klusser Drongen

Ontdek talentvolle klussers in Drongen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Drongen

Klussen in Mariakerke (9030) - Hedwig
Hedwig
Mariakerke
4.93/5 (71 reviews)
Hallo ik ben 55 en heb veel ervaring in onderhoud van toestellen , sanitair, electriciteit, alsook om samen een klus te klaren als er handen te kort zijn. Uw electriciteit klaarmaken voor keuring. Schema's tekenen. Ook kleine klussen of pannes.
Klussen in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.5/5 (60 reviews)
Gegroet, Ik stel mij graag ter uwer dienst, om u te helpen met al uw klussen. Ik ben erg handig en kan u zeker helpen met uw deels of volledige renovatie. Aarzel niet om mij te woord te staan en ben altijd open voor een gesprek. Ik hoop dat u via deze site, uw gedroomde technieker/klusser zal vinden. Mvg, Rudy
Klussen in Mariakerke (9030) - Marc
Marc
Mariakerke
4.74/5 (47 reviews)
ik ben Marc, ben elektricien van 43j wens te werken bij mensen thuis, alsook winkels of kantoren, ik werk zorgvuldig en proper en aan een voordelige prijs, kortom de beste prijs - kwaliteits verhouding voor al uw elektriciteitswerken en andere karweien
Klussen in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.67/5 (46 reviews)
Hallo. Mijn naam is Christophe. Ik ben 45 jaar. Ik doe graag lichte klusjes zoals schilderen of tuinwerk, aan een schappelijke prijs. Graag enkel regio Gent. Voor mij past enkel het weekend. Groetjes, Christophe
Klussen in Gent (9000) - Lieve
Lieve
Gent
5/5 (23 reviews)
Dag, ik ben Lieve, al 30 jaar klusser. Deuren plaatsen, vloeren leggen, muren herstellen en verven, tegelen, kleine loodgietersklusjes, Ikeameubelen in elkaar steken, rekken maken, kaders ophangen, gyprocwanden plaatsen en nog zoveel meer. Service is voor mij heel belangrijk. Ik maak ook duidelijk wat ik niét kan. En een afspraak is een afspraak. Ik houd zélf niet van wachten op stielmannen :)
Klussen in Gent (9000) - Izaak
Izaak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.89/5 (18 reviews)
Hallo ik ben izaak, Ik ben zelfstandig elektricien ik heb zowat 15 jaar ervaring in de bouw in alle soorten werken. Ik doe ook dépannages voor loodgieterij. Ik heb een bachelor in mechanica en elektriciteit. Ik heb mijn eigen materialen en vervoer. Verder ben ik gepassioneerd door well being en reizen. Grtz izaak
Klussen in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.5/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Koen, woonachtig te Gent. Als klusjes- en tuinman van mijn vriendenkring, wil ik mijn diensten via dit platform uitbreiden. Voornamelijk ervaren in het ontwerpen, en aanleggen van kleine (natuur)tuinen. Beplanting en snoeiwerken. Ook kleine klussen in huis als sanitair en houtbewerking. Verder grafisch onderlegd: maken van brochures, affiches, magazine en website.
Klussen in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Dag allemaal, ik ben Roeland en ik ben 26 jaar. Ik wil graag wat bijverdienen om onze trouw nog wat specialer te kunnen maken. Mijn papa is een echte klusser en dit heb ik dan ook met de paplepel ingelepelt gekregen. Heb je werken in het huis of in de tuin en zoek je iemand die hierbij kan helpen? Zoek dan niet langer en contacteer mij.
Klussen in Gent (9000) - Robby
Robby
Gent
4.79/5 (14 reviews)
Geen mooie woorden maar daden! Concrete, duidelijke afspraken, eerlijk duurt nog altijd het langst. Grtz R u toekomstige klusser, tot u dienst. Voor quasi alle all-roundklusjes en kleine projecten kan u bij mij terecht.
Klussen in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo allemaal, ik ben Tom, werk als shiftleader en heb veel vrije tijd, die ik graag wil invullen met iets nuttig. Ik ben 35 jaar oud, en werk graag in de tuin, ben een excellent kok en doe graag klusjes in en rond het huis. Ook schilderen is me niet vreemd..Hopelijk tot gauw!
Klussen in Wondelgem (9032) - Ahmet
Ahmet
Wondelgem
4.8/5 (10 reviews)
hallo mijn naam is Ahmet. ik werk als onderhoudspersoneel. ik studeer residentieel electrotechnisch installateur en zit momenteel in 2 de leerjaar waarbij ik kleine klusjes kan uitvoeren zoals schakelingen, stopcontacten, en lampen aansluiten enz.. hopelijk tot binnenkort!
Klussen in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (9 reviews)
Dag allemaal. Ik ben Johan, 42 jaar en woonachtig in Gent. Normaal ben ik werkzaam als theatertechnieker voor OperaBallet Vlaanderen maar ben nu technisch werkloos door Corona. Ik stel mij ten dienste voor klusjes allerhande en beschik over een camionette om te verhuizen of andere transporten. Mvg Johan
Klussen in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
4.78/5 (9 reviews)
Ik stel me graag beschikbaar om voir mensen een meerwaarde te (kunnen) brengen ... Ik kan me momenteel verplaatsen met deel-auto (na reservatie, soms ook nog te doe last-minute = enkele uren vooraf!) of met het openbaar vervoer.
Klussen in Sint-amandsberg (9040) - Freek
Freek
Sint-amandsberg
5/5 (7 reviews)
Dag beste ListMinut gebruikers! Mijn naam is Freek, 32 jaar, wonende te Gent en afkomstig uit Lommel. In hoofdberoep ben ik voltijds klusjesman en met mijn technische ervaring wil ook na mijn uren nog graag wat bijklussen. Heeft u een klus groot of klein? Ik help je graag verder!
Hassan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Gent (9000) - Hassan
Hassan
Gent
4.43/5 (7 reviews)
Ik ben ervaren klusjesman en schilder , decorateur. Ik werk ruim 20 jaar in bouw sector en heb wat gedaan en gemaakt en geleerd.Op 1996 opleiding als schilder, decorateur, behangen , egalisatie en vloer bekleding, ,Ik kan marmer effect technieken,stoco, kalie en ceripie,, als klusjesman, metselen , gyproc werken vals plafond en muren , en I ik maak decoratie voor firma's in expo en beurzen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Drongen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Je vindt klusjesmannen (m/v/x) waar een zelfstandig stielman niet voor uit zijn kot komt. ”
Yvan
“ Ik vind het een fantastisch initiatief. Vind maar die kleine werkjes wil uitvoeren. ”
Pierre
“ Heel interessant platform, zonder hadden wij onze mixer nog steeds defect op het aanrecht staan 🙈 ”
Tijl
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Drongen: geëvalueerd met 4.88 door 448 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Drongen, klussen in huis Drongen, klusjes gezocht Drongen, karweien Drongen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden