wandelen met hond Destelbergen

Hulp voor wandelen met hond in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Destelbergen

Wandelen met hond in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Hallo! Ik ben opgegroeid met een grote hond (Golden retriever) en heb nu een puppy, Vinnie, rondlopen van 6 maand oud. Hiermee gaan we regelmatig wandelen en naar de hondenweide. Vinnie houdt van alle andere honden dus een wandeling samen schrikt ons zeker niet af! Ik geef dus met plezier veel liefde en aandacht aan je hond.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Sinds enkele jaren ga ik bij mensen thuis om (voor langere of kortere tijd) te zorgen voor hun (huis)dier(en), overal in Europa, maar meestal in Frankrijk. Eén van de mogelijke taken daarbij is één of meer keer per dag wandelen met de hond. Op verzoek kan ik u hiervoor zonder problemen referenties sturen.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik ben een dieren LOVER, uw dier wordt behandeld als mijn huisdier. Mijn kat is de koning in huis. Ik zou elke keer een ander toertje doen, zodat de hond ook wat afwisseling heeft ;) Ik volg ook intss opleiding dierenverzorging bij hogeschool.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Van kleins af aan ben ik verzot op dieren. Op dit moment is het voor mij helaas niet mogelijk om een dier in huis te nemen. Als ik dit doe, wil ik er de tijd en ruimte voor hebben om het alle zorg en liefde te kunnen geven. Voor dieren zorgen als bijverdienste lijkt me nu een ideaal alternatief.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren thuis gehad toen ik bij mijn ouders woonde. Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Wandelen met hond in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
Chastre-villeroux-blanmont
5/5 (1 reviews)
ik heb dierenzorg gestudeerd in middelbaar heb dan ook veel ervaring met verschillende diersoorten. ik heb zelf al 2 jaar lang een hond uitgelaten minstens 2x per dag en weet zo mijn plaatsjes om te wandelen met een hond. Ik heb thuis ook redelijk wat ervaring zelf opgedaan.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste. Ik hou van honden, maar aangezien ik in een appartement woon kan ik geen hond houden. Heb je een druk leven en zoek je iemand die je hond wat gezelschap wil houden/wil wandelen met je hond, dan kan je bij mij terecht.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kat, maar vele vrienden van mij hebben een hond waarmee ik regelmatig ga wandelen wanneer zij op reis zijn. Dus ik kan goed overweg met honden.
Wandelen met hond in Ledeberg (9050) - Lisa
Lisa
Ledeberg
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben administratief bediende. Dat wil zeggen dat ik heel wat neerzit tijdens mijn job. Gaan wandelen met uw huisdier is dus ideaal! Ik houd enorm veel van dieren, maar ik mag geen huisdier thuis. Het is dus een win-win situatie! Bovendien beschik ik van een auto en kan ik me makkelijk verplaatsen.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb tijdens mijn jeugdjaren een paar honden (bouvier) gehad en ben altijd blij als ik bij mensen kom die honden hebben. Een lange of korte wandeling vind ik altijd leuk en kan ik zelf ook volledig van genieten. Door het jaar ga ik ook vaak met de honden van het dierenasiel van Gent wandelen op mijn vrije momenten.
Wandelen met hond in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al een hond vanaf mijn 10 jaar en weet dus als geen ander hoe hard zo een beestje uit kan kijken naar buiten zijn en rondsnuffelen. Met heel wat geduld en plezier ontdek ik samen met jouw hond de omgeving.
Wandelen met hond in Sint-amandsberg (9040) - Celine
Celine
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben een dierenvriend, ik hou er van om met dieren om te gaan. Ze geven jou zoveel liefde! Ik heb zelf ook 2 honden thuis. Dieren geven heel veel liefde naar jou toe
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb ervaring met goede honden en ook honden met een verwaarloosde achtergrond Ik heb een jaar lang vrijwillig gewerkt in een dierenasiel en ook nog vast werk in een ander asiel speciaal voor verwaarloosde dieren waarbij ik 24/24 standy by moest zijn voor inkomende oproepen. Ik zelf heb een hond, een rednose stafford.
Wandelen met hond in Merelbeke (9820) - Shaimaa
Shaimaa
Merelbeke
Nieuw
Ik ben al heel mijn leven geinteresseerd in dieren. Ik help af en toe bij een dierenasiel in de buurt van Merelbeke en ben van plan dierengedragsdeskundige te worden, Ik heb al een cursus hondenpsychologie gedaan en help al sinds ik klein was al mijn vrienden en familie bij gedragsproblemen ivm hun honden en andere dieren. Zelf heb ik een kat, konijn en vogels maar mijn oom en vrienden hebben honden waar ik goed mee overweg kan. Ik hoop u te mogen helpen!
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Freya
Freya
Gentbrugge
Nieuw
Ik woon al samen met mijn huisdieren van nog voor ik kon praten, en ben echt opgegroeid tussen de dieren. Ik heb momenteel zelf geen hond, maar velen uit mijn vriendenkring wel en ik vind het geweldig om met deze dieren te spelen en te gaan wandelen. Ik heb zelf 2 katten en heb ook nog konijnen, hamsters en schildpadden gehad.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Destelbergen: geëvalueerd met 5.0 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Destelbergen, hondenuitlaatdienst Destelbergen, hondenwandelaar Destelbergen, dogwalker Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden