schrijnwerker Lier

Schrijnwerker Lier gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Lier: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (157 reviews)
Ik beschik over professionele inval- en afkortzaag en alle handgereedschappen. Mijn specialiteit: een kast van ikea monteren of exact op maat maken (hoogte, breedte of diepte) en afkasten met MDF zodat het een muur lijkt. Met ikea PAX kasten kun je ook een mooie dressing maken. Ik heb er zelf een gemaakt. Vraag gerust een foto.
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Mechelen (2800) - Marc
Marc
Mechelen
4.91/5 (89 reviews)
Ik doe vooral kleine schrijwerkklussen waar andere mensen niet voor naar huis komen Ik bezit zaagtafel-afkortzaag en bovenfrees Alsook de nodige boor en schuurmachines
Schrijnwerker in Sint-katelijne-waver (2860) - Darach
Darach
Sint-katelijne-waver
4.99/5 (77 reviews)
Met een passie voor hout heb ik vanuit leercontract mijn eerste ervaring in de bouw opgedaan in de praktijk. Ondertussen nog andere ervaringen als o.a. glazenmaker opgedaan
Schrijnwerker in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Ik volgde een opleiding schrijnwerkerij tijdens mijn schooljaren en hoewel ik dit niet als job uitoefen ben ik dit wel steeds in mijn vrije tijd blijven doen.
Schrijnwerker in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
4.91/5 (11 reviews)
In samenwerking met een andere schrijnwerker kunnen we u voorzien van alle mogelijk maatwerk (kasten, keuken, badkamers, enz).
Schrijnwerker in Ranst (2520) - Gijs
Gijs
Ranst
5/5 (11 reviews)
Ik werk sinds jaren regelmatig met hout, zowel hobbymatig als functionele klussen. Daardoor heb ik redelijk wat gereedschap en kennis om de meeste klussen tot een goed einde te brengen. Enkel de grootste klussen of karweitjes waar gespecialiseerd gereedschap voor nodig is vallen buiten mijn bereik.
Schrijnwerker in Wommelgem (2160) - Geert
Geert
Wommelgem
4.57/5 (7 reviews)
Een toffe kast in Multiplex, een omkasting voor de lastige boiler, een ingemaakte kast nodig, Deuren die wat slepen, ... Ik herstel het allemaal voor u. Snel en met de glimlach. Hopelijk zien we elkaar binnenkort!
Schrijnwerker in Mechelen (2800) - Sassi
Sassi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
4.33/5 (6 reviews)
Ik studeerde schrijnwerkerij in mijn geboorteland Tunesië. En heb de ervaring voor het maken van authentiek snijwerk. Restauraties van decoratief houtwerk of raamkozijnen.
Schrijnwerker in Edegem (2650) - Patrik
Patrik
Edegem
4.43/5 (6 reviews)
Van het in mekaar zetten van bouwpakketten (vb. tuinhuis) tot het creëren van eigen projecten, zoals terrassen, carports, afdak, ... Ook binnenhuis, afwerken van renovaties of zolders, reapareren van meubelen, deuren, e.a.
Schrijnwerker in Nijlen (2560) - Stefan
Stefan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (5 reviews)
Een zoveelste schrijnwerker met een naam die je na een halfuur vergeet wil ik niet zijn. Maar een glimlach toveren op het gezicht van mensen na iets gerealiseerd te hebben, geeft me een enorme voldoening. Dus waarom ook niet out of the box denken en een statement maken met “De Kastentovenaar”? Bij mij kan je terecht voor alles waar een kast of omkasting moet komen, keukens, badkamers, dressings, garage, .....
Schrijnwerker in Itegem (2222) - Maria
Maria
Itegem
5/5 (5 reviews)
Heb jaren ervaring door de hulp aan mijn man in de schrijnwerkerij waar allerlei binnen, buiten en meubelschrijnwerk werd gemaakt. Ben zeer handig in het kleuren, patineren verven enz.
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Kurijn
Kurijn
Deurne
5/5 (4 reviews)
Voornamelijk voor eenvoudige constructies, hoewel ik niet afschrik van complexere uitdagingen, bv. het bouwen van een compleet meubel. Het functionele en betrouwbare primeert in de ervaringen die ik tot hiertoe op deed, maar ik heb ook een erg goed oog voor esthetiek.
Schrijnwerker in Kontich (2550) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
4.67/5 (3 reviews)
Eigenlijk alles wat met schrijnwerk te maken heeft. Ramen en deuren plaatsen, herstellingen van allerlei waaronder daken etc. Keukens plaatsen, tuinhuis plaatsen en een maatkast kan allemaal. Ik heb ook als dakwerker en kwaliteitscontroleur gewerkt bij Kijzer bvba en deed ik ook zolderafwerkingen in hout en gyproc.
Schrijnwerker in Heist-op-den-berg (2220) - Philip
Philip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heist-op-den-berg
5/5 (3 reviews)
Algemene renovatie technieken van houten wanden, deuren en plafonds. Beschik over eigen atelier en professionele machines.Maak altijd eerst afspraak en geef altijd duidelijk een prijsraming
Schrijnwerker in Ranst (2520) - Eric
Eric Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ranst
5/5 (3 reviews)
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van diensten waaronder: - MONTAGE SERVICE - AFBRAAKWERKEN Zowel bedrijven als particulieren kunnen beroep op ons doen. Wij komen graag langs voor het opmaken van een gratis vrijblijvende offerte.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel fijn dat ik last minute het pakket nog kon aanpassen van standaard naar maandelijks. ”
Frank
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
“ Prachtig werk. Echt vakmanschap. Bedankt Chris. De volgende opdracht is weer voor jou !!! ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Lier: geëvalueerd met 4.84 door 431 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Lier, timmerman Lier, kasten op maat Lier, schrijnwerkerij Lier, maatkasten Lier, buitenschrijnwerk Lier, binnenschrijnwerk Lier, schrijnwerkers Lier,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schrijnwerker in Lier

Klussen - Schrijnwerker in Lier (2500) - Klusjesman gezocht per uurtarief buitenmuur herstellen - allerhande - INBOUWKAST TUSSEN 2 MUREN
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden