klusjesman Destelbergen

Klusjesman Destelbergen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Destelbergen: Onze selectie dienstverleners

Pierre is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (187 reviews)
ik ben een handige pierre( harry). weet voor alles een oplossing en correct en heb veel ervaring. schilderen, schrijnwerkerij, sanitair en verwarming zijn mijn beste opties
Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (157 reviews)
Tijdens mijn beroepsloopbaan heb ik jarenlang als projectleider in de bouw gewerkt. Als gepensioneerde heb ik genoeg tijd en veel goesting om mensen te helpen met diverse kleine klussen zoals elektriciteit, loodgieterij, IKEA meubels en keukens monteren enz... Ik beschik over professioneel gereedschap om dergelijke klussen te klaren. Zeker interessante prijs overeenkomstig het werk
Ioan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.74/5 (95 reviews)
Heb verschillende ervaringen in het klussen , als het gaat over bouw werken binnen of buiten , zoals licht metsel werk, voegwerken wat betoon werken leggen van Chape of stabilise , een houtte of tegel vloer , parket of laminaat , schilder werk , klein hetstelling aan sanitair of vervanging sanitair , etc, tuin werk
Klusjesman in Melle (9090) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (14 reviews)
Klusjesman sinds kleins af. Ik ben altijd bezig geweest met het repareren van allerhande materialen en werktuigen. Ook binnenshuis repareer ik wel eens apparaten.
Klusjesman in Gontrode (9090) - Fatih
Fatih
Gontrode
5/5 (7 reviews)
Ik kan meubels monteren. Afbraakwerk kan ook gedaan worden. Het schilderen van uw huis. Ik ben ook gespecialiseerd in tuinwerken zoals de onderhoud van uw tuin.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Marc
Marc
Gentbrugge
5/5 (6 reviews)
Heb een 30 jaar ervaring in het klussen , dit is ook mijn dagelijkse job bij de Karweidienst van familiehulp . Heb een diploma Hout / Bouw , heb zelf eigen huis gerenoveerd , in de bouw gewerkt als schilder - behanger .
Klusjesman in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Wij doen het nodige bij het hulp Ik doe wat er gevraagd word Moest er iets zijn dat ik niet begrijp dan dor ik het ook niet maar we doen ons best voor jullie altijd te helpen Mvg
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben een handige harry die zijn volledige huis zelf verbouwd heeft. Stel uw project voor en ik laat snel weten of ik dit kan doen. Als u wilt, geef ik dan mijn prijs op.
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Pavel
Pavel
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Gediplomeerd vloerder voor al uw tegelwerk binnen en buiten. Alsook plaatsen van laminaat. In het bezit van al het nodig professioneel materiaal. Oog voor detail en steeds een snelle oplevering
Klusjesman in Melle (9090) - Franky
Franky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (3 reviews)
ik ben altijd zelfstandige geweest in de bouw (renovatie)heb veel ervaring in verbouwen van keukens ,badkamers, voorbereidingswerken in het algemeen , wil nu graag kleinere werkjes uit te voeren in algemene klussen
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Klusjesman die alle soorten klusjes doet van uitbreken tot het weer opbouw, maar ook kleine dingen die zeer eenvoudig zijn maar waar je geen tijd voor vindt. Ik heb al bij 2 grote verbouwingen geholpen van mijn ouders en broer. Ik studeer zelf ook bouwkunde dus weet veel van de bouw. Daarnaast help ik ook met uw verbouwingen waar u allemaal moet opletten en met aannemers en offertes bekijken.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Voor alle jobs in en rond het huis kan u bij mij terecht. We spreken vooraf een prijs af en maken ook goede afspraken rond het werk én de timing, zo weten we beiden waar we aan toe zijn.
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik kan snel kleine klusjes opknappen, zoals een lekkende kraan herstellen, kleine werken aan het sanitair, een lamp of stopcontact herstellen, laminaat leggen,...
Klusjesman in Sint-amandsberg (9040) - Laurens
Laurens
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Bij mij kun je voor zowat alle klusjes terecht. Ik ben handig en leg de lat zeer hoog. Na meerdere verbouwingen weet ik met de meeste klusjes wel raad!
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Kristof
Kristof
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik kom jullie graag helpen bij het plaatsen van laminaat en bijhorende plinten, een valse (Gipsplaat) wand plaatsen, (badkamer)kasten monteren en plaatsen, plaatsen van een keuken, klein sanitair werk, ... Ik beschik over heel wat diverse zaagmachines en elektrische gereedschappen. Voor de grotere klussen reken ik graag op wat ondersteuning van jou.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heb 2 personen gehad die geannuleerd hebben,de ene wou zonder ring twice werken en de ander had plots rugproblemen(jonge gast) dus 2x voor niets 40 km gereden ”
Benjamin
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Destelbergen: geëvalueerd met 4.91 door 496 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Destelbergen, klusjesdienst Destelbergen, goedkope klussenier Destelbergen, montage IKEA meubels Destelbergen, klusjesman gezocht Destelbergen, klusjesman zoeken Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Destelbergen?

Klusjesman gezocht Destelbergen? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Destelbergen die gespecialiseerd is in jouw klusjes Destelbergen. Heb je naar een klusjesman gezocht in Destelbergen voor het onderhouden van je tuin, leggen van je nieuwe vloer, poetsen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Destelbergen? Plaats snel en gemakkelijk je dienst op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Destelbergen die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Destelbergen van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Destelbergen?

Een klusjesman Destelbergen is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk oproepen voor diverse klusjes in Destelbergen, ongeacht hoe groot de taak is. Een klusjesman Destelbergen is vaak in dienst van een klusjesdienst Destelbergen en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Destelbergen gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Destelbergen is een manusje-van-alles die diverse klussen rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Destelbergen bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak fixen of lekkende kranen herstellen. De klusjesman Destelbergen werkt vaak al voor een klusjesdienst Destelbergen, waardoor hij over het juiste materiaal en gerei beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Destelbergen!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Destelbergen?

Het inschakelen van een klusjesdienst Destelbergen heeft diverse voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Destelbergen kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Destelbergen klusjes Destelbergen zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Destelbergen oproepen voor allerlei kleine en grote klusjes in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Destelbergen, waar je een klusjesdienst Destelbergen voor kan inschakelen. De klusjesdienst Destelbergen beschikt al over het juiste materiaal en gerei, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om sporadische klusjes in Destelbergen gaat.
 
Een klusjesdienst Destelbergen neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Destelbergen uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Destelbergen gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het inhuren van een klusjesdienst Destelbergen. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Destelbergen voor het leggen van tegels? Dit is een afgepast klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Destelbergen dus een klusjesdienst Destelbergen in en geniet van een vakkundig eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Destelbergen?


Een klusjesman in Destelbergen kun je voor ondenkbaar veel klusjes oproepen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden geklaard of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed uit te voeren, huur je gemakkelijk een klusjesman Destelbergen in. Voor klusjes binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Destelbergen terecht.
 
Een klusjesman is vaak gespecialiseerd in een bepaald vak. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Destelbergen geklaard moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in vele klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt gespecialiseerd in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer vakkennis nodig dan anderen. Klusjes Destelbergen zoals vloeren installeren zullen veel klusjesmannen kunnen uitvoeren, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Destelbergen inzet.

Kleine klusjes Destelbergen


Klusjesman gezocht Destelbergen voor kleine taakjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Destelbergen zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het repareren van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Destelbergen zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags karweitje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Destelbergen voor inzetten. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn benodigdheden mee en zet de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Destelbergen die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het zetten van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden dagelijks gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vervangen. Heb je een klusjesman gezocht Destelbergen die een trap voor je kan vervangen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Destelbergen kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig installeren. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Destelbergen.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klusjes, zoals de dakgoten poetsen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of opknappen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal benodigdheden voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Destelbergen voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Destelbergen?


Klusjesman gezocht in Destelbergen, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt helemaal van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein klusje in huis? Dan zal het tarief hoogstwaarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere taak? Dan kunnen de tarieven hoger liggen. Hoe dan ook, het oproepen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Destelbergen


Een klusjesman Destelbergen die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De tarieven verschillen afhankelijk van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hoger tarief voor rekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag tarief aanrekent, zul je waarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan verrichten.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal zeker vervoerskosten vragen en kosten voor het materiaal, naargelang de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Destelbergen af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Destelbergen voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Destelbergen: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Destelbergen in te huren? Dan zijn er talrijke punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Destelbergen je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inhuurt voor je klusjes Destelbergen.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de vakkennis van de klusjesman in Destelbergen. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand oproepen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je werk zo goed mogelijk geklaard. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw karwei. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inschakelt.
 
Een klusjesman Destelbergen in dienst nemen op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw klus op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Destelbergen. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Destelbergen van Ring Twice.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden