herstelling huishoudtoestellen Lier

Herstelling huishoudtoestellen in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Lier

Frédéric is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudelektro reparateur in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.89/5 (35 reviews)
Hallo ik ben Frédéric. Ik kan elektrische en mechanische problemen detecteren. Ik doe aan herstelling van huishoudtoestellen zoals wasmachine herstellen, herstelling vaatwasser etc. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Putte (2580) - Kristof
Kristof Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Putte
4.91/5 (11 reviews)
Ik tracht mensen verder te helpen met mijn skills m.b.t. herstellen van huishoudelektro, zodoende we samen de afvalberg kunnen doen minderen door niet mee te doen aan de huidige wegwerpmaatschappij.
Huishoudelektro reparateur in Berchem (2600) - Soufyan
Soufyan
Berchem
5/5 (4 reviews)
Als industrieel ingenieur heb ik de nodige kennis opgebouwd als het aankomt op elektronica. Ik ben in mijn vrije tijd dan ook op zoek naar klusjes waarbij ik reparaties kan uitvoeren en hiermee tegelijkertijd ook bijdraag aan de duurzaamheid van elektronische toestellen.
Huishoudelektro reparateur in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik probeer graag dingen te herstellen omdat ik niet graag iets weggooi. Ik help ook graag mensen als ze een kapot toestel hebben en wil graag nog leren zo veel mogenlijk te herstellen. Ik ben van het principe al doende leert men
Huishoudelektro reparateur in Berlaar (2590) - Peter
Peter
Berlaar
5/5 (3 reviews)
voor fietsonderhoud - hersteller heb ik zojuist als hobbyist een getuigschrift/diploma behaald hiermee had ik u graag verder geholpen banden ketting wissen derailleur en remmen afstellen lichten plaatsen enz.
Huishoudelektro reparateur in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Ik kan uw apparaturen herstellen oven waasmachine afwasmachine koffiemachine... Dus alle probleem met die machine. Ik kan u zeker goed depanneren of een goed onderhoud beurt geven.
Huishoudelektro reparateur in Ranst (2520) - Erik
Erik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ranst
5/5 (1 reviews)
Ik doe nu eenmaal alles zelf en graag. Maar maak u aub geen illusies: klussen is altijd veel tijdrovender dan je op het eerste zicht zou denken. "Snel gefikst"? raag toch maar een vaste prijs afgewerkt.
Huishoudelektro reparateur in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Al van jongs af aan vees ik huishoudtoestellen uit elkaar om te kijken hoe ze werken en waarom ze stuk waren. Tegenwoordig is het helaas niet meer zo dat elk apparaat gerepareerd kan worden, maar ik probeer er zo veel mogelijk naar te streven!
Huishoudelektro reparateur in Bonheiden (2820) - Ash
Ash
Bonheiden
Nieuw
We gaan met alle reparaties en renovaties van huizen en appartementen. Wij repareren daken / volledige verandering in het dak, dakbedekking en dakconstructies / platte daken en bloedingen. Onderhoud en reparatie van kleden voert alle segmenten ; van A tot Z. Bel en maak een afspraak.
Huishoudelektro reparateur in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan
Mortsel
Nieuw
Indien je een elektrotoestel hebt dat niet meer werkt kan je beroep doen op mijn kennis om een eerste ontrole te komen doen. Vaak wordt ik gevraagd voor wasmachines, droogkeasten en vaatwassers. Klein elektro kan ook hersteld worden maar de herstelkost kan soms duur uitvallen.
Huishoudelektro reparateur in Duffel (2570) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Elektrohersteller met 20 jaar ervaring , ik herstel alle elektrische apparaten eender waar gekocht. Wasmachine, droogkast, oven, kookplaat ik herstel het allemaal. Ik geef ook graag advies over vervanging van al deze toestellen!
Huishoudelektro reparateur in Zandhoven (2240) - Marc
Marc
Zandhoven
Nieuw
Lekkende kranen, lekkende afvoer, bekabeling elektriciteit, vervangen van schakelaars etc. zijn mijn domein met klemtoon op duurzaamheid. Ik jaag u niet op kosten, indien een toestel of een onderdeel hersteld kan worden zal dit de voorkeur hebben.
Huishoudelektro reparateur in Hove (2540) - Erik
Erik
Hove
Nieuw
wasmachines en vaatwasssers zijn redelijke gespecialiseerd apparaten. Het gaat voor mij eerder over de elektriciteit in huis alsook over kleinere apparaten. Dat sluit niet uit dat ik toch ook naar de grotere kan werken, als was het maar om het probleem duidelijk af te lijnen
Huishoudelektro reparateur in Kontich (2550) - Jonathan
Jonathan
Kontich
Nieuw
Als voormalige electro-ingenieur, heb ik veel ervaring in verschillende electro toestellen. Ik mis die job ook, en wil daarom graag hiermee voortzetten buiten mijn normale werkuren.
Huishoudelektro reparateur in Beerzel (2580) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beerzel
Nieuw
Reeds jaren ervaring van alles wat met elektriciteit, elektronica, toeganscontrole, poortautomatisatie's, parle/videofonie,..... te maken heeft. Van elektrische toestellen in huis, tot volledige elektrische instalatie's aan het huis. afgekeurde elektrische instalatie's, elektriciteitsplannen tekenen,....
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Platform dat mensen met mekaar in verbinding brengt om dagelijkse problemen op te lossen die men zelf niet kan uitvoeren. ”
Hormoz
“ Ik ben blij dat ik Ring Twice gevonden heb voor de kleinere klussen waarvan ik nooit wist aan wie ik ze moest vragen. ”
Patrick
“ Ik ben een nieuwe gebruiker dus nog niet zoveel ervaring. Heel gebruiksvriendelijk, duidelijk, ... ”
Sven
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Lier: geëvalueerd met 4.79 door 60 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Lier, klein elektro laten herstellen Lier, wasmachine reparatie Lier, herstelling huishoudtoestellen Lier, herstelling wasmachine Lier, koelkast reparatie aan huis Lier, technieker wasmachine Lier, reparatie elektrische toestellen Lier, koelkast herstellen Lier, reparatie vaatwasser Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden