klusjesman Destelbergen

Klusjesman Destelbergen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Destelbergen: Onze selectie dienstverleners

Pierre is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.93/5 (179 reviews)
ik ben een handige pierre( harry). weet voor alles een oplossing en correct en heb veel ervaring. schilderen, schrijnwerkerij, sanitair en verwarming zijn mijn beste opties
Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.82/5 (146 reviews)
Tijdens mijn beroepsloopbaan heb ik jarenlang als projectleider in de bouw gewerkt. Als gepensioneerde heb ik genoeg tijd en veel goesting om mensen te helpen met diverse kleine klussen zoals elektriciteit, loodgieterij, IKEA meubels en keukens monteren enz... Ik beschik over professioneel gereedschap om dergelijke klussen te klaren. Zeker interessante prijs overeenkomstig het werk
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.73/5 (92 reviews)
Heb verschillende ervaringen in het klussen , als het gaat over bouw werken binnen of buiten , zoals licht metsel werk, voegwerken wat betoon werken leggen van Chape of stabilise , een houtte of tegel vloer , parket of laminaat , schilder werk , klein hetstelling aan sanitair of vervanging sanitair , etc, tuin werk
Klusjesman in Melle (9090) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (14 reviews)
Klusjesman sinds kleins af. Ik ben altijd bezig geweest met het repareren van allerhande materialen en werktuigen. Ook binnenshuis repareer ik wel eens apparaten.
Klusjesman in Destelbergen (9070) - Diederik
Diederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
5/5 (9 reviews)
hallo, ik beb een handige harry die thuis is in markten. Ik beschik ook over eigen materiaal. Beschikbaar voor kleine werken als grote werken. Vragen staat vrij.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Marc
Marc
Gentbrugge
5/5 (6 reviews)
Heb een 30 jaar ervaring in het klussen , dit is ook mijn dagelijkse job bij de Karweidienst van familiehulp . Heb een diploma Hout / Bouw , heb zelf eigen huis gerenoveerd , in de bouw gewerkt als schilder - behanger .
Klusjesman in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Wij doen het nodige bij het hulp Ik doe wat er gevraagd word Moest er iets zijn dat ik niet begrijp dan dor ik het ook niet maar we doen ons best voor jullie altijd te helpen Mvg
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben een handige harry die zijn volledige huis zelf verbouwd heeft. Stel uw project voor en ik laat snel weten of ik dit kan doen. Als u wilt, geef ik dan mijn prijs op.
Klusjesman in Melle (9090) - Franky
Franky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (3 reviews)
ik ben altijd zelfstandige geweest in de bouw (renovatie)heb veel ervaring in verbouwen van keukens ,badkamers, voorbereidingswerken in het algemeen , wil nu graag kleinere werkjes uit te voeren in algemene klussen
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Klusjesman die alle soorten klusjes doet van uitbreken tot het weer opbouw, maar ook kleine dingen die zeer eenvoudig zijn maar waar je geen tijd voor vindt. Ik heb al bij 2 grote verbouwingen geholpen van mijn ouders en broer. Ik studeer zelf ook bouwkunde dus weet veel van de bouw. Daarnaast help ik ook met uw verbouwingen waar u allemaal moet opletten en met aannemers en offertes bekijken.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Voor alle jobs in en rond het huis kan u bij mij terecht. We spreken vooraf een prijs af en maken ook goede afspraken rond het werk én de timing, zo weten we beiden waar we aan toe zijn.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik kan snel kleine klusjes opknappen, zoals een lekkende kraan herstellen, kleine werken aan het sanitair, een lamp of stopcontact herstellen, laminaat leggen,...
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Laurens
Laurens
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Bij mij kun je voor zowat alle klusjes terecht. Ik ben handig en leg de lat zeer hoog. Na meerdere verbouwingen weet ik met de meeste klusjes wel raad!
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Kristof
Kristof
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik kom jullie graag helpen bij het plaatsen van laminaat en bijhorende plinten, een valse (Gipsplaat) wand plaatsen, (badkamer)kasten monteren en plaatsen, plaatsen van een keuken, klein sanitair werk, ... Ik beschik over heel wat diverse zaagmachines en elektrische gereedschappen. Voor de grotere klussen reken ik graag op wat ondersteuning van jou.
Klusjesman in Destelbergen (9070) - Artuur
Artuur
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben artuur en ik ben 20 jaar. Als hoofdberoep ben ik schrijnwerker. Ik doe ook graag en regelmatig klusjes voor vrienden en familie zowel binnen als buitenshuis.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Was mijn eerste ervaring bij Ring Twice. Gebruiksvriendelijke site, alles verliep heel vlot en ben super tevreden over het werk van Ryan! Heel fijn dat we via Ring Twice in contact kunnen komen met mensen die hun kwa... ”
Ryan
“ Per toeval bij het zoeken naar een klusjesdienst ontdekte ik Ring Twice. Zeer tevreden. Bij eventuele nieuwe klusjes zal ik zeker niet twijfelen en Ring Twice om hulp vragen. ”
Gregory
“ Heel vlugge reactie! Goede klusser en degelijk werk geleverd. De prijs valt mee! ”
Bart
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Destelbergen: geëvalueerd met 4.9 door 471 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Destelbergen, klusjesdienst Destelbergen, goedkope klussenier Destelbergen, montage IKEA meubels Destelbergen, klusjesman gezocht Destelbergen, klusjesman zoeken Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Destelbergen?

Klusjesman gezocht Destelbergen? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de geschikte klusjesman Destelbergen die gespecialiseerd is in jouw klusjes Destelbergen. Heb je naar een klusjesman gezocht in Destelbergen voor het onderhouden van je tuin, leggen van je nieuwe vloer, schoonmaken van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Destelbergen? Plaats snel en gemakkelijk je dienst op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Destelbergen die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Destelbergen van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Destelbergen?

Een klusjesman Destelbergen is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inhuren voor verschillende klusjes in Destelbergen, ongeacht hoe groot de opdracht is. Een klusjesman Destelbergen is vaak in dienst van een klusjesdienst Destelbergen en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Destelbergen gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Destelbergen is een manusje-van-alles die allerlei klussen rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Destelbergen bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen dichten. De klusjesman Destelbergen werkt vaak al voor een klusjesdienst Destelbergen, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Destelbergen!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Destelbergen?

Het oproepen van een klusjesdienst Destelbergen heeft vele voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Destelbergen kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Destelbergen klusjes Destelbergen zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Destelbergen oproepen voor allerlei kleine en grote werken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Destelbergen, waar je een klusjesdienst Destelbergen voor kan inhuren. De klusjesdienst Destelbergen beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om sporadische klusjes in Destelbergen gaat.
 
Een klusjesdienst Destelbergen neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Destelbergen uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Destelbergen gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het inzetten van een klusjesdienst Destelbergen. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Destelbergen voor het zetten van tegels? Dit is een nauwkeurig karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Destelbergen dus een klusjesdienst Destelbergen in en geniet van een vakkundig uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Destelbergen?


Een klusjesman in Destelbergen kun je voor ondenkbaar veel klusjes in dienst nemen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te verrichten, huur je gemakkelijk een klusjesman Destelbergen in. Voor klussen binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Destelbergen terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald discipline. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Destelbergen uitgevoerd moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in diverse klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt expert in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer knowhow nodig dan anderen. Klusjes Destelbergen zoals vloeren plaatsen zullen veel klusjesmannen kunnen verrichten, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Destelbergen inschakelt.

Kleine klusjes Destelbergen


Klusjesman gezocht Destelbergen voor kleine taakjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Destelbergen zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het herstellen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Destelbergen zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags karweitje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Destelbergen voor inhuren. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gereedschap mee en plaatst de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Destelbergen die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het zetten van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te opknappen. Heb je een klusjesman gezocht Destelbergen die een trap voor je kan vervangen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Destelbergen kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig plaatsen. Zo heb je snel een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Destelbergen.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klussen, zoals de dakgoten reinigen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of fixen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gereedschap voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Destelbergen voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Destelbergen?


Klusjesman gezocht in Destelbergen, maar weet je niet goed met welke bedragen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief vermoedelijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een volledige renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere karwei? Dan kunnen de tarieven hoger liggen. Hoe dan ook, het inschakelen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel onkosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Destelbergen


Een klusjesman Destelbergen die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De prijzen verschillen op basis van de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hogere prijs voor vragen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs rekent, zul je hoogstwaarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan verrichten.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal zeker vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het benodigdheden, afhankelijk van de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Destelbergen af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Destelbergen voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Destelbergen: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Destelbergen in te schakelen? Dan zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op het tarief dat een klusjesman Destelbergen je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman oproept voor je klusjes Destelbergen.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Destelbergen. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het verrichten van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inschakelen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je opdracht zo goed mogelijk uitgevoerd. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw klus. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inhuurt.
 
Een klusjesman Destelbergen inschakelen op Ring Twice is simpel! Plaats jouw klus op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Destelbergen. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Destelbergen van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Destelbergen

verven en plinten plaatsen - (Hulp bij) tuinhuis plaatsen - Tegel zetter - Bodem gieten buitenkeukenkast - Vloerder terras - Metser - Draadafsluiting plaatsen - Lampen ophangen, kapstok aan muur ophangen - 1- 2 dagen klussen - Kalken van de ramen tegen de felle zon - Uitkuisen dakgoot en afwatering plat dak - afwerken schuifjes en kastjes - Ophangen branddeken en afwerken schuifjes. - Ikea kastjes schuiven monteren - Raamfolie aanbrengen - Allerhande klussen - Mekanieker voor motor - Isolatieplaten vloer leggen - Inbouw vaatwas plaatsen - Ophangen van schilderijen en badkameraccessoires - Ophangen verlichting en gordijnroedes - Klein plakwerk, herplaatsen van plinten - epoxy vloer 40 vierkante meter ondergrond chape - Ik zoek iemand die kan tegelen. - Leggen van 62 m2 laminaat 3 kamers + kleine bergplaats. - vernieuwen siliconenlaag rondom bad + traploper aanbrengen op trap - Vervangen van hangtoilet - Allerlei klussen - epdm losgekomen vanonder dakrand over lengte 2 m - Vervangen wandschakelaars - Kattenluik in glas - pleisterwerk - klein afwerkingswerk - Behangen - Schrijnwerkerij - Klussen - Klusjesman in Destelbergen (9070) - WC, met afvoer, plaatsen in badkamer
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden