Vind de beste klusjesman van Destelbergen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Melle (9090) - Pierre
Pierre
4.93/5 · 167 reviews
9090 Melle
ik ben een handige pierre( harry). weet voor alles een oplossing en correct en heb veel ervaring. schilderen, schrijnwerkerij, sanitair en verwarming zijn mijn beste opties
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
4.86/5 · 123 reviews
9050 Gentbrugge
Tijdens mijn beroepsloopbaan heb ik jarenlang als projectleider in de bouw gewerkt. Als gepensioneerde heb ik genoeg tijd en veel goesting om mensen te helpen met diverse kleine klussen zoals elektriciteit, loodgieterij, IKEA meubels en keukens monteren enz... Ik beschik over professioneel gereedschap om dergelijke klussen te klaren. Zeker interessante prijs overeenkomstig het werk
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
4.67/5 · 51 reviews
9050 Gentbrugge
Heb verschillende ervaringen in het klussen , als het gaat over bouw werken binnen of buiten , zoals licht metsel werk, voegwerken wat betoon werken leggen van Chape of stabilise , een houtte of tegel vloer , parket of laminaat , schilder werk , klein hetstelling aan sanitair of vervanging sanitair , etc, tuin werk
Klusjesman in Melle (9090) - Karel
Karel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 14 reviews
9090 Melle
Klusjesman sinds kleins af. Ik ben altijd bezig geweest met het repareren van allerhande materialen en werktuigen. Ook binnenshuis repareer ik wel eens apparaten.
Klusjesman in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.8/5 · 5 reviews
9090 Gontrode
Wij doen het nodige bij het hulp Ik doe wat er gevraagd word Moest er iets zijn dat ik niet begrijp dan dor ik het ook niet maar we doen ons best voor jullie altijd te helpen Mvg
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben een handige harry die zijn volledige huis zelf verbouwd heeft. Stel uw project voor en ik laat snel weten of ik dit kan doen. Als u wilt, geef ik dan mijn prijs op.
Klusjesman in Melle (9090) - Franky
Franky Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9090 Melle
ik ben altijd zelfstandige geweest in de bouw (renovatie)heb veel ervaring in verbouwen van keukens ,badkamers, voorbereidingswerken in het algemeen , wil nu graag kleinere werkjes uit te voeren in algemene klussen
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9050 Gentbrugge
Klusjesman die alle soorten klusjes doet van uitbreken tot het weer opbouw, maar ook kleine dingen die zeer eenvoudig zijn maar waar je geen tijd voor vindt. Ik heb al bij 2 grote verbouwingen geholpen van mijn ouders en broer. Ik studeer zelf ook bouwkunde dus weet veel van de bouw. Daarnaast help ik ook met uw verbouwingen waar u allemaal moet opletten en met aannemers en offertes bekijken.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Romanas
Romanas
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
klusjesman, zijn zeer interessante baan, moet altijd een oplossing vinden, maar moet eerst het mechanisme begrijpen en dan de fout vinden. soms is het makkelijk soms is het niet.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Voor alle jobs in en rond het huis kan u bij mij terecht. We spreken vooraf een prijs af en maken ook goede afspraken rond het werk én de timing, zo weten we beiden waar we aan toe zijn.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik kan snel kleine klusjes opknappen, zoals een lekkende kraan herstellen, kleine werken aan het sanitair, een lamp of stopcontact herstellen, laminaat leggen,...
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Laurens
Laurens
5/5 · 2 reviews
9040 Sint-amandsberg
Bij mij kun je voor zowat alle klusjes terecht. Ik ben handig en leg de lat zeer hoog. Na meerdere verbouwingen weet ik met de meeste klusjes wel raad!
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Kristof
Kristof
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik kom jullie graag helpen bij het plaatsen van laminaat en bijhorende plinten, een valse (Gipsplaat) wand plaatsen, (badkamer)kasten monteren en plaatsen, plaatsen van een keuken, klein sanitair werk, ... Ik beschik over heel wat diverse zaagmachines en elektrische gereedschappen. Voor de grotere klussen reken ik graag op wat ondersteuning van jou.
Klusjesman in Destelbergen (9070) - Artuur
Artuur
5/5 · 1 reviews
9070 Destelbergen
Hallo ik ben artuur en ik ben 20 jaar. Als hoofdberoep ben ik schrijnwerker. Ik doe ook graag en regelmatig klusjes voor vrienden en familie zowel binnen als buitenshuis.
Klusjesman in Ledeberg (9050) - Jan
Jan
Nieuw
9050 Ledeberg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

Klusjesdienst Destelbergen: geëvalueerd met 4.95 door 381 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Destelbergen, klusjesdienst Destelbergen, goedkope klussenier Destelbergen, montage IKEA meubels Destelbergen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Destelbergen

Draadafsluiting plaatsen - Lampen ophangen, kapstok aan muur ophangen - 1- 2 dagen klussen - Kalken van de ramen tegen de felle zon - Uitkuisen dakgoot en afwatering plat dak - afwerken schuifjes en kastjes - Ophangen branddeken en afwerken schuifjes. - Ikea kastjes schuiven monteren - Raamfolie aanbrengen - Allerhande klussen - Mekanieker voor motor - Isolatieplaten vloer leggen - Inbouw vaatwas plaatsen - Ophangen van schilderijen en badkameraccessoires - Ophangen verlichting en gordijnroedes - Klein plakwerk, herplaatsen van plinten - epoxy vloer 40 vierkante meter ondergrond chape - Ik zoek iemand die kan tegelen. - Leggen van 62 m2 laminaat 3 kamers + kleine bergplaats. - vernieuwen siliconenlaag rondom bad + traploper aanbrengen op trap - Vervangen van hangtoilet - Allerlei klussen - epdm losgekomen vanonder dakrand over lengte 2 m - Vervangen wandschakelaars - Kattenluik in glas - pleisterwerk - klein afwerkingswerk - Behangen - Schrijnwerkerij - Klussen - Klusjesman in Destelbergen (9070) - WC, met afvoer, plaatsen in badkamer
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden