klusser Heverlee

Ontdek talentvolle klussers in Heverlee

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Heverlee

Klussen in Kessel lo (3010) - Yvan
Yvan
Kessel lo
4.94/5 (158 reviews)
Hallo,ik ben Yvan en ben 56jaar en gepensioneerde en heb zo veel vrije tijd die ik graag nuttig zou gebruiken om kleine klusjes op te knappen,schilderen,elektriciteit, sanitair,enz.. groetjes en hopelijk tot gauw
Klussen in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (86 reviews)
Hallo, ik ben Pieter en werk als onderhoudstechnieker voor Engie. Als elektricien heb ik een zeer brede technische kennis en ik verplaats me met mijn motorfiets (veel materiaal meebrengen kan al eens moeilijk zijn). Een mooie levensvisie van mij is dat ik ervan overtuigt dat ben dat je een "nee" altijd hebt maar een "ja" is te krijgen na een vraag te stellen... :-)
Gregory is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Bertem (3060) - Gregory
Gregory
Bertem
4.95/5 (65 reviews)
Hoi, Bent u op zoek naar iemand ? Voor algemene schrijwerk? Dan bent u op de juiste plaats. Waar kan ik u allemaal mee helpen: Ramen en deuren : dat niet naar behoren werken. Een meubel waar u geen afschijdt van kan nemen kan voledige terug opgeknapt worden. Ikea meubels in een zetten. En nog zo veel meer, laat mijn gerust maar weten waar ik jouw mee kan helpen.
Klussen in Heverlee (3001) - Steven
Steven
Heverlee
5/5 (51 reviews)
Beste, mijn naam is Steven en ik hou me graag bezig met renovatiewerken. Ik heb al aantal huizen gerenoveerd (o.a.nieuw sanitair, nieuwe verwarming, nieuwe keukens, electriciteit volledig vernieuwd,...) De huizen werden achteraf toch mooi warm en de officiële keuring van de electriciteit was er altijd van de eerste keer door :-). Ik bied me aan bij wie op zoek is naar klushulp groot of klein.
Klussen in Leuven (3000) - Walter
Walter
Leuven
5/5 (47 reviews)
Ik ben 59 jaar oud, jong gepensioneerd en ik wil graag de vrijgekomen tijd nuttig besteden door allerhande kleine klusjes op te knappen. Ik verkies de kleinere klusje, die de professionele specialist niet graag aanneemt. Als fervent fietser werk ik ook zeer graag aan fietsen.
Klussen in Leuven (3000) - Jean
Jean
Leuven
4.71/5 (34 reviews)
Hallo ik ben Jean 65 jaar oud .Ben nu op pensioen. heb nu veel vrije tijd Ik wil deze tijd nuttig gebruiken .Ik hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen .Veel mensen hebben het moeilijk om iemand te vinden voor kleine klusjes. Veel firma s steken daar hun tijd niet in. Heb bijna altijd in bouw gewerkt, meesten deel renovatie. Heb al het gereedschap verplaats mij met de auto
Klussen in Kessel lo (3010) - Michel
Michel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel lo
4.9/5 (20 reviews)
Hallo, Mijn naam is Michel, 61 jaar, zelfstandig schilder, handige Harry en raadgever op verschillende vlakken. Door mijn lange ervaring kan ik bijdragen tot het verwezenlijken van uw project. Ik werk alléén of met hulp, naargelang de grootte van de werken. Als ik niet werk ben ik fervent motorrijder en vind ik mijn rust bij het beoefenen van Yoga. Tot ziens/hoors
Klussen in Leuven (3000) - Mohammad
Mohammad
Leuven
5/5 (17 reviews)
Mohammad 22 jaar oud. Ik woon in Leuven. Ik heb diploma’s van koeltechniek en elektriciteit. Werk ervaring: alle sanitairwerken, radiatoren ophangen, kranen vervangen. Elektrische werken: aanpassingen van elektrische installaties of vernieuwen. Koeling: installeren van airco’s, onderhoud, herstellen of bijvullen. Alles voor een scherpere prijs 📣📣
Klussen in Oud-heverlee (3050) - Wesly
Wesly
Oud-heverlee
4.86/5 (14 reviews)
Ik ben wesly , papa van 3 kids en al reeds 15 jaar tewerkgesteld op verschillende vlakken van schrijnwerkerij, trappen deuren , kleine afwerkingen zijn mijn sterkte , ik ben op zoek naar klusjes om de huidige economische situaties bij te benen.
Klussen in Heverlee (3001) - Mirko
Mirko Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heverlee
4.69/5 (13 reviews)
Hallo, Ik ben Mirko een 35 jaar jonge arbeider die opzoek is naar een bijverdienste en graag u klusjes in huis en tuin onder handen wil nemen. Ik streef altijd naar een perfect afwerking van elke klus. mijn specialiteiten zijn laminaat of parket vloeren leggen, schilderwerken binnen of buiten en elektriciteitswerken.
Klussen in Heverlee (3001) - Diederik
Diederik
Heverlee
4.9/5 (10 reviews)
Goeiedag, Mijn naam is Diederik en heb er 57 ervaringsjaartjes opzitten! Ook ik werk nog in shift als vliegtuigtechnieker specialist motor wat betekend dat ik een week werk en dan een week thuis. Deze thuisweek kan besteed worden voor bijklussen. Dit kan van alles zijn, zoals verhuizen, meubels monteren/demonteren, tuinhuizen plaatsen, technieker van auto's/mechaniek en vliegtuigtechniek/motoren.
Klussen in Blanden (3052) - Gregory
Gregory Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Blanden
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben Gregory ik ben 33 jaar en zelfstandig klusjesman. Ik heb enkele jaren gewerkt als klusjesman in een bedrijf. Weet je niet hoe je moet beginnen aan de klus ,heb je niet het juist gereedschap of heb je geen tijd. Ik kom langs voor u klus voor een juiste prijs.
Klussen in Wilsele (3012) - Pieter
Pieter
Wilsele
5/5 (6 reviews)
Ik ben Pieter en heb 10 jaar ervaring in bouw en renovatie. Momenteel is de lening van het huis wat moeilijk te dragen, dus ik zou graag een centje bijverdienen met kleine klussen en, uitzonderlijk, wat grotere projecten. Ik kan van alles wel iets, maar mijn diploma’s en opleidingen zijn in elektriciteit, metsen, velux dakramen, stellingbouw (voorkeur), (soms) wat tegelen en nu opleiding sanitair.
Klussen in Kessel lo (3010) - Martin
Martin
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
vlotte 55+, met passie voor renovatiewerken. ben momenteel eigen woning aan het upgraden, maar heb nog vrije tijd over.electriciteit, kraantje links of rechts,...meestal in de namiddag beschikbaar. vlaams-brabant.
Klussen in Heverlee (3001) - Sanel
Sanel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heverlee
5/5 (5 reviews)
Hello,I'm Sanel freelancer with 12 years experience in home repairs and renovation,plastering,painting,flooring,water and electrical installation looking for a job,my work is based on experience in Germany and Holland 8 and 2 years and in Belgium 2 years as well.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Heverlee

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer makkelijk in gebruik, en ik heb uiteindelijk een super goede klusjesman gevonden. ”
Yaya
“ Eindelijk een kleine werkje opgeknapt, waar je normaal gezien niemand voor langs komt. ”
Lorens
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Heverlee: geëvalueerd met 4.78 door 571 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Heverlee, klussen in huis Heverlee, klusjes gezocht Heverlee, karweien Heverlee,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden