Ring Twice

Ontdek talentvolle klussers in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Merelbeke

Klussen in Merelbeke (9820) - Joachim
Joachim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.77/5 · 22 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, ik ben Joachim. Naast mijn job als ingenieur ben ik een gepassioneerd verbouwer. Van het grove ruwbouwwerk tot en met de laatste afwerkingsdetails. Laat ons eens kennismaken met jouw klus? Groeten, Joachim
Klussen in Merelbeke (9820) - Joeri
Joeri
5/5 · 6 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, Ik ben Joeri en ik werk voltijds als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg. Ik heb dus geen technische opleiding gevolgd maar ik ben wel een klusser/doe het zelver. Ik heb zelf ons huis verbouwd: alle sanitair in gans het huis gelegd, gasleiding gelegd, gyproc geplaatst/geplakt/afgewerkt, badkamer geplaatst,... dit door deels opleiding te volgen bij de gamma. Ik werk ook graag in de tuin.
Klussen in Merelbeke (9820) - Peter
Peter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.83/5 · 6 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, Ik ben Peter. Ik heb een bedrijf voor productie, verkoop en montage van visuele reclame. Ik heb regelmatig wat extra tijd om bij te klussen. Ik doe dit graag en ben een allrounder. Het plaatsen van een kraan, kleine werken in en rond het huis. Klussen allerhande. Ik beschik over een bestelwagen en goed professioneel materiaal. Peter R.
Klussen in Merelbeke (9820) - Jeroen
Jeroen
5/5 · 5 reviews
9820 Merelbeke
Ik ben Jeroen 26jaar. Mijn passie is fitness. Ik heb een attest personal trainer gehaald. Daarnaast voer ik grond en kabel werken uit aan de spoorwegen voor een werk gever. Heb ook wat ervaring met tuin onderhoud.
Klussen in Merelbeke (9820) - Maxime
Maxime
4.4/5 · 5 reviews
9820 Merelbeke
Ik ben Maxime (18) student bachelor energietechnologie en beschik over een eigen auto en professioneel gereedschap aangezien ik vaker voor anderen werk. Mijn passie is elektriciteit. van nieuwbouw tot renovatie. Zowel residentiële elektriciteit als domotica zijn mijn specialiteiten. Ik heb een grote voorraad van kabels, reflex, buizen, installatiemateriaal, verlichting, enz. Dit voor depannage's.
Klussen in Merelbeke (9820) - Geert
Geert
5/5 · 2 reviews
9820 Merelbeke
Ik ben 48 jaar en werk 4/5 , waardoor ik wat vrije tijd heb voor klussen te doen. Ik heb ervaring in zelfbouw (3 woningen zelf gezet, 4 renovat) en ben handig in allerlei basisklussen, maar vooral voor elektriciteit en sanitair. Mijn hoofdberoep is het opzoeken van lekken bij vochtschade in gebouwen. Ik kan bvb. heel goed elektrische schema's uittekenen , nodig voor keuring bij verkoop van woning.
Klussen in Merelbeke (9820) - Milan
Milan
5/5 · 1 reviews
9820 Merelbeke
ervaring in het renoveren/uitbreiden van uw electrische installatie. Je woning keuringsklaar maken of het verhelpen van vastgestelde inbreuken i.v.m. verkoop, schema's opstellen van de installatie etc. Voor een dringende interventie ben ik ook paraat op zon en feestdagen. Je nieuwe verlichting hang ik met plezier op. Ik beschik over eigen materiaal, orde en stiptheid is staat garan.
Klussen in Merelbeke (9820) - Kurt
Kurt
Nieuw
9820 Merelbeke
Dag allemaal, ik ben Kurt, ik werk als klusjesman in het college van Melle en ik had graag in mijn vrije tijd jullie met allerhande werkjes uit de nood geholpen. Ik ben 47 jaar en dus ook al ervaren,niet alleen enkel professioneel maar ook thuis heb ik al veel verbouwd! Ik ben van opleiding schrijnwerker maar ben een manusje van alles zoals verven,plamuren,tegels zetten en heb ook groene vingers.
Klussen in Merelbeke (9820) - Emmanuel
Emmanuel
Nieuw
9820 Merelbeke
He, ik ben Emmanuel ik kom uit Ghana Ik ben 32jaar . Ik spreek 4talen Ik ben elektricien en ik werk in de haven van gent . Ik wil graag bijverdienen om mijn familie in ghana te kunnen helpen . Mvg emmanuel
Klussen in Merelbeke (9820) - Dylan
Dylan
Nieuw
9820 Merelbeke
Dag iedereen, ik ben Dylan, 25 jaar. Graag zou ik naast mijn huidige job zelf ook wat ondernemen. Dit zal mijn gezin helpen om ons huis nog sneller af te kunnen werken. Ik ben zelfstandig, kan goed luisteren en weet van aanpakken. Werken is voor mij geen enkel probleem, dus wacht niet langer en contacteer mij gerust!
Klussen in Merelbeke (9820) - Katelijne
Katelijne
Nieuw
9820 Merelbeke
Hallo, ik ben iemand die in haar vrije tijd erg graag klust en enorm houdt van schilderen. Schilderen kan je heel breed zien: muren een mooi kleurtje geven, meubels beschilderen en vooral mensen beschilderen vind ik fantastisch, onder andere kindergezichtjes. Ik heb een opleiding kindergrime gevolgd.
Klussen in Merelbeke (9820) - Lars
Lars
Nieuw
9820 Merelbeke
Dag allemaal, Ik ben Lars, een jonge schrijnwerker van opleiding en al 2 jaar arbeider in de bouwsector. Meer bepaald in renovaties en houtskeletbouw. Graag bied ik hier mijn diensten aan om in de zelfde branche een centje bij te verdienen. Van dressing tot uitbouw. Ook voor totaalprojecten kunt u bij mij terecht.
Klussen in Merelbeke (9820) - Johan
Johan
Nieuw
9820 Merelbeke
Gepensioneerde kok, ik was tot 13 maart 2020 werkzaam in de horeca als flexijob. Ik zoek een job als kok bij iemand thuis ofwel een job in een supermarkt als aanvuller. Ik ben vertrouwd met de belgische, franse en italiaanse keuken alsook basic oosters. Liefst zou ik werken binnen een straal van 10 km omdat ik mij verplaats met het openbaar vervoer.
Klussen in Merelbeke (9820) - Edwin
Edwin Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9820 Merelbeke
Ik ben een polyvalente schilder Ik kan u helpen in de tuin Voor alle klussen groot en klein of herstellingen moet u bij mij zijn Ik ben Nederlandstalig en ben in het bezit van een grote camionet mocht u een verhuis doen of naar het containerpark moeten
Klussen in Merelbeke (9820) - Jonas
Jonas
Nieuw
9820 Merelbeke
Hallo, mijn naam is Jonas DG. Ik werk bij ArcelorMittal Gent als elektricien. In het weekend en in mijn verlof gebruik ik graag mijn technische kennis voor uw klusjes/problemen op te lossen. Voor meer info mag u mij altijd contacteren.

Vakman Merelbeke: geëvalueerd met 4.86 door 47 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Merelbeke, klussen in huis Merelbeke, klusjes gezocht Merelbeke, karweien Merelbeke,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ De snelheid waarmee je vraag beantwoord wordt. De professionaliteit van de dienstverleners ”
Klussen - Klusjesman
Thomas raadt Ronny aan Ronny
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Frans raadt Jeroen aan Jeroen
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Hulp bij schilderwerken
Lisa raadt Kurt aan Kurt
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Merelbeke

vervanging en plaatsing toilet en lavabo - Klussen - Loodgieter in Merelbeke (9820) - Klussen - Klusjesman in Merelbeke (9820) - Afwassen veranda - Opkuisen trap
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden