Vind de beste klusser van Gentbrugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
4.86/5 · 123 reviews
9050 Gentbrugge
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Klussen in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
5/5 · 72 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben Mohand.A , ik ben student en via deze weg zou ik graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben dynamisch, flexibel, gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik heb al in verschillende sectoren gewerkt en heb wat heel ervaring. Ik ben vijftalig o.a Frans, Nederlands en Engels.
Klussen in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
4.67/5 · 51 reviews
9050 Gentbrugge
Ben een man van juist boven de 45jaar , polyvalent , veel klussen rond en in het huis , ben tankwagen bestuurder met ADR petroleum producten , heb in verleden zo wel in de renovatie bouw , als bouw aannemingen gewerkt ook tuin bouw, algemene transport of verhuizing , plaatsen van sanitair , als leveren van sanitair meubels of woon inrichting meubels , tuin onderhoud maar ook mazout tanks ,
Klussen in Gentbrugge (9050) - Bertrand
Bertrand
4.91/5 · 33 reviews
9050 Gentbrugge
Hallo ik ben bertrand ik ben 28jaar ik heb een aantal jaren ervaring in de bouw en ben zeer gemotiveerd en correct en sociaal persoon . ik wil heel graag bij verdienen want kan de centen goed gebruiken voor mijn eigen woning
Klussen in Gentbrugge (9050) - Deyan
Deyan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.86/5 · 7 reviews
9050 Gentbrugge
Dag mijn naam is Deyan (50jaar) en ik heb altijd de mensen geholpen .Mijn ruim ervaring is binnen de transport ,bouw en klusjes rondom het huis. Ik spreek verschillende talen en beschik over eigen bestelwagen,wagen ,machines en opslagplaats. Dus ik kan er voor elke opdracht gemakkelijk een oplossing en manier vinden naar gelang de wens en de tijsdspanning. U mag gerust dus rekenen op mijn diensten
Klussen in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
9050 Gentbrugge
Hallo! Kent u het probleem van aannemers die geen moeite doen om een offerte te geven omdat de klus 'te klein' is, niets van zich laten horen, niet op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn, etc.? Wij beloven u dat wij wél geïnteresseerd zijn in uw opdracht, wél correct en tijdig antwoorden, wél aanwezig zijn zoals afgesproken en duidelijk en snel communiceren.
Klussen in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9050 Gentbrugge
Hallo, ik ben Dillen. Ik ben 19 jaar oud. Sinds kort ben ik zelfstandig student, dit wil zeggen dat ik zowel studeer als zelfstandige activiteiten uitvoer. Ik heb veel ervaring van het aanleg tot het onderhoud van tuinen door eerst bij een tuinaannemer gewerkt heb. Daarnaast volg ik ook een bouwkundige opleiding en al een paar verbouwingen achter de rug. Aarzel dus niet om mij te contacteren!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Romanas
Romanas
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben handyman, met profesie van steenkapper en computer hersteller, maar doe alles. Graag schilderen , electriciteit binden, sanitair, houtwerk.....enzoenzo..........................................
Klussen in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Voor al uw noden in en rond het huis. Van ontwerp tot aflevering. Van advies tot uitvoering. Dit is wat DEWAT doet, niet zomaar een snelle oplossing, maar samen met u op zoek naar de beste en meest duurzame oplossing! foto's en meer info: https://www.facebook.com/DEWATechnieken/
Klussen in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben Bruno. Ik heb al 20 jaar een zelfstandige zaak. Naast mijn professionele activiteiten verbouwde al 2 huizen. Ben dus graag bereid kleine klusjes op te knappen (bijv. schilderwerk, sanitair,...). Ook werk ik graag in de tuin (gazon maaien, hagen scheren,...) Omdat mijn normale werk als gevolg van Corona grotendeels weg gevallen is , kan ik snel op jullie oproepen reageren. Stay safe!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Kristof
Kristof
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Hallo! Ik ben Kristof, 29 jaar oud, woonachtig in Gentbrugge. In mijn dagdagelijkse job werk ik in de industriële robotica. Wij hebben ons huis compleet gerenoveerd, valse wanden/plafonds geplaatst, elektriciteit en sanitair vernieuwd, onze keuken geplaatst, etc.. Nu dit eventjes achter de rug is kriebelt het toch om opnieuw te gaan klussen en kom ik jullie graag helpen.
Klussen in Gentbrugge (9050) - Jonathan
Jonathan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Hallo! Ik ben Jonathan, een handige interieurarchitect uit Ledeberg. Ik ben 25, vlot en met oog voor detail. Het geeft mij persoonlijke voldoening om gebouwen te verzorgen en te onderhouden. Contacteer me maar!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Hallo, mijn naam is Miriam en ik werk als sectorverantwoordelijke bij dienst Gezinszorg. Ik draag graag mijn steentje bij, op vraag en op maat van wie het nodig heeft. Ik heb een hond en twee katten, ik verplaats mij met de auto of de elektrische fiets. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met sporten, wandelen, koken en bakken alsook het renoveren van mijn huisje. Groetjes !
Klussen in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo, Ik ben Mario 24jaar en ik wil graag wat centjes bijverdienen tot ik een job heb. Ik wil graag sparen voor m'n moto rijbewijs en dat gaat momenteel niet. Ik ben een grote dierenvriend en ook een harde werker! Ik hou van fysiek werk! Ik leer snel bij. Ik ben zoal op zoek naar tuinklusjes en of dierenverzorging. Beschikbaar: 8u - 17u ( ma - vrij ) Regio's: rondom Gent liefs
Klussen in Gentbrugge (9050) - Jan
Jan
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo, ik heet Jan, ben 51 jaar, woon in Gent-Zuid, en kan af en toe helpen bij bepaalde klusjes, maar ook bij het aanleren van Nederlands, een reparatie van je fiets, en andere zaken. Ik ben sociaal ingesteld en heb vooral 's avonds wel wat tijd.

Vakman Gentbrugge: geëvalueerd met 4.95 door 303 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Gentbrugge, klussen in huis Gentbrugge, klusjes gezocht Gentbrugge, karweien Gentbrugge,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Lisa raadt Filip aan Filip
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Gentbrugge

Opschuren en schilderen deurlijsten - Slaapkamers schilderen - Schuren gyproc en plakwerk - Schuren gyproc en plakwerk - 1 okt: kasten ophangen - Plaatsen buis gastoevoer naar geiser ( bullex) - Ikea keuken - Kleine klusjes - Radiatoren - Lavabo kastje helpen ophangen - Installeren wc, lavabo en badkraan - Afwerken van muren - Gaten in buiten en binnenmuur toemetsen - Muren plakken - 2 stopcontacten doen het niet - Heteluchtoven herstellen - Reparatie AEG vriezer - Een keuken van hubo te plaatsen - Herstelling stopcontacten - Twee wc's verwijderen + een hangwc installeren (2) - Schilderen na renovatie - Probleem met pomp regenwater - Twee wc's verwijderen + een hangwc installeren - Afwerken elektriciteit - Zolder verbouwen - Vaste klusjesman gezocht - Herstellen lamp benedenverdieping - Lamp met sensor voordeur - Aanpassen/Verplaatsen koperen radiatorleidingen - Wc-bril herstellen - Luster en lampen ophangen - Klinken plaatsen - Stabilisatie en herstel van tuinhuis - Plaatsen douchecabine + 3m2 keuken betegelen - Plaatsen blauwe hardsteen aan gevel - Reparatie Dyson dc43h motor - Elektriciteitswerken - Waterdicht maken - All round klusjes in en om de woning - Electrician - Gordijnenrail ophangen + gordijnen aan hangen - Installatie badkamermeubel(s) - 3 binnendeuren slepen - Verwarming (3) - Afwerking 2 x sanbloc (hangwc) - Elektriciteit installatie - Bovenverdieping schilderen - Knoop watertoevoer in kruis lekt - Gaskraan van fornuis vervangen - Herstel wasmachine - Onderhoud verwarmingskettel - Reparatie babyfoon - Douchekraan + advies - Aanleggen extra stopcontacten dakterras - Herstelling chauffageketel
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden