klusser Wijgmaal

Ontdek talentvolle klussers in Wijgmaal

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Wijgmaal

Klussen in Sint-pieters-rode (3220) - Andre
Andre Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-pieters-rode
4.62/5 (61 reviews)
Hallo, ben gepensioneerd, met 2 studerende jongelui is het evident dat de staat mij nog wat laat bijverdienen, aangezien het pensioen een niemendalletje is. Wat doe ik, wat kan ik? Een huis van A tot Z bouwen, verbouwen, electriciteit, sanitair, CV, vloeren, gipswerken, kortom alles waarvoor je gemakkellijk 5 verschillenede stielmannen nodig hebt. All in one goed opvolgbaarheid, 4 talig NFED.
Klussen in Rotselaar (3110) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rotselaar
4.7/5 (46 reviews)
halo,ik ben Luc en doe al 35 jaar karweien in zelfstandig bijberoep,u kan mij contacteren als u elektriciteitswerken,schilderwerken, gyproc,laminaat,plafonds,isolatie,kleine sanitairwerken wil laten uitvoeren,buitenwerk is ook geen probleem zoals plaatsing van poorten, hekken,carports en tuinhuizen,terrassen en speeltuigen,ook maatwerk,plaatsen van afdaken en overkappingen ...
Klussen in Herent (3020) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
4.8/5 (44 reviews)
Dag allemaal. Ik ben 'electrotechnisch installateur' met een erkend diploma. Ik ben bereid om kleinere 'electrische' onderhoudswerken uit te voeren. Aanpassingen zekeringskast. Uitbreiding van bestaande installaties. Leggen van leidingen. Ben vrij tijdens weekend. Ben eveneens bereid om mensen te helpen voor de opbouw van een nieuwe installatie of renovatie. Bij voorkeur rond het Leuvense.
Klussen in Herent (3020) - Paul
Paul
Herent
5/5 (35 reviews)
Hallo, mijn naam is Paul en ben 63 jaar. Gediplomeerd elektricien. Ik ben beschikbaar voor allerlei elektriciteitsklussen. Stopcontacten en lichtpunten bijplaatsen, verdeelborden (zekeringkasten) nakijken en aanpassen. Aarding en verliesstroomschakelaar(s) nakijken & conform maken. Voorbereidingen voor keuring door Erkend Keuringsorganisme. De verplichte "Eendraads"- en situatieschema's" opmaken
Klussen in Rotselaar (3110) - Pieter
Pieter
Rotselaar
4.83/5 (12 reviews)
Reeds jaren actief in onderhoud van eigen tuin. Als jobstudent tijdens vakanties ook gewerkt in tuinonderhoud. Ervaring met verschillende taken zoals gras maaien, algemene opkuis (incl. gebruik kettingzaag waarvoor ik over beschermingskledij beschik). Snoeien van hagen gaat nog vlotter en stiller sinds de recente aankoop van een telescopische haagschaar op accu. Harde werker die niet treuzeld.
Klussen in Wijgmaal (3018) - Steven
Steven
Wijgmaal
4.78/5 (9 reviews)
Als technicus in hoofdberoep en na meerdere nieuwbouw en renovaties tot een goed einde te brengen zou ik graag wat extra bijverdienen. Ik tracht mijn werk zo correct mogelijk uit te voeren voor een juiste prijs.
Klussen in Wezemaal (3111) - Vincent
Vincent
Wezemaal
5/5 (8 reviews)
Hallo beste gebruikers, Ik ben Vincent, 29jaar uit Wezemaal. Ik heb een technische job als industrieel elektricien en ben beschikbaar voor kleine klusjes.
Klussen in Kessel lo (3010) - Maxim
Maxim
Kessel lo
4.86/5 (7 reviews)
Hallo allemaal, Ik ben klusser Max. Ik help graag mensen met kleinere klusjes waar de gewone vakman vaak niet voor kan of wil komen. Ik werk een deeltijds kantoorbaan maar volgde een opleiding meubelmaker/houtbewerker en residentieel elektrotechnicus (Elektricien). Ik werkte voorheen via een ander platform. Waar kan ik jou vandaag mee helpen?
Klussen in Kessel lo (3010) - Amila
Amila
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
Hello, my name is Amila and I'm 24 years old. I work in the auto-industry and I have a lot of free time to help you with your small jobs. I'm there always on time! I hope that we can to cooperate together soon!
Klussen in Wilsele (3012) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
5/5 (3 reviews)
Ik ben Jan (53). Mensen praktisch helpen geeft me veel voldoening en momenteel heb ik een tweetal dagen per week vrij om te klussen. Ik ben goed in: elektriciteit, water, gas, riolering, houtbewerking, valse wanden en plafonds, behangen en schilderen. Minder goed ben ik in pleisteren (plakken) en metsen. Ook tuinwerk doe ik met plezier.
Klussen in Haacht (3150) - Tom
Tom
Haacht
5/5 (3 reviews)
In Belgie zijn er 1,5 miljoen honden! Het is mijn passie om ondersteuning te geven bij het samenleven van hond en gezin. Begeleiding in je zoektocht naar de juiste pup? Ondersteuning nodig bij de belangrijke eerste weken of bij het zoeken naar goede voeding en de juiste tools? Heb je hulp nodig bij de training? Ik ben geattesteerd instructeur (Kkush) Trimmer,coach,etholoog (student)
Klussen in Wilsele (3012) - Matteo
Matteo
Wilsele
5/5 (2 reviews)
Ik ben Teo, 25 jaar oud en ik hou wel eens van een klus hier of daar. Ik ben in het bezit van een semi-grote camionette en heb een hoop werkmateriaal 💪🏼
Klussen in Kessel lo (3010) - Antoon
Antoon
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben deeltijds leerkracht mechanica en wil zoveel mogelijk bijklussen. Goede kennis van sanitair maar neem alle mogelijke jobs aan. Onderhoud van tuin tot schilderwerken of kleine klusjes die een paar uurtjes in beslag nemen . Ben alle dagen vrij behalve maandag.
Klussen in Herent (3020) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
5/5 (1 reviews)
Na 28 jaar in het zelfde loodgietersbedrijf gewerkt te hebben heb ik besloten als zelfstandige in bijberoep te beginnen als klus dienst ,voornamelijk doe ik alle sanitair werken van het maken van een lek ,ontstoppen tot volledige renovatie van u badkamer of keuken van a tot z
Klussen in Wezemaal (3111) - Sebastiaan
Sebastiaan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wezemaal
5/5 (1 reviews)
Ik ben schrijnwerker-meubelmaker van beroep. Ik maak maatwerk meubels (tafels, kasten, dressings,.. ). Hout is men passie, elk meubel is uniek en a la carte. Ook kleine interieur en exterieur projecten kunnen aangeboden worden (poorten, wooden walls,..). Reparaties/restauraties en kleine jobs neem ik er graag bij. Aarzel niet om contact te maken voor een vrijblijvende offerte.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Wijgmaal

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Wijgmaal: geëvalueerd met 4.92 door 239 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Wijgmaal, klussen in huis Wijgmaal, klusjes gezocht Wijgmaal, karweien Wijgmaal,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden