loodgieter Leuven

Loodgieter Leuven gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Leuven: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Loodgieter in Sint-pieters-rode (3220) - Andre
Andre Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-pieters-rode
4.62/5 (61 reviews)
Reeds 35 jaar ervaring met alle loodgieterij- sanitaire installaties, badkamers -inloopdouches, enz. afvoer (pvc) groot en klein. gescheiden waterleidingen (bvb regenwater voor toilet, wasmachiene, buitenkranen, garage, enz; sytemen met filters ( koolstof- en UV) waardoor het regenwater automatisch wordt gezuiverd van schadelijke stoffen. Automatisch overschakelbaar op drinkwater.
Loodgieter in Kessel lo (3010) - Maxim
Maxim
Kessel lo
4.86/5 (7 reviews)
Ik volgde een opleiding loodgieter en heb ervaring met kleine sanitaire werken. Radiator ontluchten? Kraan vervangen? verstopte afvoer?... Waar kan ik je vandaag mee helpen?
Loodgieter in Kessel lo (3010) - Martin
Martin
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
Altijd interesse voor die kleine werkjes, zoals een kraantje vervangen, of ééntje extra. Of het nu in de kelder is, de keuken of de badkamer. Altijd met advies waar nodig. Kwaliteit komt steeds op plaats 1.
Loodgieter in Heverlee (3001) - Sanel
Sanel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heverlee
5/5 (5 reviews)
As someone who has 12 years working in this branch I learn how to make water installation and fixing old water installation,changing the tap and all kind repairs.
Loodgieter in Wilsele (3012) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
5/5 (3 reviews)
Het vervangen van kranen tot het plaatsen van enkele radiatoren zijn binnen mijn comfortzone. Daarnaast de nodige rioleringswerken uitvoeren is geen enkel probleem.
Loodgieter in Haasrode (3053) - Andries
Andries
Haasrode
5/5 (2 reviews)
Ik kan vannnalle technische zaken goed. Ik heb echter maar de tijd om kleine werkjes te doen. Maar als dit werk kan opgesplits worden in de tijd kan het iets groter zijn
Loodgieter in Blanden (3052) - Kristof
Kristof
Blanden
5/5 (1 reviews)
Ik ben een gediplomeerde loodgieter die na zijn uren graag een kraan komt vervangen of uw wc blijft lopen of u wil een verandering doen in badkamer of keuken dan kan ik u helpen
Loodgieter in Kessel lo (3010) - Antoon
Antoon
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Heb zes jaar nuttige ervaring bij een sanitaire groothandel. Ben bereidt om in onderaanneming te werken. Ben in het bezit van een rijbewijs en beschik over eigen vervoer.
Loodgieter in Wilsele (3012) - Peter
Peter
Wilsele
1.0/5 (1 reviews)
steeds beschikbaar voor klusjes groot of klein afvoeren plaatsen sanitair plaatsen keukens kranen plaatsen ..... aarzel niet me te contacteren groeten peter
Loodgieter in Herent (3020) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
5/5 (1 reviews)
Na 28 jaar gewerkt te hebben bij een loodgietersfirma waar ik steeds gebleven en trouw aan gebleven ben heb ik de nodige ervaring op gedaan ,ben er voor de klant en mijn doel is de klant tevreden te stellen ,is de klant blij ,ik ook
Loodgieter in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Leuven
5/5 (1 reviews)
Algemene loodgieterij Ontstoppingen met rioolveer Plaatsen nieuwe alsook verplaatsen kranen en leidingen Koper en pvc Aansluiten douche en bad ,wc , Hangtoilet plaatsen Betegeling .
Loodgieter in Kessel lo (3010) - Bart
Bart
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Kleine loodgieterij zoals kranen plaatsen een nieuwe wc plaatsen of een nieuwe boiler hangen kan ik zeker komen doen, door de ervaring die ik heb opgedaan door zelf te verbouwen en af en toe met een zelfstandige samen te werken durf ik mij gerust een semi professional te noemen.
Loodgieter in Herent (3020) - Bavo
Bavo
Herent
Nieuw
Ik werkte vroeger als loodgieter in een renovatie firma. Daarnaast heb ik ook enkele jaren als technieker bij bulex ( gasverwarmers) gewerkt. Ik volgde een patronaatsopleiding sanitair installateur aan het CVO. Momenteel werk ik op de luchthaven.
Loodgieter in Kessel lo (3010) - Georges
Georges
Kessel lo
Nieuw
Heb veel ervaring door te werken in eigen woning en dat van de kinderen voor zowel plaatsen als onderhouden van sanitair. Heb hiervoor ook ervaring opgedaan in prive bedrijf voor onderhoud sanitair.
Loodgieter in Kessel lo (3010) - Nzuzi
Nzuzi
Kessel lo
Nieuw
Ik doe afbreken sanitaire , ik kan tegels zetten en voegen . Ik heb al acht jaar ervaring in de bouw sector. Voor al u sanitaire en tegels werk, kunt u bij mij terecht . Prijs is altijd bespreekbaar .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel loodgieters in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Je vindt klusjesmannen (m/v/x) waar een zelfstandig stielman niet voor uit zijn kot komt. ”
Yvan
“ Positief is dat wij snel iemand uit onze regio hebben kunnen vinden door aan te geven in welke streek wij wonen. Ook was het handig dat wij verschillende betaalmogelijkheden hebben. ”
Dieter
“ Het systeem van RingTwice werkt vlot en we werden snel geholpen Door bekwame vaklieden. Prima. ”
Hüseyin cahit
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Leuven: geëvalueerd met 4.62 door 89 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Leuven, loodgieter Leuven, ontstoppingsdienst Leuven, sanitair Leuven, centrale verwarming Leuven, ontstoppingen Leuven, loodgieter Leuven prijs, loodgieter Leuven dringend, loodgieters Leuven, loodgieter in de buurt Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan loodgieter Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden