schilder Destelbergen

Ontdek talentvolle schilders in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Destelbergen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (182 reviews)
Schilderen, behangen, grote en kleine schilderklussen , bij mij bent u aan het juiste adres! Ik heb veel ervaring met schilderen en doe dit met plezier en precisie. Contacteer mij gerust en laat mij weten wat uw wensen zijn.
Schilder in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.73/5 (93 reviews)
Heb meerdere ervaringen bij huis schilderen , gevelschilderen , hout, metaal of beton , heb meer dan 10jaar ervaring in renovatie bouw,ook straatwerker , reinigings werken en onderhoud en behandelen van tuin meubilair
Schilder in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Daarnaast heb ik veel ervaring in de sector, met oog voor detail.
Schilder in Gentbrugge (9050) - Marc
Marc
Gentbrugge
5/5 (6 reviews)
Ik ben een ervaren schilder - behanger , allerlei andere klussen zoals een nieuwe kraan plaatsen en andere karweien schrikken mij niet af . Kortom 1001 karweien .
Schilder in Gontrode (9090) - Fatih
Fatih
Gontrode
5/5 (6 reviews)
In ben een ervaren schilder. Ik heb een diploma verfman. Ik ga regelmatig verven bij particulieren en bedrijven. Een nauwkeurige en schone afwerking van alle oppervlakten voor een uitstekend resultaat.
Schilder in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Jullie vragen om mij ik doe het nodige Altijd nabij Wij zijn handig Wij zijn altijd correct Wij zijn altijd op tijd Een afspraak planning beschikbaar
Schilder in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag, Ik heb bij mijn zus al wat ervaring opgedaan tijdens het renoveren van haar huis, ook mijn eigen kamer heb ik zeer zelfstandig geschilderd, maar ook het schilderen van onze grote trap. Ik vind het dus zeer leuk om zo'n werkjes te doen en dus kijk ik ernaar uit om deze via deze site nog te doen!
Schilder in Melle (9090) - Franky
Franky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (3 reviews)
allerlei schilderwerken schrikken mij niet af ,
Schilder in Sint-amandsberg (9040) - Pavel
Pavel
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Professioneel en geschoold schilder met steeds een kwaliteitsvol resultaat. Opgeleid schilder die samen met u op zoek gaat naar het beste resultaat op maat van uw wensen/vereisten. Ik lever snel, proper en kwaliteitsvol werk af met duurzame materialen aan een goede prijs en flexibele uren. Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Schilder in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb intussen al 4 huizen helemaal geschilderd. De voorbereiding van de schilderwerken gebeuren steeds grondig, de afwerking met veel aandacht, alsof het voor mijzelf zou zijn.
Schilder in Destelbergen (9070) - Artuur
Artuur
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben artuur Als hoofdberoep ben ik schrijnwerker maar daarnaast ben ik al een paar jaar hobby schilder voor vrienden en familie. Ik heb oog voor detail en een mooi eindresultaat.
Schilder in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Reeds verschillende malen zelf in huis geschilderd en bij vrienden. Ik werk heel graag proper en hou van een nette werkplek, dus je mag er zeker van zijn dat ik het materiaal goed uitkuis en de werkplek proper achter laat.
Schilder in Gentbrugge (9050) - Majd
Majd
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Professioneel schilder werker . Ik heb grote ervaring daarmee . Blameren schoren schilderen met alle graden en alle posities . Kleur mix met professionele advies kunnen geven . Daarnaast hebben we ervaring met epoxy vloer .
Schilder in Sint-amandsberg (9040) - Lars
Lars Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
4.0/5 (1 reviews)
Als je bij je schilderwerken graag alles tot in de kleine details afgewerkt ziet dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook voor allerhande klusjes en kleine verbouwingen beschik ik over de nodige know-how in combinatie met professioneel materiaal.
Schilder in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Gentbrugge
Nieuw
Schilderen en behang af doen heb ik al veel gedaan bij kennissen. Zoekt u iemand om u te helpen met verven of behang af doen, dan wil ik graag komen helpen! Ik zelf heb geen gerief om dit te komen doen en ben ook niet professioneel erin
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante en veelzijdige dienst met een vlotte app en snelle contacten met uitvoerders. ”
Eddy
“ goede oplossing om iemand te vinden in de streek, als een occasioneel klusje zich voordoet. ”
Wim
“ Zelf een keuze van deelnemers te maken. Bij vragen kan je ook terecht bij iemand van het team Ring Twice ”
Farid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Destelbergen: geëvalueerd met 4.86 door 380 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Destelbergen, plafond schilder Destelbergen, prijsofferte schilderen Destelbergen, schilderwerken Destelbergen, behnangwerken Destelbergen prijs schilderwerken Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Destelbergen

herstel schilderwerken - Schilder - Schilderen living - Schilderen bijkeuken (enkel muren) - Retouchewerken - Schilderen - Kleine schilderwerken (2) - Kleine schilderwerken - Schilderen aluminium lichtstraat (2) - Schilderen aluminium lichtstraat - schilderen kinderkamer, badkamer en WCs - schilderen keuken + berging - Kelder verven - Schilderen living - deuren en chambrands herschilderen ( afschuren en dan primer + schilderen) - Schilderen berging - Schilderen en of vliesbehangen - Schilderen traphall
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden