schilder Lier

Ontdek talentvolle schilders in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Lier: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Berlaar (2590) - Kobe
Kobe
Berlaar
4.56/5 (16 reviews)
Ik vindt schilderen leuk, Ik heb al vaak geschilderd. In de school van mijn moeder, in het appartement dat ik en mijn vander gerenoveerd hebben. Materiaal kan ik eventueel lenen van mijn grootouders indien nodig
Schilder in Nijlen (2560) - Robin
Robin
Nijlen
4.67/5 (6 reviews)
Aangezien ik werkzaam ben in de renovatie heeft geen enkel interieur en buitengevel een geheim voor mij door de jaren lange ervaring kan ik bijna elk werk aan Ook kan ik u bijstaan met kleuradvies
Schilder in Berlaar (2590) - Nick
Nick
Berlaar
5/5 (6 reviews)
Klusjesman met enkele jaren privé ervaring, ik kan schilderen, kaders ophangen, meubels in elkaar zetten of verplaatsen. Ook grotere karweien ga ik niet uit de weg.
Schilder in Duffel (2570) - Nick
Nick
Duffel
5/5 (4 reviews)
Schilderen heb ik al vaak als vakantiewerk gedaan. Zoals in mijn persoonlijke beschrijving staat zie ik zo goed als elke klus als een hobby, schilderen hoort hier uiteraard bij. Ik ben dus altijd beschikbaar voor het geval je nood hebt aan een extra hulp.
Schilder in Koningshooikt (2500) - Melo gutierrez
Melo gutierrez
Koningshooikt
5/5 (2 reviews)
Doe het het onderhoud in kinepolis dus bel verven , heb in het verleden als meerdere jobs gedaan met verven Ben proper en snel dus ook binnêen buiten werk
Schilder in Berlaar (2590) - Linda
Linda
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Na 5 jaar kunstacademie en avondles tekenen en schilderen ben ik een kunstenaar mag ik wel zeggen denk ik. Als je wil zien wat ik zoal gedaan heb ga dan eens kijken www.2dehands.be/winkel/tlinneke en zoek naar muurschildering. Of stuur me een mailtje en ik stuur de foto's door. Ik schilder alle mogelijke stijlen en volledig hetgeen jij wil.
Schilder in Bevel (2560) - Aster
Aster
Bevel
5/5 (1 reviews)
Het aantal vierkante meters dat ik geschilderd heb zijn al niet meer te tellen. Maar er kunnen er nog wel enkele bij. Geen zin, geen tijd, geen ervaring, we kennen het allemaal. Gelukkig is er dan altijd iemand met zin, tijd en ervaring :-) Tot binnenkort?!
Schilder in Lier (2500) - Nicolae
Nicolae
Lier
5/5 (1 reviews)
Schilderwerken binnenhuis doe ik met plezier. Ik ben flexibel, beschikbaar en hou van goed werk. Ik ben niet professioneel, maar ik doe altijd mijn perfecte werk.
Schilder in Duffel (2570) - Stijn
Stijn
Duffel
5/5 (1 reviews)
Ik schilder elke jaar thuis 🙂 Op de duur is het beetje verslaving 🙈. Zelf breng ik wel leuke effecten aan de muren aan die een beetje uniek zijn 😉🙂 je ziet het niet overal.
Schilder in Berlaar (2590) - Gerd
Gerd
Berlaar
Nieuw
Ik kan niet alleen heel netjes schilderwerk leveren, maar kan ook advies geven in verband met verf, kleuren en dergelijke. Ik heb al heel wat schilderwerk in de vingers zitten. Contacteer me gerust voor al je schilderwerken.
Schilder in Lier (2500) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in schilder en gevelwerken en reiniging, kleien pleisterwerk en voegwerk. Wij zijn correct in prijzen en leveren mooi werk. Altijd gratis en offerte en opmeting. Na een opmeting ontvangt u de offerte binnen de 3 dagen
Schilder in Lier (2500) - Bart
Bart
Lier
Nieuw
Klusser met vele jaren ervaring .Zowel in de bouwsector als prive heb ik schilderwerken uitgevoerd. Uw wensen kunnen uiteraard altijd besproken worden.
Schilder in Lier (2500) - Stan
Stan
Lier
Nieuw
Dag Iedereen, ik ben Stan (24 jaar)en had graag in het weekend een kleine bijverdienste gehad. Mijn passie is sinds kleins af aan auto's geweest. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden weg maar maak ik mij graag ook nuttig en help graag anderen, daar haal ik enorme voldoening uit. Eventuele klussen: schilderen, gras afrijden, chauffeur, … heb oog voor detail :)
Schilder in Kessel (2560) - Olivier
Olivier
Kessel
Nieuw
professionele schilderwerken zowel binnens- als buitenshuis. u kan steeds rekenen op een zeer goede communicatie, dit om het gewenste resultaat te behalen.
Schilder in Kessel (2560) - Harald
Harald
Kessel
Nieuw
Kwaliteitsvolle KarweiWerken voor een zacht prijsje, daar doe ik het voor. Heb je het moeilijk om een goede en betaalbare technieker in huis te halen dan zit je bij mij op het juiste adres.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante en veelzijdige dienst met een vlotte app en snelle contacten met uitvoerders. ”
Eddy
“ goede oplossing om iemand te vinden in de streek, als een occasioneel klusje zich voordoet. ”
Wim
“ Zelf een keuze van deelnemers te maken. Bij vragen kan je ook terecht bij iemand van het team Ring Twice ”
Farid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Lier: geëvalueerd met 4.91 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Lier, plafond schilder Lier, prijsofferte schilderen Lier, schilderwerken Lier, behnangwerken Lier prijs schilderwerken Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden