelijk om een dier in huis te nemen. Als ik dit doe, wil ik er de tijd en ruimte voor hebben om het alle zorg en liefde te kunnen geven. Voor dieren zorgen als bijverdienste lijkt me nu een ideaal alternatief.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren thuis gehad toen ik bij mijn ouders woonde. Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Wandelen met hond in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
Chastre-villeroux-blanmont
5/5 (1 reviews)
ik heb dierenzorg gestudeerd in middelbaar heb dan ook veel ervaring met verschillende diersoorten. ik heb zelf al 2 jaar lang een hond uitgelaten minstens 2x per dag en weet zo mijn plaatsjes om te wandelen met een hond. Ik heb thuis ook redelijk wat ervaring zelf opgedaan.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste. Ik hou van honden, maar aangezien ik in een appartement woon kan ik geen hond houden. Heb je een druk leven en zoek je iemand die je hond wat gezelschap wil houden/wil wandelen met je hond, dan kan je bij mij terecht.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kat, maar vele vrienden van mij hebben een hond waarmee ik regelmatig ga wandelen wanneer zij op reis zijn. Dus ik kan goed overweg met honden.
Wandelen met hond in Ledeberg (9050) - Lisa
Lisa
Ledeberg
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben administratief bediende. Dat wil zeggen dat ik heel wat neerzit tijdens mijn job. Gaan wandelen met uw huisdier is dus ideaal! Ik houd enorm veel van dieren, maar ik mag geen huisdier thuis. Het is dus een win-win situatie! Bovendien beschik ik van een auto en kan ik me makkelijk verplaatsen.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb tijdens mijn jeugdjaren een paar honden (bouvier) gehad en ben altijd blij als ik bij mensen kom die honden hebben. Een lange of korte wandeling vind ik altijd leuk en kan ik zelf ook volledig van genieten. Door het jaar ga ik ook vaak met de honden van het dierenasiel van Gent wandelen op mijn vrije momenten.
Wandelen met hond in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al een hond vanaf mijn 10 jaar en weet dus als geen ander hoe hard zo een beestje uit kan kijken naar buiten zijn en rondsnuffelen. Met heel wat geduld en plezier ontdek ik samen met jouw hond de omgeving.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Zelf heb ik bij mijn ouders een flat coated retriever. Het is een zeer koppig mannetje dus ik ben wel wat gewend. Ik vind het belangrijk om tijdens de wandeltocht een goede balans te hebben tussen jouw hond kale geuren in zich op te nemen en te laten verkennen maar er ook voor te zorgen dat je hond voldoende naar je luistert. Samen met je hond genieten van de natuur is toch het mooiste dat er is?
Wandelen met hond in Sint-amandsberg (9040) - Celine
Celine
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben een dierenvriend, ik hou er van om met dieren om te gaan. Ze geven jou zoveel liefde! Ik heb zelf ook 2 honden thuis. Dieren geven heel veel liefde naar jou toe
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Sinds een aantal jaar gaan mijn zussen en ik vaak wandelen met honden van het lokale asiel wat we heerlijk vinden :) Ik ben namelijk een grote dierenvriend en zou dit dus graag doen voor jou om je uit de nood te helpen :)
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Mijn passie is echt dieren ik bel op elk dier smoorverliefd waardoor ik bij de familie en buren altijd ging vragen of ik een klusje voor kun kon doen zoals met de hond wandelen en die was zo een leuke ervaring dat ik dit graag wil blijven doen voor mensen die hier geen tijd voor hebben.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Destelbergen: geëvalueerd met 5.0 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Destelbergen, hondenuitlaatdienst Destelbergen, hondenwandelaar Destelbergen, dogwalker Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Destelbergen

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Destelbergen

Wandelen met pup - Honden wandeling - Wandeling, oppas, verzorging huisdier
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden