elektricien Destelbergen

Elektricien Destelbergen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Destelbergen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Destelbergen (9070) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
4.78/5 (9 reviews)
Opleiding elektricien kunnen genieten via de VDAB. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd voor alles met woningbouw, en een basis elektronica. Ook voor toestelreparaties kunt u steeds bij mij terecht!
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Voor het installeren van een zekeringskast of het uitbreiden ervan, plaatsen van stopcontacten, schakelaars, aftakdozen, plaatsen van een aardingspen en het meten van de aardingsweerstand, installeren van lampen kunt u bij mij terecht. Verder kan ik ook uw elektrische schema's en situatieschetsen maken.
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Laurens
Laurens
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgeleid als industrieel ingenieur waarin elektriciteit één van mijn hoofdvakken was. Daarnaast heb ik heel wat ervaring en kennis kunnen opdoen door bij verbouwingen de elektriciteit helemaal van a tot z te installeren.
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Kristof
Kristof
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik kom jullie graag helpen bij het vervangen van huishoudelectro in de keuken, uitbreiden van uw elektriciteit in de woning, plaatsen van lampen, het vervangen van schakelaars, stopcontacten en dimmers, het vervangen van de deurbel naar video intercom tot het plaatsen van TV aansluitingen en netwerk kabels. Allerhande zaken dus. :-)
Elektricien in Merelbeke (9820) - Milan
Milan
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben Milan, 23jaar. Ben een gecertificeerde huishoudelijke electricien. En werk reeds 4jaar als electro technisch installateur. Ik voer mijn werken uit met het nodige vakmanschap en passie. Ik werk ook steeds in overleg met de klant dat alles volgens hun wensen verloopt. Ook geef ik advies en info over verlichting en of uitbreiding van je electrische installatie.
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Majd
Majd
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben majd . Ik ben gefascineerd door elekromechanische systemen . En ik heb goede ervaring van het elektriciteit ( installatie, onderhoud, meet en regel technieken ) . Ik kan propere installaties van A tot Z uitvoeren .
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Sint-amandsberg
Nieuw
Na twee renovaties met allerlei elektriciteitsuitdagingen ken ik alles tot de kast. Wat doe ik niet: zekeringkasten plaatsen, wat kan ik wel? Al de rest :-)
Elektricien in Destelbergen (9070) - Francois
Francois
Destelbergen
Nieuw
ik ben francois klusjesman met toch wat ervaring ik voer allerlei werken uittegen een juiste prijs. ik heb al veel klussen gedan vandaar mijn ervaring, en nu ik met pension ben wil ik graag wat bijklussen loodgieterij ,electriciteit,schrijnwerk enz .U kunt ook bij mij terecht voor advies ik hou rekening met uw specifieke wensen aarzel niet om een beroep te doen op mij
Elektricien in Destelbergen (9070) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
Nieuw
Ik ben Matthias, een jonge gemotiveerde arbeider. En ik zoek een bijverdienste voor in mijn vrije tijd. In mijn hoofdberoep ben ik Installateur Elektrische Installatie. Ik kom uit regio Gent en kan mij makkelijk verplaatsen.
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Tom
Tom
Gentbrugge
Nieuw
Ik werk sinds 1997 als technieker in een labo. In bijberoep heb ik de afgelopen jaren al verschillende huishoudelijke elektrische installaties geplaatst zowel nieuwbouw als bij verbouwingen. Je kan me contacteren voor kleine depannages , enkel omgeving Gent en Merlelbeke
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Muammer
Muammer Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Matthias
Matthias
Sint-amandsberg
Nieuw
Heb ervaring werk zelf als onderhoud technieker en ook drijfkracht leg of aansluiten plaatsen van elektrische aparte is ook mogelijk Voor kleine of grote werken laat gerust iets weten
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Timour
Timour Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
Nieuw
Omdat wij hebben ruime ervaring. Prijskwaliteit spreekt vanzelf uit.
Elektricien in Destelbergen (9070) - Farshid
Farshid
Destelbergen
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als elektricien en ik help u graag met elektriciteitswerken zoals uitbreiding en vervangen van uw elektriciteit in uw. Ik kan ook uw elektrische schema's maken voor de elektriciteitskeuring of gewoon lampen hangen doe ik met plezier.
Elektricien in Destelbergen (9070) - Bedri
Bedri
Destelbergen
Nieuw
İk instaleert elektrischeledding, stopcontact en schakelaar vervanging of installatie, alle soorten lampen worden binnen of buiten de monteren en veranderen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
“ Op deze manier kan je iemand vinden voor kleine klusjes aan een schappelijke prijs ”
David
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Destelbergen: geëvalueerd met 4.96 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Destelbergen, elektricien Destelbergen, elektriciteitswerken Destelbergen, elektrieker Destelbergen, elektriciteit aanleggen Destelbergen, elektriciteitskeuring Destelbergen, stroompanne Destelbergen, kleine elektriciteitswerken Destelbergen, elektrische installatie Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen voor elektriciteitswerken in Destelbergen

Elektriciteit afgekeurd - Electriciteit plaatsen tuinkot - Electriciteit plaatsen tuinkot - Electricien - Plafondlampen hangen, spots vervangen + in dampkap - Ophangen verlichtings armaturen (3) - Ophangen verlichtings armaturen (2) - Ophangen verlichtings armaturen - Herstel deur tuinhuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden