klusser Merelbeke

Ontdek talentvolle klussers in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Merelbeke

Klussen in Merelbeke (9820) - Huseyin
Huseyin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
5/5 (44 reviews)
Ik ben een jonge klusser die zich bezighoudt met loodgieters - en elektriciteitswerken, bij gelijkaardige klusjes kunt u me gerust contacteren... Ook nog heb ik ervaring met het in elkaar steken van Ikea meubels, keukens,...
Klussen in Merelbeke (9820) - Jeroen
Jeroen
Merelbeke
4.9/5 (31 reviews)
Ik ben Jeroen 26jaar. Mijn passie is fitness. Ik heb een attest personal trainer gehaald. Daarnaast voer ik grond en kabel werken uit aan de spoorwegen voor een werk gever. Heb ook wat ervaring met tuin onderhoud.
Klussen in Merelbeke (9820) - Joachim
Joachim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
4.77/5 (22 reviews)
Hallo, ik ben Joachim. Naast mijn job als ingenieur ben ik een gepassioneerd verbouwer. Van het grove ruwbouwwerk tot en met de laatste afwerkingsdetails. Laat ons eens kennismaken met jouw klus? Groeten, Joachim
Klussen in Merelbeke (9820) - Joeri
Joeri
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik ben Joeri en ik werk voltijds als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg. Ik heb dus geen technische opleiding gevolgd maar ik ben wel een klusser/doe het zelver. Ik heb zelf ons huis verbouwd: alle sanitair in gans het huis gelegd, gasleiding gelegd, gyproc geplaatst/geplakt/afgewerkt, badkamer geplaatst,... dit door deels opleiding te volgen bij de gamma. Ik werk ook graag in de tuin.
Klussen in Merelbeke (9820) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
4.83/5 (6 reviews)
Hallo, Ik ben Peter. Ik heb een bedrijf voor productie, verkoop en montage van visuele reclame. Ik heb regelmatig wat extra tijd om bij te klussen. Ik doe dit graag en ben een allrounder. Het plaatsen van een kraan, kleine werken in en rond het huis. Klussen allerhande. Ik beschik over een bestelwagen en goed professioneel materiaal. Peter R.
Klussen in Merelbeke (9820) - Maxime
Maxime
Merelbeke
4.4/5 (5 reviews)
Ik ben Maxime (18) student bachelor energietechnologie en beschik over een eigen auto en professioneel gereedschap aangezien ik vaker voor anderen werk. Mijn passie is elektriciteit. van nieuwbouw tot renovatie. Zowel residentiële elektriciteit als domotica zijn mijn specialiteiten. Ik heb een grote voorraad van kabels, reflex, buizen, installatiemateriaal, verlichting, enz. Dit voor depannage's.
Klussen in Merelbeke (9820) - Laura
Laura
Merelbeke
5/5 (3 reviews)
Hallo! Ik ben Laura, 28jaar en wil jou heel graag helpen. In de tuin of klussen in en rond het huis? Ik doe mijn best jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ik ben correct en net en doe het werk alsof het voor mezelf zou zijn. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Klussen in Merelbeke (9820) - Geert
Geert
Merelbeke
5/5 (2 reviews)
Ik ben 48 jaar en werk 4/5 , waardoor ik wat vrije tijd heb voor klussen te doen. Ik heb ervaring in zelfbouw (3 woningen zelf gezet, 4 renovat) en ben handig in allerlei basisklussen, maar vooral voor elektriciteit en sanitair. Mijn hoofdberoep is het opzoeken van lekken bij vochtschade in gebouwen. Ik kan bvb. heel goed elektrische schema's uittekenen , nodig voor keuring bij verkoop van woning.
Klussen in Merelbeke (9820) - Andy
Andy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
4.5/5 (2 reviews)
Reeds meer dan 20 jaar werkzaam als electro mechanieker , kleine klusjes allerlei binnen en buiten doe ik in bijberoep. Savonds meestal beschikbaar en overdag in overleg. Klusjes aan betaalbare prijzen
Klussen in Merelbeke (9820) - Milan
Milan
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
ervaring in het renoveren/uitbreiden van uw electrische installatie. Je woning keuringsklaar maken of het verhelpen van vastgestelde inbreuken i.v.m. verkoop, schema's opstellen van de installatie etc. Voor een dringende interventie ben ik ook paraat op zon en feestdagen. Je nieuwe verlichting hang ik met plezier op. Ik beschik over eigen materiaal, orde en stiptheid is staat garan.
Klussen in Merelbeke (9820) - Kurt
Kurt
Merelbeke
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Kurt, ik werk als klusjesman in het college van Melle en ik had graag in mijn vrije tijd jullie met allerhande werkjes uit de nood geholpen. Ik ben 47 jaar en dus ook al ervaren,niet alleen enkel professioneel maar ook thuis heb ik al veel verbouwd! Ik ben van opleiding schrijnwerker maar ben een manusje van alles zoals verven,plamuren,tegels zetten en heb ook groene vingers.
Klussen in Merelbeke (9820) - Emmanuel
Emmanuel
Merelbeke
Nieuw
He, ik ben Emmanuel ik kom uit Ghana Ik ben 32jaar . Ik spreek 4talen Ik ben elektricien en ik werk in de haven van gent . Ik wil graag bijverdienen om mijn familie in ghana te kunnen helpen . Mvg emmanuel
Klussen in Merelbeke (9820) - Dylan
Dylan
Merelbeke
Nieuw
Dag iedereen, ik ben Dylan, 25 jaar. Graag zou ik naast mijn huidige job zelf ook wat ondernemen. Dit zal mijn gezin helpen om ons huis nog sneller af te kunnen werken. Ik ben zelfstandig, kan goed luisteren en weet van aanpakken. Werken is voor mij geen enkel probleem, dus wacht niet langer en contacteer mij gerust!
Klussen in Merelbeke (9820) - Katelijne
Katelijne
Merelbeke
Nieuw
Hallo, ik ben iemand die in haar vrije tijd erg graag klust en enorm houdt van schilderen. Schilderen kan je heel breed zien: muren een mooi kleurtje geven, meubels beschilderen en vooral mensen beschilderen vind ik fantastisch, onder andere kindergezichtjes. Ik heb een opleiding kindergrime gevolgd.
Klussen in Merelbeke (9820) - Lars
Lars
Merelbeke
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben Lars, een jonge schrijnwerker van opleiding en al 2 jaar arbeider in de bouwsector. Meer bepaald in renovaties en houtskeletbouw. Graag bied ik hier mijn diensten aan om in de zelfde branche een centje bij te verdienen. Van dressing tot uitbouw. Ook voor totaalprojecten kunt u bij mij terecht.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Merelbeke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Merelbeke: geëvalueerd met 4.84 door 122 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Merelbeke, klussen in huis Merelbeke, klusjes gezocht Merelbeke, karweien Merelbeke,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden