klusser Asse

Ontdek talentvolle klussers in Asse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Asse

Klussen in Groot-bijgaarden (1702) - Kazim
Kazim
Groot-bijgaarden
4.95/5 (61 reviews)
Dag allemaal, ik ben Koc Kazim en ben 31 jaar en een vader van 2 kinderen. Ik heb zelf een bachelor opleiding industrieel ontwerpen. Ik heb ervaring in bouw en installatie. Ik heb nodige gereedschap om uw klus te klaren. Ik heb volledig mijn eigen woning gerenoveerd, denkend aan douche, laminaat, verf en dergelijke. Als preventieadviseur kan ik ook rekeninghouden met de wetgeving.
Leo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Asse (1730) - Leo
Leo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
4.76/5 (45 reviews)
Dag, Ik ben Leo, 64 jaar, ben goed in afwerking (schilderen, schrijnwerkerij, tegelen, plaatsen van gyproc wanden etc..) Doe graag grasmaaien, opkuis, ramen poetsen etc.... Ik heb 1 probleem, kan niet stilzitten, daarom heb ik me op deze site ingeschreven en ook om eens iets voor me zelf bij te verdienen.
Klussen in Asse (1730) - Esteban
Esteban Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
4.95/5 (43 reviews)
Hallo,ik ben iemand met veel ervaring in verbouwingswerken. Ik doe ook veel kleine klussen,en ook heel grote klussen. Ik doe graag mijn werk met veel professionaliteit,en ook met de nodige afwerking. Wij gaan voor de tevredenheid van onze klant,dat de klant ons nog klussen geeft in een toekomst. Geen enkel vraag is te veel,laat maar altijd van u weten.
Klussen in Asse (1730) - David
David
Asse
4.93/5 (14 reviews)
Hallo, ik ben David en kan je van dienst zijn in allerhande maatkasten die ik maak in mdf , die je kan schilderen . Ook doe ik gyproc plafonds op metalstuds waarvoor ik dan ook al het nodige gereedschap heb om het helemaal af te werken . Hopelijk kan ik je snel van dienst zijn 😉
Klussen in Asse (1730) - Gio
Gio Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (9 reviews)
Hallo, Ik ben Gio Pauwels, zelstandige in bijberoep en aannemer van allerhande klussen. - Buitenwerk zoals: aanleggen oprit & terras, plaatsen van tuinhuis, plaatsen van keerwanden (L-profielen) en of allerhande werken met graafkraan of kniklader. - Binnenwerk zoals: plaatsen valse muren/plafonds, vloeren/laminaat, monteren/demonteren van allerhande kasten en ander schurende en piepende karweien
Klussen in Brussegem (1785) - Marek
Marek Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussegem
4.78/5 (9 reviews)
Hallo,mijn naam is Mark ik ben 41jaar,ik heb ervaring in werk met bouw,schilderen,behangen,vervaning en reparatie van parket,montage van metalen constructies,gipskartonplaten,tegels van de badkamer,dak.
Klussen in Brussegem (1785) - Nancy
Nancy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussegem
5/5 (7 reviews)
Passie voor het vak van schilder decorateur. Ik school mij op regelmatige basis bij. Zo kan ik mooi werk afleveren. Ik werk graag aan kleine en middelgrote projecten. Ik ben twee tot drie dagen per week beschikbaar.
Klussen in Brussegem (1785) - Freek
Freek
Brussegem
4.5/5 (4 reviews)
Hallo ik ben Freek 22 jaar, ik ben al heel mijn leven in de bouw opgegroeid en nu zelfstandig met mijn vader in wegenwerken , ik zoek vooral kleine klusjes om te doen in het weekend en eventueel na mijn werk zoals Muren afbreken,huizen , wegen , grondvervoer, tuinen ,…. Ik heb rijbewijs b en C en mag altijd vrachtwagen gebruiken met container
Klussen in Brussegem (1785) - Pablo
Pablo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussegem
5/5 (3 reviews)
Hallo, wij zijn een familiebedrijf die u kan helpen met al uw klussen in en rond uw huis. Wij kunnen u helpen met het renoveren van de badkamer, herstellen van lekken, monteren van meubels en zelfs depaneren bij elektrische storingen. Met onze vrachtwagen en verhuislift kunnen we zelfs het verhuis van al uw inboedel voorzien. Vraag ons naar een gratis bezoek voor een persoonlijke offerte op maat.
Klussen in Dilbeek (1700) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilbeek
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben een zefstandig klusser, ik heb 30 jaar lang allerlei film- en televisie decors verzorgd. Tussendoor heb ik ook heel wat ervaring opgedaan bij verschillende bouwprojecten. Houtbewerking, metaalbewerking, kleine plaasterwerken, tegelen, vloeren, tuin. ik beschik voor nagenoeg elk denkbaar klus de nodige tools. Ladders, stellingen
Klussen in Dilbeek (1700) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilbeek
5/5 (3 reviews)
Gemotiveerde klusjesman op pensioen. 57 jaar , doevanallesman..... Alle karweien van A tot Zolder... Ook onderhoud van tuinen . Handig met hout,ook terassen.
Klussen in Merchtem (1785) - Patrick
Patrick
Merchtem
5/5 (2 reviews)
Ik ben Patrick. Mijn kwalificaties zitten in de FOOD (kok, slager), HOUT (meubelmaker in opleiding) en TRANSPORT (lichte bestelwagen). Vriendelijk - met zorg en spoed. Nederlands moedertaal, Frans sprekend, Engels 2de taal.
Klussen in Wemmel (1780) - Christophe
Christophe
Wemmel
5/5 (1 reviews)
Dag iedereen, ik ben christophe voltijds werknemer maar werk graag klusjes af. In het verleden heb ik reeds een badkamer vernieuwd, veel tuinwerk verricht (bomen snoeien, wortels uitdoen, snoeiwerk, ...)
Klussen in Asse (1730) - Pieterjan
Pieterjan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (1 reviews)
Ik ben al 15 jaar klusjesman in loondienst maar sinds 3 jaar zelfstandig klusser. Ook mijn volledig huis zelf verbouwd en bij veel van mijn vrienden geholpen. Ikea kasten in elkaar steken, laminaat leggen, kleine tegelwerken, tuinomheiningen zetten, hangwc's plaatsen, verfwerken,creatief meedenken aan praktische oplossingen,... Als ik het niet kan, zal ik het ook gewoon zeggen. Ik help u graag!
Klussen in Asse (1730) - Vasile
Vasile
Asse
Nieuw
Dag Allemaal, Ik ben en pro in schilderwerken/afwerkings, onze bedrijf heeft met success uitgevoerd vele opdrachten dus tevredenheid van de klant en kwalitatieve werk tegen scherpe prijzen zijn onze taken. Wij kunnen uw leven kleuren, niet alleen uw thuis of winkel; samen gaan wij om uw eisen een realiteit te maken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Asse

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Asse: geëvalueerd met 4.87 door 204 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Asse, klussen in huis Asse, klusjes gezocht Asse, karweien Asse,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden