klusser Linden

Ontdek talentvolle klussers in Linden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Linden

Klussen in Kessel lo (3010) - Yvan
Yvan
Kessel lo
4.94/5 (157 reviews)
Hallo,ik ben Yvan en ben 56jaar en gepensioneerde en heb zo veel vrije tijd die ik graag nuttig zou gebruiken om kleine klusjes op te knappen,schilderen,elektriciteit, sanitair,enz.. groetjes en hopelijk tot gauw
Klussen in Sint-pieters-rode (3220) - Andre
Andre Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-pieters-rode
4.62/5 (61 reviews)
Hallo, ben gepensioneerd, met 2 studerende jongelui is het evident dat de staat mij nog wat laat bijverdienen, aangezien het pensioen een niemendalletje is. Wat doe ik, wat kan ik? Een huis van A tot Z bouwen, verbouwen, electriciteit, sanitair, CV, vloeren, gipswerken, kortom alles waarvoor je gemakkellijk 5 verschillenede stielmannen nodig hebt. All in one goed opvolgbaarheid, 4 talig NFED.
Klussen in Lubbeek (3210) - Ludo
Ludo
Lubbeek
4.83/5 (46 reviews)
Gepensioneerde 'handige Harry' Ik woon in Linden, hou van tuinieren en timmeren en schilderen... Heb mijn eigen woning en die van de kinderen gerenoveerd en alzo veel ervaring op allerlei terreinen.
Klussen in Lubbeek (3210) - Luc
Luc
Lubbeek
4.97/5 (31 reviews)
Hallo, mijn naam is Luc en ben 65 jaar. Ik hou van klussen en wil daarmee een deel van mijn vrije tijd invullen sinds mijn pensioen. Ervaring in Sanitair, schrijnwerkerij, elektriciteit,... Hopelijk kan ik daar iemand mee gelukkig maken.
Klussen in Kessel lo (3010) - Michel
Michel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel lo
4.9/5 (20 reviews)
Hallo, Mijn naam is Michel, 61 jaar, zelfstandig schilder, handige Harry en raadgever op verschillende vlakken. Door mijn lange ervaring kan ik bijdragen tot het verwezenlijken van uw project. Ik werk alléén of met hulp, naargelang de grootte van de werken. Als ik niet werk ben ik fervent motorrijder en vind ik mijn rust bij het beoefenen van Yoga. Tot ziens/hoors
Klussen in Pellenberg (3212) - Paul
Paul
Pellenberg
5/5 (10 reviews)
Als gediplomeerd elektrotechnisch installateur kan ik voor u allerhande elektriciteitswerken uitvoeren. Ik ben gespecialiseerd in het vervangen van oude zekeringkasten door nieuwe en het maken van ééndraads- en situatieschema's ter voorbereiding van een keuring.
Klussen in Kessel lo (3010) - Maxim
Maxim
Kessel lo
4.86/5 (7 reviews)
Hallo allemaal, Ik ben klusser Max. Ik help graag mensen met kleinere klusjes waar de gewone vakman vaak niet voor kan of wil komen. Ik werk een deeltijds kantoorbaan maar volgde een opleiding meubelmaker/houtbewerker en residentieel elektrotechnicus (Elektricien). Ik werkte voorheen via een ander platform. Waar kan ik jou vandaag mee helpen?
Klussen in Kessel lo (3010) - Martin
Martin
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
vlotte 55+, met passie voor renovatiewerken. ben momenteel eigen woning aan het upgraden, maar heb nog vrije tijd over.electriciteit, kraantje links of rechts,...meestal in de namiddag beschikbaar. vlaams-brabant.
Klussen in Kessel lo (3010) - Amila
Amila
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
Hello, my name is Amila and I'm 24 years old. I work in the auto-industry and I have a lot of free time to help you with your small jobs. I'm there always on time! I hope that we can to cooperate together soon!
Klussen in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Enthousiaste leerkracht & handige Harry! Ik geef sinds drie jaar les in Haacht in 2de en 3de graad aso. Ik geef fysica, chemie, biologie, seminarie en toepassingen wetenschappen. Toch verdien ik graag nog iets bij, om mijn hobby (fotografie) te sponsoren. Dit kan bijles geven zijn, maar ook klusjes onderneem ik graag. Ik kijk al uit naar onze samenwerking! :)
Klussen in Linden (3210) - Mario
Mario
Linden
5/5 (3 reviews)
Dag, ik ben een ontwikkelaar van financiele applicaties die af en toe bijles geeft. Ik kan wiskunde, fysica en informatica geven op universitair niveau. Verder ben ik beschikbaar om kleine klusjes op te knappen in de tuin of voor renovatiewerken.
Klussen in Kessel lo (3010) - Thijs
Thijs
Kessel lo
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Thijs, 28 jaar oud, en sinds 2015 afgestudeerd als burgerlijk ingenieur aan de KU Leuven. Ondertussen werk ik al 4 jaar als ingenieur in de chemiesector. Als bijverdienste geef ik regelmatig bijles wiskunde en wetenschappen aan leerlingen tot en met het 4de middelbaar, steeds met goede resultaten. Ik sta ook open voor klusjes te doen zoals grasmaaien, snoeien, schilderen enzovoort.
Klussen in Kessel lo (3010) - Bram
Bram
Kessel lo
5/5 (3 reviews)
Ik ben Bram uit Leuven. Techniek is mijn passie, en deze zet ik graag in voor U. Bij mij kan je terecht voor een brede waaier aan klusjes. Samen met u kijk ik wat mogelijk is en tegen welke prijs. Nauwkeurig, proper en hoogwaardig werk afleveren zijn mijn kernwaarden.
Klussen in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Anne, 53, dubbele moedertaal NL-ENG. Ik bied informele Engelse les/conversatie aan, ook vertalingen naar het Engels. Houtbewerking is een grote hobby van mij, ik kom graag met of voor jou klusjes / projectjes aanpakken; in mekaar zetten van meubels; licht tuinwerk. Je kan me ook vragen voor een goede babbel, een tweede kijk op een minder makkelijke situatie bvb.
Klussen in Kessel lo (3010) - Antoon
Antoon
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben deeltijds leerkracht mechanica en wil zoveel mogelijk bijklussen. Goede kennis van sanitair maar neem alle mogelijke jobs aan. Onderhoud van tuin tot schilderwerken of kleine klusjes die een paar uurtjes in beslag nemen . Ben alle dagen vrij behalve maandag.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Linden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Linden: geëvalueerd met 4.9 door 360 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Linden, klussen in huis Linden, klusjes gezocht Linden, karweien Linden,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden