loodgieter Lier

Loodgieter Lier gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Lier: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Patrick is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Lier (2500) - Patrick
Patrick
Lier
4.87/5 (70 reviews)
Ik heb al jarenlang ervaring in loodgieterij, voor al voor het plaatsen en herstellen van wc en plaatsen van alle soorten kranen. De werken zijn pas afgelopen wanneer de klant tevreden is en vooral niet meer voor verrassingen komt te staan.
Loodgieter in Nijlen (2560) - Jan
Jan
Nijlen
5/5 (11 reviews)
Vervangen en herstellen van kranen. Aanleggen van nieuwe leidingen. Verstopte sifons, lekkende leidingen. Ook nieuwe afvoer leidingen en regenpijpen zijn geen probleem.
Loodgieter in Nijlen (2560) - Robin
Robin
Nijlen
4.67/5 (6 reviews)
Ook loodgieterij heeft voor mij weinig geheimen van het plaatsen van een keuken /douche kraan tot het leggen van leidingen Renovatie of nieuwbouw hier kan ik u altijd voor van dienst zijn ook hier heb ik de meeste gereedschappen voor handen
Loodgieter in Duffel (2570) - Nick
Nick
Duffel
5/5 (4 reviews)
Ik ben ondertussen bijna een jaar afgestudeerd als loodgieter en verwarmings installateur. Hierdoor kan ik oa de volgende dingen voor u uitvoeren: het plaatsen van ketels met alle appendages en leidingwerk er bij. Het plaatsen van diverse sanitaire toestellen zoals een bad lavabo of douche. Montage van alle soorten leiding zoals kopen, alpex, staal, pvc, PE enz..
Loodgieter in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (2 reviews)
Ik ben eigenaar van een bedrijf in de bouw van tiny homes en hier komt steeds loodgieterswerk bij kijken. Aansluiten van afvoersystemen voor gootstenen, aansluiten van kranen, vaatwassers, afwasmachinesw enz.
Loodgieter in Berlaar (2590) - Gerd
Gerd
Berlaar
Nieuw
Ook qua loodgieterij heb ik heel wat ervaring. Contacteer me gerust voor hulp in de badkamer of bij andere sanitaire problemen, voor onderhoud en herstellingen, voor het in elkaar zetten van badkamermeubeld en meer.
Loodgieter in Lier (2500) - Bart
Bart
Lier
Nieuw
Als klusser ervaring in de loodgieterij , zowel in de bouwsector gewerkt als prive. Ik heb nieuwbouw gedaan en renovaties. Ook voor advies kunt u bij mij terecht.
Loodgieter in Duffel (2570) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
wij zijn een bedrijf waar de klant nog steeds koning is .belangrijkste is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken de moment dat wij binnenstappen en u het vertrouwen geven dat alles in orde komt .wij zijn binnen de 4 uur ter plaatse indien gewenst.maken gepaste offerte en dan is het aan u om to te zeggen of niet , u krijgt digitaal de offerte na de werken toegestuurd . 20 jaar actief
Loodgieter in Hamme-mille (1320) - Yvo
Yvo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme-mille
Nieuw
.... .....
Loodgieter in Kessel (2560) - Harald
Harald
Kessel
Nieuw
Kwaliteitsvolle KarWeiWerken voor een zacht prijsje, daar doe ik het voor. Heb je het moeilijk om een goede en betaalbare technieker in huis te halen dan zit je bij mij op het juiste adres.
Loodgieter in Lier (2500) - Dany
Dany
Lier
Nieuw
Loodgieterij heb ik vroeger gevolgd via het school..toen was alles nog meer koper en lood.. ondertussen zijn er veel nieuwe gebruiken..het plaatsen van bad of douche ,toilet geen probleem..toevoerleidingen en afvoerleidingen geen probleem..alsook ontstoppingen etc...
Loodgieter in Berlaar (2590) - Niels
Niels
Berlaar
Nieuw
Badkamer renovatie van begin tot einde klantgericht werken goede communicatie tussen klant en aannemer(s).. Ik doe alles alsof het voor mij zelf is klant is koning
Loodgieter in Koningshooikt (2500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Koningshooikt
Nieuw
Vaak zijn kleine klussen niet rendabel voor grote bedrijven, vandaar zijn er mensen die echt een probleem hebben die ook moeten geholpen worden. En daar kan ik bij helpen.
Loodgieter in Duffel (2570) - Frederik
Frederik
Duffel
Nieuw
Ervaren chauffagist met geldig certificeringsnummer voor particuliere Gasinstallaties. U kan bij mij terecht voor aanpassingen, depannages, vervangingen e.d Beschikbaar in de week na vijf uur of het hele weekend.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk en snel - als je zelf iemand moet zoeken voor een karwei ben je wel even langer bezig - als je al iemand betrouwbaar vindt ! ”
Henri
“ Een goed initiatief om vragers en aanbieders bij mekaar te brengen. Regelmatig contact door medewerkers en goede uitleg op vragen die je stelt. ”
Alain
“ De persoon die kwam voor de dakgoten was op tijd en heeft zijn werk prima en netjes gedaan ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Lier: geëvalueerd met 4.91 door 93 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Lier, loodgieter Lier, ontstoppingsdienst Lier, sanitair Lier, centrale verwarming Lier, ontstoppingen Lier, loodgieter Lier prijs, loodgieter Lier dringend, loodgieters Lier, loodgieter in de buurt Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden