klusser Destelbergen

Ontdek talentvolle klussers in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Destelbergen

Klussen in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (193 reviews)
Hallo iedereen, mijn naam is Pierre en van beroep ben ik klusjesman in een school. 25 jaar ervaring in cv en sanitair, tuinieren, schrijnwerkerij, glas steken, schilderen, behangen en basis elektriciteit.Laminaat plaatsen. In mijn vrije tijd stel ik me graag ten dienste voor andere mensen te helpen.
Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (178 reviews)
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Klussen in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.83/5 (127 reviews)
Ben een man van juist boven de 45jaar , polyvalent , veel klussen rond en in het huis , ben tankwagen bestuurder met ADR petroleum producten , heb in verleden zo wel in de renovatie bouw , als bouw aannemingen gewerkt ook tuin bouw, algemene transport of verhuizing , plaatsen van sanitair , als leveren van sanitair meubels of woon inrichting meubels , tuin onderhoud maar ook mazout tanks ,
Klussen in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben Mohand.A , ik ben student en via deze weg zou ik graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben dynamisch, flexibel, gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik heb al in verschillende sectoren gewerkt en heb wat heel ervaring. Ik ben vijftalig o.a Frans, Nederlands en Engels.
Klussen in Gentbrugge (9050) - Bertrand
Bertrand
Gentbrugge
4.91/5 (33 reviews)
Hallo ik ben bertrand ik ben 28jaar ik heb een aantal jaren ervaring in de bouw en ben zeer gemotiveerd en correct en sociaal persoon . ik wil heel graag bij verdienen want kan de centen goed gebruiken voor mijn eigen woning
Klussen in Melle (9090) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (14 reviews)
Hallo, ik ben Karel. een boerenzoon die graag werkt. Met plezier help ik andere verder! Op de boerderij heb ik de kneepjes van het klussen geleerd. Hier zijn er altijd wel kleine probleempjes die moeten opgelost worden. Maar ook gras afrijden, snoeien, onkruid wieden etc doe ik graag!
Klussen in Gontrode (9090) - Fatih
Fatih
Gontrode
5/5 (12 reviews)
Ik ben een jonge zelfstandige monteur en verfman. Ik heb ervaring in het monteren/demonteren van meubels. Ik ben ook een ervaren verfman. Ik kan ook klusjes in tuin uitvoeren. Alles met een nauwkeurig en kwalitatief afwerking.
Klussen in Destelbergen (9070) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
4.78/5 (9 reviews)
Ik ben Wouter, elektricien van opleiding, handige harry van opvoeding. Ik wil vooral mensen helpen met dingen die ze zelf niet kunnen, en toch voor een schappelijke prijs willen laten uitvoeren. Ik ben gedreven, stipt en gemotiveerd, en vind het belangrijk dat de klant tevreden is.
Klussen in Gentbrugge (9050) - Marc
Marc
Gentbrugge
5/5 (7 reviews)
Hallo , mijn naam is Marc en ik ben 57 jaar . Ik werk als karweiman bij Familiehulp en heb af en toe wel eens wat vrije tijd waarin ik iet zou kunnen bijverdienen . Heb redelijk wat ervaring in het klussen .
Klussen in Sint-amandsberg (9040) - Pavel
Pavel
Sint-amandsberg
5/5 (5 reviews)
Gediplomeerd schilder en vloerder. Voor al uw schilderklussen, tegels, behang,laminaat.. Plaatsen van keukens, (maat)kasten, kranen, leidingen en tuinonderhoud behoren alsook tot de mogelijkheden. Professioneel resultaat op maat van uw wensen. Werk wordt steeds proper, snel en tegen een gungstige prijs. In het bezit van al het nodig professioneel materiaal.
Klussen in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Ik zoek werk voor mijn bedrijf Ik doe al schoonmaak sinds 2014 Wij zijn altijd bereikbaar Wij kunnen elke dag elke week elke maand op komen. (Plus punt) Personeel ziek = ik zelf kom opdagen Eigen gereedschap,producten worden voorgediend.
Klussen in Sint-amandsberg (9040) - Barbara
Barbara
Sint-amandsberg
5/5 (5 reviews)
Ik ben Barbara, en ik ben 42 jaar. Ik ben creatief, ondernemend en empatisch en vind het erg fijn om mensen te kunnen helpen. Ik hou van mensen en dit platform waardoor ik nog nieuwe mensen kan ontmoeten. Hopelijk tot gauw eens!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Hallo! Kent u het probleem van aannemers die geen moeite doen om een offerte te geven omdat de klus 'te klein' is, niets van zich laten horen, niet op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn, etc.? Wij beloven u dat wij wél geïnteresseerd zijn in uw opdracht, wél correct en tijdig antwoorden, wél aanwezig zijn zoals afgesproken en duidelijk en snel communiceren.
Klussen in Melle (9090) - Franky
Franky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (3 reviews)
Beste , Ik ben Franky , zelfstandige in de bouw en heb veel ervaring in renovatie en karweien , kan mijn plan trekken in alles wat betreft herstellingen ,sanitair ,hout ,metselen ,isolatiewerken , enz , werk al heel lang in de branche van klusjes, karweien
Klussen in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Dillen. Ik ben 19 jaar oud. Sinds kort ben ik zelfstandig student, dit wil zeggen dat ik zowel studeer als zelfstandige activiteiten uitvoer. Ik heb veel ervaring van het aanleg tot het onderhoud van tuinen door eerst bij een tuinaannemer gewerkt heb. Daarnaast volg ik ook een bouwkundige opleiding en al een paar verbouwingen achter de rug. Aarzel dus niet om mij te contacteren!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het systeem van RingTwice werkt vlot en we werden snel geholpen Door bekwame vaklieden. Prima. ”
Hüseyin cahit
“ Heel duidelijke side waarbij je heel gemakkelijk de perfecte klusman/vrouw voor jouw klus kan vinden doordat iedereen een goede omschrijving van zichzelf kan opstellen. ”
Martin
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Destelbergen: geëvalueerd met 4.94 door 691 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Destelbergen, klussen in huis Destelbergen, klusjes gezocht Destelbergen, karweien Destelbergen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden