klusser Kessel lo

Ontdek talentvolle klussers in Kessel lo

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Kessel lo

Klussen in Kessel lo (3010) - Yvan
Yvan
Kessel lo
4.94/5 (157 reviews)
Hallo,ik ben Yvan en ben 56jaar en gepensioneerde en heb zo veel vrije tijd die ik graag nuttig zou gebruiken om kleine klusjes op te knappen,schilderen,elektriciteit, sanitair,enz.. groetjes en hopelijk tot gauw
Klussen in Kessel lo (3010) - Michel
Michel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel lo
4.9/5 (20 reviews)
Hallo, Mijn naam is Michel, 61 jaar, zelfstandig schilder, handige Harry en raadgever op verschillende vlakken. Door mijn lange ervaring kan ik bijdragen tot het verwezenlijken van uw project. Ik werk alléén of met hulp, naargelang de grootte van de werken. Als ik niet werk ben ik fervent motorrijder en vind ik mijn rust bij het beoefenen van Yoga. Tot ziens/hoors
Klussen in Kessel lo (3010) - Maxim
Maxim
Kessel lo
4.86/5 (7 reviews)
Hallo allemaal, Ik ben klusser Max. Ik help graag mensen met kleinere klusjes waar de gewone vakman vaak niet voor kan of wil komen. Ik werk een deeltijds kantoorbaan maar volgde een opleiding meubelmaker/houtbewerker en residentieel elektrotechnicus (Elektricien). Ik werkte voorheen via een ander platform. Waar kan ik jou vandaag mee helpen?
Klussen in Kessel lo (3010) - Martin
Martin
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
vlotte 55+, met passie voor renovatiewerken. ben momenteel eigen woning aan het upgraden, maar heb nog vrije tijd over.electriciteit, kraantje links of rechts,...meestal in de namiddag beschikbaar. vlaams-brabant.
Klussen in Kessel lo (3010) - Amila
Amila
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
Hello, my name is Amila and I'm 24 years old. I work in the auto-industry and I have a lot of free time to help you with your small jobs. I'm there always on time! I hope that we can to cooperate together soon!
Klussen in Kessel lo (3010) - Thijs
Thijs
Kessel lo
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Thijs, 28 jaar oud, en sinds 2015 afgestudeerd als burgerlijk ingenieur aan de KU Leuven. Ondertussen werk ik al 4 jaar als ingenieur in de chemiesector. Als bijverdienste geef ik regelmatig bijles wiskunde en wetenschappen aan leerlingen tot en met het 4de middelbaar, steeds met goede resultaten. Ik sta ook open voor klusjes te doen zoals grasmaaien, snoeien, schilderen enzovoort.
Klussen in Kessel lo (3010) - Bram
Bram
Kessel lo
5/5 (3 reviews)
Ik ben Bram uit Leuven. Techniek is mijn passie, en deze zet ik graag in voor U. Bij mij kan je terecht voor een brede waaier aan klusjes. Samen met u kijk ik wat mogelijk is en tegen welke prijs. Nauwkeurig, proper en hoogwaardig werk afleveren zijn mijn kernwaarden.
Klussen in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Anne, 53, dubbele moedertaal NL-ENG. Ik bied informele Engelse les/conversatie aan, ook vertalingen naar het Engels. Houtbewerking is een grote hobby van mij, ik kom graag met of voor jou klusjes / projectjes aanpakken; in mekaar zetten van meubels; licht tuinwerk. Je kan me ook vragen voor een goede babbel, een tweede kijk op een minder makkelijke situatie bvb.
Klussen in Kessel lo (3010) - Antoon
Antoon
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben deeltijds leerkracht mechanica en wil zoveel mogelijk bijklussen. Goede kennis van sanitair maar neem alle mogelijke jobs aan. Onderhoud van tuin tot schilderwerken of kleine klusjes die een paar uurtjes in beslag nemen . Ben alle dagen vrij behalve maandag.
Klussen in Kessel lo (3010) - Lukas
Lukas
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Lukas en ik ben bijna 18 jaar oud. Momenteel zit ik in het 6de middelbaar op Paridaens en studeer ik wiskunde-wetenschappen. Daarbovenop hou ik van fysieke activiteiten dus help ik graag in de tuin of bij andere klusjes!
Klussen in Kessel lo (3010) - Dietrich
Dietrich
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enthousiaste persoon die tewerkgesteld is in een leidinggevende functie. Graag wil ik los van dit, wat bijverdienen in iets totaal anders. Ik ben in bezit van rijbewijs heftruck en reach truck… Ik heb een boon voor efficiëntie en bekijk graag hoe werkprocessen verbeterd kunnen worden. Ik ben helemaal in om de meest uiteenlopende uitdagingen aan te gaan! Ik kijk al uit naar wat extra!
Klussen in Kessel lo (3010) - Bart
Bart
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Hallo, graag help ik mensen in mijn buurt met kleine werkzaamheden in en rond het huis, met mijn huidige job heb ik heel wat tijd over, waardoor ik snel beschikbaar ben voor dringende en minder dringende klusjes. Tuin, loodgieterij, metsel en andere werkjes kan ik zeker aan, tot vlug!
Klussen in Kessel lo (3010) - Jan
Jan
Kessel lo
Nieuw
Hallo, ik ben Jan, ik ben 30 jaar en woon in Kessel-Lo. Ik heb wiskunde gestudeerd en werk nu in de IT sector. Ik klus graag af en toe wat bij omdat het een leuke manier is om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben iemand die de dingen die hij doet graag zorgvuldig en goed doet, en werk meestal snel.
Klussen in Kessel lo (3010) - Sander
Sander
Kessel lo
Nieuw
Hallo! Ik ben een 30-jarige man uit het Leuvense. Ik heb professionele ervaring in de bouw, in de tuin, als chauffeur en in de horeca. Ik heb ook een hart voor dieren. Ik spreek Nederlands, Frans en Engels. U mag me steeds contacteren voor een opdracht en ik geef je zo snel mogelijk antwoord! Groetjes
Klussen in Kessel lo (3010) - Georges
Georges
Kessel lo
Nieuw
Beste, ik ben Georges en sinds een aantal maanden gepensioneerd en zoek wat activiteit om een blijvend sociaal contact te hebben en om mij nuttig bezig te houden en daarbij anderen te helpen. Ik ben handig in allerlei klussen in en rond het huis (heb zelf veel in eigen huis en dat van de kinderen gewerkt) sanitair, bouw, tuin.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Kessel lo

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Kessel lo: geëvalueerd met 4.89 door 205 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Kessel lo, klussen in huis Kessel lo, klusjes gezocht Kessel lo, karweien Kessel lo,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden