loodgieter Leuven

Loodgieter Leuven gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Leuven: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Andre is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Sint-pieters-rode (3220) - Andre
Andre Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-pieters-rode
4.63/5 (59 reviews)
Reeds 35 jaar ervaring met alle loodgieterij- sanitaire installaties, badkamers -inloopdouches, enz. afvoer (pvc) groot en klein. gescheiden waterleidingen (bvb regenwater voor toilet, wasmachiene, buitenkranen, garage, enz; sytemen met filters ( koolstof- en UV) waardoor het regenwater automatisch wordt gezuiverd van schadelijke stoffen. Automatisch overschakelbaar op drinkwater.
Loodgieter in Kessel lo (3010) - Martin
Martin
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
Altijd interesse voor die kleine werkjes, zoals een kraantje vervangen, of ééntje extra. Of het nu in de kelder is, de keuken of de badkamer. Altijd met advies waar nodig. Kwaliteit komt steeds op plaats 1.
Loodgieter in Heverlee (3001) - Sanel
Sanel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heverlee
5/5 (5 reviews)
As someone who has 12 years working in this branch I learn how to make water installation and fixing old water installation,changing the tap and all kind repairs.
Loodgieter in Wilsele (3012) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
5/5 (3 reviews)
Het vervangen van kranen tot het plaatsen van enkele radiatoren zijn binnen mijn comfortzone. Daarnaast de nodige rioleringswerken uitvoeren is geen enkel probleem.
Loodgieter in Herent (3020) - Mariusz
Mariusz Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
3.33/5 (3 reviews)
Ik kan u altijd helpen met kraan vervangen, "witte erectie" ook kan ik de leidingen breken en reinigen. Het is voor mij geen moeilijke klus. Neem dan gerust contact met mij op
Loodgieter in Kessel lo (3010) - Antoon
Antoon
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Heb zes jaar nuttige ervaring bij een sanitaire groothandel. Ben bereidt om in onderaanneming te werken. Ben in het bezit van een rijbewijs en beschik over eigen vervoer.
Loodgieter in Wilsele (3012) - Peter
Peter
Wilsele
1.0/5 (1 reviews)
steeds beschikbaar voor klusjes groot of klein afvoeren plaatsen sanitair plaatsen keukens kranen plaatsen ..... aarzel niet me te contacteren groeten peter
Loodgieter in Herent (3020) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
5/5 (1 reviews)
Na 28 jaar gewerkt te hebben bij een loodgietersfirma waar ik steeds gebleven en trouw aan gebleven ben heb ik de nodige ervaring op gedaan ,ben er voor de klant en mijn doel is de klant tevreden te stellen ,is de klant blij ,ik ook
Loodgieter in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Leuven
5/5 (1 reviews)
Algemene loodgieterij Ontstoppingen met rioolveer Plaatsen nieuwe alsook verplaatsen kranen en leidingen Koper en pvc Aansluiten douche en bad ,wc , Hangtoilet plaatsen Betegeling .
Loodgieter in Kessel lo (3010) - Bart
Bart
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Kleine loodgieterij zoals kranen plaatsen een nieuwe wc plaatsen of een nieuwe boiler hangen kan ik zeker komen doen, door de ervaring die ik heb opgedaan door zelf te verbouwen en af en toe met een zelfstandige samen te werken durf ik mij gerust een semi professional te noemen.
Loodgieter in Kessel lo (3010) - Georges
Georges
Kessel lo
Nieuw
Heb veel ervaring door te werken in eigen woning en dat van de kinderen voor zowel plaatsen als onderhouden van sanitair. Heb hiervoor ook ervaring opgedaan in prive bedrijf voor onderhoud sanitair.
Loodgieter in Kessel lo (3010) - Nzuzi
Nzuzi
Kessel lo
Nieuw
Ik doe afbreken sanitaire , ik kan tegels zetten en voegen . Ik heb al acht jaar ervaring in de bouw sector. Voor al u sanitaire en tegels werk, kunt u bij mij terecht . Prijs is altijd bespreekbaar .
Loodgieter in Herent (3020) - Jeffrey
Jeffrey Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
Nieuw
Ik plaats ook : badkamers Wc Leidingen Boilers Ect .. Ook doe ik :tegelwerken Gyproc Vloeren Valseplafonds Enz Voor meer info kan u me altyd een berichtje sturen Mvg jeffrey
Loodgieter in Heverlee (3001) - Bart
Bart
Heverlee
Nieuw
Hey, u kan bij mij terecht voor sanitair en centrale verwarming. Installeren van uw badkamer of keuken met de nodige aanpassingen indien nodig. Plaatsing van epdm rubber op platte daken en dakgoten.
Loodgieter in Heverlee (3001) - Shwan
Shwan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heverlee
Nieuw
Als Loodgieter is mijn dagelijkse werk montage van C.V Sanitair Ventilatie Airco,als installateur C.V Sanitair Ventilatie Airco werk ik voor een professionele bedrijf met veel ervaring,en ik ben hier voor extra centjes verdienen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk en snel - als je zelf iemand moet zoeken voor een karwei ben je wel even langer bezig - als je al iemand betrouwbaar vindt ! ”
Henri
“ Een goed initiatief om vragers en aanbieders bij mekaar te brengen. Regelmatig contact door medewerkers en goede uitleg op vragen die je stelt. ”
Alain
“ De persoon die kwam voor de dakgoten was op tijd en heeft zijn werk prima en netjes gedaan ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Leuven: geëvalueerd met 4.4 door 80 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Leuven, loodgieter Leuven, ontstoppingsdienst Leuven, sanitair Leuven, centrale verwarming Leuven, ontstoppingen Leuven, loodgieter Leuven prijs, loodgieter Leuven dringend, loodgieters Leuven, loodgieter in de buurt Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Loodgieter Leuven gezocht? Vind de perfecte kandidaat via Ring Twice

Is je toilet verstopt en helpt de ontstopper niet? Bel dan de loodgieter Leuven; hij of zij heeft het zo weer voor je opgelost. Schaam je niet, de loodgieter Leuven heeft alles al een keer meegemaakt. Lekkende kraan, kapotte pijpleiding? Geen probleem! Ook dit heeft de loodgieter zo weer voor elkaar. Heb je de loodgieter Leuven dringend nodig? De loodgieter woont in de buurt en staat zo voor je deur. Ontdek in dit artikel hoe je snel aan een betrouwbare loodgieter komt in Leuven!

De oorsprong van de term loodgieter

Loodgieter is een term die je veel hoort, maar wat betekent het eigenlijk? De loodgieter in Leuven giet natuurlijk geen lood in je huis. De term loodgieter komt van het gieten van loden pijpen. Dit was vroeger de hoofdwerkzaamheid van een loodgieter. Deze pijpen werden dan weer gebruikt voor het vervoer van water en riolering in je huis. Ook werd lood vroeger gebruikt om de huizen waterdicht te maken. Tegenwoordig zijn er nog steeds huizen met lood in het dak.

Kwalificaties van de loodgieter Leuven

Loodgieters Leuven zijn alleskunners in de bouw. Ze houden zich niet alleen bezig met het verhelpen van verstoppingen of lekkages, maar zijn ook een kei in het aanleggen van nieuwe leidingen of het jaarlijks onderhoud van je kranen.

De werkzaamheden van een loodgieter Leuven kunnen in drie onderwerpen verdeeld worden: reparaties, onderhoud en installatie. Om loodgieter in Leuven te worden heeft je buurman of buurvrouw de opleiding installatietechniek gedaan. Dit is een werk-en-leeropleiding waardoor je loodgieter uit Leuven al vanaf dag één ervaring tijdens de job heeft opgedaan.

Loodgieters Leuven moeten niet alleen maar werkzaamheden fysiek kunnen uitvoeren, maar ook zelfstandig tekeningen voor een nieuwe woning moeten kunnen bestuderen en beoordelen. Hierdoor is een loodgieter Leuven een onmisbare kracht bij het tekenen van plannen voor je nieuwe huis en uitvoeren van je bouwwerkzaamheden.

Reparatiewerkzaamheden van de loodgieter Leuven

Wanneer je net een feestje hebt georganiseerd en het toilet raakt verstopt is dit natuurlijk zeer vervelend. In dit geval heb je de loodgieter Leuven dringend nodig. Je gasten geen toilet aan kunnen bieden is natuurlijk geen optie. In dit geval kun je via Ring Twice een loodgieter in Leuven vinden die snel bij je langs kan komen.

Naast het ontstoppen van toiletten kan een loodgieter in Leuven nog veel meer repareren. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van lekkages in het hele huis, dus niet alleen de badkamer, maar ook aan het repareren van andere sanitaire voorzieningen, verwarmingsinstallaties en waterleidingen. Ook voor een lekkend dak of een verstopte afvoer kun je de loodgieter bellen. De loodgieter Leuven in gespecialiseerd in het lokaliseren van het knelpunt en lost het gemakkelijk en snel voor je op. Vaak is de loodgieter binnen een half uur al klaar.

Omdat de loodgieter in Leuven woont, kan hij of zij snel ter plaatse zijn om jouw feestje te redden. Plaats gemakkelijk en snel je klus via onze website en krijg verschillende offertes aangeboden van loodgieters Leuven in jouw buurt. Een betrouwbare loodgieter vinden was nog nooit zo makkelijk!

Installatiewerkzaamheden van loodgieters Leuven

Wanneer je zelf een huis gaat bouwen is het inhuren van een loodgieter een must. Heb je de plannen van je huis al door de loodgieter Leuven laten nakijken? Dan kan deze je vertellen of de plannen in orde zijn en waar mogelijke knelpunten voor kunnen komen. De loodgieter Leuven kan je ook helpen bij het verbeteren van je plannen en eventueel bij het luxer inrichten van je sanitair zodat jij straks ultiem kunt genieten van je nieuwe droomhuis.

De loodgieter Leuven maakt alle pijpen voor je op maat om een goede doorstroming te bevorderen. Ook legt hij of zij de leidingen op een manier waarbij ze niet in de weg zitten. Wil je graag vloerverwarming voor die koude wintermaanden? Dan tekent de loodgieter ook dit voor je uit en legt het eigenhandig aan.

Ook bij verbouwingen kan de loodgieter Leuven het één en ander voor je betekenen. Wanneer je namelijk de badkamer wilt verbouwen, zorgt de loodgieter dat alles wat je nodig hebt aanwezig is en verplaatst de waterleidingen en rioleringen naar de plek waar jij je nieuwe bad, douche, wasbak of toilet wilt hebben. Heb je de loodgieter Leuven via Ring Twice gevonden? Dan weet je zeker dat je met een professional te maken hebt.

Onderhoudswerkzaamheden van een loodgieter Leuven

Loodgieters Leuven doen niet alleen maar reparaties en installatie. Ook het onderhouden van verschillende sanitaire voorzieningen of verwarmingselementen is een niet-onbelangrijke taak. Het jaarlijkse onderhoud van je CV is verplicht, en kan zelfs van levensbelang zijn. Wanneer de CV namelijk niet of niet goed nagekeken wordt, kan er gevaarlijke koolmonoxide vrijkomen of kunnen er zich storingen voordoen. Je wilt natuurlijk niet onder ijskoud water hoeven douchen. Door de loodgieter Leuven jaarlijks te vragen de CV te controleren, kan dit makkelijk voorkomen worden.

Ook kun je je afvoer jaarlijks laten doorspoelen door de loodgieter Leuven. Door dit te doen zorg je voor het voorkomen van verstoppingen en nare geurtjes in je huis. De loodgieter Leuven is een echte duizendpoot in het repareren, installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen en verwarmingsinstallaties in je huis.

De meest voorkomende werkzaamheden van een loodgieter Leuven

Dat de loodgieter veel wordt gebeld voor het oplossen van verstoppingen in het toilet, is algemeen bekend. Maar wist je dat de loodgieter ook veel wordt gebeld bij andere problemen? Zo is de meest voorkomende werkzaamheid het repareren van lekkages aan sanitaire voorzieningen. Daarnaast wordt de loodgieter veel gebeld voor het installeren van nieuwe CV-ketels, het onderhouden van kranen rondom het huis en wordt de loodgieter Leuven ook vaak gevraagd voor het aanleggen van nieuwe gasleidingen en waterleidingen in het huis.

Minder bekende werkzaamheden van een loodgieter Leuven

Voor het aanleggen van een nieuw dak wordt vaak een dakdekker ingehuurd. Deze legt pannendaken, strodaken en loden daken. Wanneer er echter een kleine lekkage aan het loden dak is kan de loodgieter uit Leuven dringend zijn. Huur de loodgieter in voordat de lekkage te ernstig wordt en deze komt het snel voor je repareren. Zijn de lekkages echter al ernstig? Dan zal de loodgieter je aanraden om toch weer een dakdekker te laten komen om de reparaties uit te voeren.

De meeste mensen denken dat loodgieters Leuven zich alleen bezighouden met het aanleggen van waterleidingen en riolering. Dit is echter een misconceptie. Loodgieters Leuven houden zich namelijk ook bezig met warmtetechniek en dus het aanleggen, repareren en onderhouden van verwarmingsinstallaties en gasleidingen. Verder is de loodgieter Leuven ook gespecialiseerd in het vervangen of repareren van goten. De loodgieter hoeft dus niet alleen voor klussen binnenshuis ingehuurd te worden.

Andere competenties van een loodgieter Leuven

De loodgieter Leuven is niet alleen gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden bij de klant thuis. Wanneer de loodgieter voor een bedrijf werkt zul je hem of haar ook vaak op de winkelvloer vinden. De loodgieter is namelijk een ster in het aanbieden van de perfecte water- en warmtetechniek oplossingen. Het verkopen van installaties en onderdelen en advies geven zijn dus ook een zeer belangrijke competenties van een loodgieter Leuven.

Ben je zelf een beetje handig en ga je de leidingen in je huis zelf aanleggen? Ga dan met je bouwplannen naar de loodgieter toe. Deze zal je plannen uitvoerig bestuderen en advies geven op basis van je wensen. Verder kan de loodgieter gelijk de juiste leidingen voor je buigen en snijden. Ook weet de loodgieter precies welke maten je nodig hebt. De loodgieter Leuven kan dus veel meer dan alleen fysieke werkzaamheden in het huis uitvoeren.

Goede loodgieter Leuven

Ring Twice is een platform waarmee je met je talentvolle buren in contact komt wanneer je een klus hebt die geklaard moet worden. Het werkt erg prettig want je komt direct in contact met iemand die in je buurt woont. Je huurt dus een professional in die snel voor je klaar kan staan, en leert daarnaast ook nog eens je buren kennen. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Loodgieter Leuven dringend nodig? Wanneer je op zoek bent naar een goede loodgieter Leuven ben je bij Ring Twice aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de achtergrond van de loodgieter uitvoerig gecheckt. Zo weet je zeker dat je met een professional te maken hebt.

Waarom een loodgieter uit Leuven via Ring Twice?

Je hebt een loodgieter nodig maar weet niet zeker of de zoon van je collega wel een goede loodgieter Leuven is? Ring Twice helpt je met het vinden van de geschikte kandidaat. Het gebruik van Ring Twice brengt vele voordelen met zich mee. Op Ring Twice kunnen buren een review achterlaten waardoor je zelf kunt lezen of de loodgieter zijn werkzaamheden goed heeft uitgevoerd. Ook woont de loodgieter Leuven, waardoor hij of zij snel ter plaatse kan zijn.

Via Ring Twice zijn je klussen altijd verzekerd. Wanneer je een professional via Ring Twice inhuurt, krijg je er automatisch een fysieke en materiële verzekering bij die je dekt tegen schade. Verder horen we graag wat je vond van onze service. Daarom sturen we je na het afronden van de klus een korte vragenlijst en zullen we je vragen een review over je loodgieter te schrijven. Hierdoor kunnen we onze service alsmaar blijven verbeteren, en zorgen we er samen voor dat we de beste professionals in het vak kunnen aanbieden op ons platform.

De kosten van een loodgieter Leuven

De kosten van het inhuren van een loodgieter kunnen erg verschillen en zijn van vele factoren afhankelijk. De prijs van een loodgieter met meer ervaring is hoger dan een loodgieter die net om de hoek komt kijken. Ook hebben de prijzen van de materialen een grote invloed op het tarief. Wanneer de loodgieter hoogwaardige materialen gebruikt zal de prijs hoger liggen, maar de werkzaamheid ook van betere kwaliteit zijn en waarschijnlijk langer meegaan. Verder is er soms een schaarste aan materialen waardoor de prijzen snel kunnen stijgen, maar ook weer kunnen dalen. Hier heeft de loodgieter geen invloed op.

Verder zijn er nog een aantal andere factoren die de prijs kunnen beïnvloeden. Zo moet je er rekening mee houden dat de loodgieter waarschijnlijk voorrijdkosten zal rekenen. Deze kosten dekken de reiskosten die de loodgieter maakt. Huur je via Ring Twice een loodgieter uit je buurt in? Dan zullen deze kosten waarschijnlijk meevallen.

Als laatste is het belangrijk of de klus spoed heeft of niet. Moet een loodgieter snel of na werktijden komen opdagen? Dan brengt hij of zij hier waarschijnlijk spoedkosten voor in rekening die de tarieven iets kunnen verhogen. Met Ring Twice krijg je van te voren een overzicht van alle kosten die je zult gaan maken. Hierdoor is de prijs netjes vastgelegd en weet je precies waar je aan toe bent.

Uurtarief van de loodgieter Leuven

Het uurtarief van de loodgieter is afhankelijk van de eerder genoemde factoren. Een schatting van het uurtarief is tussen de 40 en 70 euro. Dit is echter niet een vast tarief omdat de loodgieter zijn eigen prijzen bepaalt. Heb je de loodgieter uit leuven dringend nodig? De toeslag van een spoedklus buiten werktijden is rond de 25%. Kan je klus wachten? Zorg dan dat je overdag thuis bent zodat je deze kosten niet hoeft te betalen.

Wanneer je via Ring Twice een loodgieter aanvraagt krijg je verschillende offertes toegestuurd. Hierdoor kies je dus de loodgieter die bij jouw budget en gewenste kwalificaties past. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan bij de afrekening van jouw klus.

Loodgieter Leuven dringend nodig?

Het werken met Ring Twice is ontzettend makkelijk! Maak een account aan en plaats snel je eerste klus. Na het plaatsen brengen we de loodgieters in jouw buurt op de hoogte. Deze sturen dan offertes. Op basis van prijs, kwalificaties en de reviews door jouw buren kies je de geschikte kandidaat. Omdat alle afspraken via Ring Twice lopen weten we precies wat er afgesproken is. Wanneer de klus is afgerond wordt de loodgieter online via ons platform betaald. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het betalen met contant geld.

Ben je ook op zoek naar een danslerares, bijlesdocent, klusjesman, schilder, hondenuitlaatservice of hovenier in jouw buurt? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

 

 

Andere categorieën binnen loodgieter Leuven

De laatste aanvragen in de categorie loodgieter Leuven

Overloop bad lekt - Verstopte wasbak - Wc ontstoppen - Lek toilet - badkamer uitbreken - Sink plug stuck - Toilet blijft (lichtjes) lopen - Issue with kitchen sync - Verhuis wasmachine - Plaatsen kraan - Lek onder gootsteen en badstop - druk water is laag - Aansluiting gasvuur - Elektrische verwarming in living lekt. - Doorlopend toilet herstellen - lek in buis waterleiding - Waterleidingen installatie in tiny house - DRINGEND: Aansluiting gasvuur keuken - Buitenkraan vervangen - Vlotter stuk...water blijft lopen... - Vlotter in de wc maken of vervangen - Installatie toiletten en lavabos - Herstellen wc - Kraan vervangen - Een kraan dat lekt - Vernieuwing enkele kranen in huis - Loodgieter voor ontstopping - installatie condensatieketel - Afsluitkraan vervangen - Plaatsen van thermostatische kraan op cv-radiator - sanitaire installatie - Lekkend toilet 2x - Afvoer keuken verstopt - Afvoer spoelbak horeca zaak - Dakgoot ontstoppen - Lekkende verwarmingsketel - Afloop gootsteen vervangen - het bevestigen van de plinten in de salon - afvoer - Verstope pombak - Hulp welkom bij verbouwing in Leuven - Opstarten Bulex verwarming-installatie - Opstarten van mijn bulex verwarming instlatie - Dringend: loodgieter of klusjesman - Doorlopend hangtoilet. - Aansluiten sifon en dichting aan afloop douche - Installatie kraan en afvoer voor vaatwasmachine - Boiler stuk - geen warm water - broyeur wc loopt niet goed af - Drukknop spoelbak hang WC
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden