klusser Gentbrugge

Ontdek talentvolle klussers in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Gentbrugge

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (156 reviews)
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Ioan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.74/5 (95 reviews)
Ben een man van juist boven de 45jaar , polyvalent , veel klussen rond en in het huis , ben tankwagen bestuurder met ADR petroleum producten , heb in verleden zo wel in de renovatie bouw , als bouw aannemingen gewerkt ook tuin bouw, algemene transport of verhuizing , plaatsen van sanitair , als leveren van sanitair meubels of woon inrichting meubels , tuin onderhoud maar ook mazout tanks ,
Klussen in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben Mohand.A , ik ben student en via deze weg zou ik graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben dynamisch, flexibel, gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik heb al in verschillende sectoren gewerkt en heb wat heel ervaring. Ik ben vijftalig o.a Frans, Nederlands en Engels.
Klussen in Gentbrugge (9050) - Bertrand
Bertrand
Gentbrugge
4.91/5 (33 reviews)
Hallo ik ben bertrand ik ben 28jaar ik heb een aantal jaren ervaring in de bouw en ben zeer gemotiveerd en correct en sociaal persoon . ik wil heel graag bij verdienen want kan de centen goed gebruiken voor mijn eigen woning
Klussen in Gentbrugge (9050) - Deyan
Deyan
Gentbrugge
4.86/5 (7 reviews)
Dag mijn naam is Deyan (50jaar) en ik heb altijd de mensen geholpen .Mijn ruim ervaring is binnen de transport ,bouw en klusjes rondom het huis. Ik spreek verschillende talen en beschik over eigen bestelwagen,wagen ,machines en opslagplaats. Dus ik kan er voor elke opdracht gemakkelijk een oplossing en manier vinden naar gelang de wens en de tijsdspanning. U mag gerust dus rekenen op mijn diensten
Klussen in Gentbrugge (9050) - Marc
Marc
Gentbrugge
5/5 (6 reviews)
Hallo , mijn naam is Marc en ik ben 57 jaar . Ik werk als karweiman bij Familiehulp en heb af en toe wel eens wat vrije tijd waarin ik iet zou kunnen bijverdienen . Heb redelijk wat ervaring in het klussen .
Klussen in Gentbrugge (9050) - Pieter
Pieter
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Hallo, Ik ben in het bezit van een ruime bestelwagen die inzetbaar is regio Gent en omstreken. Een kleine verhuis, meubel of wasmachine afhalen via 2e hands, bezoek containerpark, leeghalen inboedel...? Geen probleem, ik kan u helpen!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Hallo! Kent u het probleem van aannemers die geen moeite doen om een offerte te geven omdat de klus 'te klein' is, niets van zich laten horen, niet op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn, etc.? Wij beloven u dat wij wél geïnteresseerd zijn in uw opdracht, wél correct en tijdig antwoorden, wél aanwezig zijn zoals afgesproken en duidelijk en snel communiceren.
Klussen in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Dillen. Ik ben 19 jaar oud. Sinds kort ben ik zelfstandig student, dit wil zeggen dat ik zowel studeer als zelfstandige activiteiten uitvoer. Ik heb veel ervaring van het aanleg tot het onderhoud van tuinen door eerst bij een tuinaannemer gewerkt heb. Daarnaast volg ik ook een bouwkundige opleiding en al een paar verbouwingen achter de rug. Aarzel dus niet om mij te contacteren!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Voor al uw noden in en rond het huis. Van ontwerp tot aflevering. Van advies tot uitvoering. Dit is wat DEWAT doet, niet zomaar een snelle oplossing, maar samen met u op zoek naar de beste en meest duurzame oplossing! foto's en meer info: https://www.facebook.com/DEWATechnieken/
Klussen in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben Bruno. Ik heb al 20 jaar een zelfstandige zaak. Naast mijn professionele activiteiten verbouwde al 2 huizen. Ben dus graag bereid kleine klusjes op te knappen (bijv. schilderwerk, sanitair,...). Ook werk ik graag in de tuin (gazon maaien, hagen scheren,...) Omdat mijn normale werk als gevolg van Corona grotendeels weg gevallen is , kan ik snel op jullie oproepen reageren. Stay safe!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Kristof
Kristof
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben Kristof, 29 jaar oud, woonachtig in Gentbrugge. In mijn dagdagelijkse job werk ik in de industriële robotica. Wij hebben ons huis compleet gerenoveerd, valse wanden/plafonds geplaatst, elektriciteit en sanitair vernieuwd, onze keuken geplaatst, etc.. Nu dit eventjes achter de rug is kriebelt het toch om opnieuw te gaan klussen en kom ik jullie graag helpen.
Klussen in Gentbrugge (9050) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Jonathan, een handige interieurarchitect uit Ledeberg. Ik ben 25, vlot en met oog voor detail. Het geeft mij persoonlijke voldoening om gebouwen te verzorgen en te onderhouden. Contacteer me maar!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Miriam en ik werk als sectorverantwoordelijke bij dienst Gezinszorg. Ik draag graag mijn steentje bij, op vraag en op maat van wie het nodig heeft. Ik heb een hond en twee katten, ik verplaats mij met de auto of de elektrische fiets. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met sporten, wandelen, koken en bakken alsook het renoveren van mijn huisje. Groetjes !
Klussen in Gentbrugge (9050) - Majd
Majd
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben Majd . Ik ben gefascineerd door elektromechanische systemen en ik heb goede ervaring van het elektriciteit ( installatie , onderhoud , meet en regel technieken ) . Ik kan propere elekrische installaties doen van A tot Z .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Positieve ervaring met Ring Twice. De dienstverlening en alles wat eraan vooraf ging was uitstekend. ”
Koenraad
“ gemakkelijk in gebruik. je moet niet een halve dag zitten rondbellen om iemand te vinden ! ”
Abdelilah
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Gentbrugge: geëvalueerd met 4.96 door 391 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Gentbrugge, klussen in huis Gentbrugge, klusjes gezocht Gentbrugge, karweien Gentbrugge,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden