Vind de beste elektricien van Destelbergen

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Destelbergen (9070) - Wouter
Wouter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.78/5 · 9 reviews
9070 Destelbergen
Opleiding elektricien kunnen genieten via de VDAB. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd voor alles met woningbouw, en een basis elektronica. Ook voor toestelreparaties kunt u steeds bij mij terecht!
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
9050 Gentbrugge
Voor het installeren van een zekeringskast of het uitbreiden ervan, plaatsen van stopcontacten, schakelaars, aftakdozen, plaatsen van een aardingspen en het meten van de aardingsweerstand, installeren van lampen kunt u bij mij terecht. Verder kan ik ook uw elektrische schema's en situatieschetsen maken.
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Laurens
Laurens
5/5 · 2 reviews
9040 Sint-amandsberg
Ik ben opgeleid als industrieel ingenieur waarin elektriciteit één van mijn hoofdvakken was. Daarnaast heb ik heel wat ervaring en kennis kunnen opdoen door bij verbouwingen de elektriciteit helemaal van a tot z te installeren.
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Kristof
Kristof
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik kom jullie graag helpen bij het vervangen van huishoudelectro in de keuken, uitbreiden van uw elektriciteit in de woning, plaatsen van lampen, het vervangen van schakelaars, stopcontacten en dimmers, het vervangen van de deurbel naar video intercom tot het plaatsen van TV aansluitingen en netwerk kabels. Allerhande zaken dus. :-)
Elektricien in Merelbeke (9820) - Milan
Milan
5/5 · 1 reviews
9820 Merelbeke
Ik ben Milan, 23jaar. Ben een gecertificeerde huishoudelijke electricien. En werk reeds 4jaar als electro technisch installateur. Ik voer mijn werken uit met het nodige vakmanschap en passie. Ik werk ook steeds in overleg met de klant dat alles volgens hun wensen verloopt. Ook geef ik advies en info over verlichting en of uitbreiding van je electrische installatie.
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Majd
Majd
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben majd . Ik ben gefascineerd door elekromechanische systemen . En ik heb goede ervaring van het elektriciteit ( installatie, onderhoud, meet en regel technieken ) . Ik kan propere installaties van A tot Z uitvoeren .
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
Na twee renovaties met allerlei elektriciteitsuitdagingen ken ik alles tot de kast. Wat doe ik niet: zekeringkasten plaatsen, wat kan ik wel? Al de rest :-)
Elektricien in Destelbergen (9070) - Francois
Francois
Nieuw
9070 Destelbergen
ik ben francois klusjesman met toch wat ervaring ik voer allerlei werken uittegen een juiste prijs. ik heb al veel klussen gedan vandaar mijn ervaring, en nu ik met pension ben wil ik graag wat bijklussen loodgieterij ,electriciteit,schrijnwerk enz .U kunt ook bij mij terecht voor advies ik hou rekening met uw specifieke wensen aarzel niet om een beroep te doen op mij
Elektricien in Destelbergen (9070) - Matthias
Matthias Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9070 Destelbergen
Ik ben Matthias, een jonge gemotiveerde arbeider. En ik zoek een bijverdienste voor in mijn vrije tijd. In mijn hoofdberoep ben ik Installateur Elektrische Installatie. Ik kom uit regio Gent en kan mij makkelijk verplaatsen.
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Tom
Tom
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik werk sinds 1997 als technieker in een labo. In bijberoep heb ik de afgelopen jaren al verschillende huishoudelijke elektrische installaties geplaatst zowel nieuwbouw als bij verbouwingen. Je kan me contacteren voor kleine depannages , enkel omgeving Gent en Merlelbeke
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Muammer
Muammer Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Matthias
Matthias
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
Heb ervaring werk zelf als onderhoud technieker en ook drijfkracht leg of aansluiten plaatsen van elektrische aparte is ook mogelijk Voor kleine of grote werken laat gerust iets weten
Elektricien in Gentbrugge (9050) - Timour
Timour Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9050 Gentbrugge
Omdat wij hebben ruime ervaring. Prijskwaliteit spreekt vanzelf uit.
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Rangel
Rangel
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
Ik heb kennis elektriciteit van a tot z huishoudelijk zowel industrieel, ik werk 3 jaar nu als onderhouds techinker bij een melk fabriek. Ik ben zeer flexibel en een echte arbeider
Elektricien in Destelbergen (9070) - Farshid
Farshid
Nieuw
9070 Destelbergen
Ik ben afgestudeerd als elektricien en ik help u graag met elektriciteitswerken zoals uitbreiding en vervangen van uw elektriciteit in uw. Ik kan ook uw elektrische schema's maken voor de elektriciteitskeuring of gewoon lampen hangen doe ik met plezier.

Elektricien Destelbergen: geëvalueerd met 4.96 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Destelbergen, elektriciteitswerken Destelbergen, elektrieker Destelbergen, elektriciteit aanleggen Destelbergen, elektriciteitskeuring Destelbergen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Destelbergen

Plafondlampen hangen, spots vervangen + in dampkap - Ophangen verlichtings armaturen (3) - Ophangen verlichtings armaturen (2) - Ophangen verlichtings armaturen - Herstel deur tuinhuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden