schrijnwerker Destelbergen

Schrijnwerker Destelbergen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Destelbergen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (182 reviews)
Ook in de schrijnwerkerij heb ik al jaren ervaring. Ik luister naar uw specifieke wensen en ben niet bang voor een uitdaging! Ik ben een echte handige Harry en doe mijn werk met heel veel plezier. Hopelijk tot snel!
Schrijnwerker in Gentbrugge (9050) - Marc
Marc
Gentbrugge
5/5 (6 reviews)
Diploma Hout /Bouw . Heb een 30 jaar ervaring in de karweien , en is ook mijn dagelijkse job . Laminaat leggen , valse wanden plaatsen en afwerken , kleine herstellingen allerhande
Schrijnwerker in Gentbrugge (9050) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Het opzetten van constructies in hout, valse wanden installeren, kortom, het grovere schrijnwerk doe ik met veel plezier voor u. Ook het installeren van kasten, keukenelementen, schuifwanden (ingebouwde kast), plinten, laminaat, etc. kan ik voor u doen. Ik maak echter geen ramen, deuren, tafels, enz. Aarzel niet om uw project voor te stellen. Een neen hebt u al, een ja kunt u krijgen!
Schrijnwerker in Melle (9090) - Franky
Franky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (3 reviews)
Klussen met ervaring , ruim 35 jaar ervaring als zelfstandige in de renovatie , restauratie van gebouwen , heb mijn eigen materiaal en bestelwagen ter beschikking
Schrijnwerker in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Voor alle soorten afwerkingen in het hout of andere materialen kan u beroep doen op mij. Daarnaast plaats ik uw terras of afsluiting in het hout, composiet,... Voor aanleg van parket of laminaat ben ik ook altijd van de partij.
Schrijnwerker in Sint-amandsberg (9040) - Pavel
Pavel
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Ervaring met algemene schrijnwerken. Plaatsen van keukens als maatkasten vormen voor mijn geen probleem, In het bezig van benodigd professioneel materiaal.
Schrijnwerker in Gentbrugge (9050) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Jong, technisch opgeleide geest met ervaring in residentiële en commerciële interieurs. Ik kan je kaders ophangen, meubelen monteren en volledig op maat gemaakte tafel bouwen, onder een gezellige babbel door.
Schrijnwerker in Destelbergen (9070) - Artuur
Artuur
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Artuur en ik ben als hoofdberoep schrijnwerker. Ik heb mijn A2 diploma behaald in houtbewerking en heb hier dus enkele ervaringen in. Ik ben zelf al enkele jaren binnen deze sector aan de slag.
Schrijnwerker in Sint-amandsberg (9040) - Lars
Lars Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
4.0/5 (1 reviews)
Als je van nauwkeurige en zorgvuldige afwerking houdt ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb de nodige know-how van allerlei klussen in combinatie met uiterst professioneel materiaal.
Schrijnwerker in Sint-amandsberg (9040) - Lennart
Lennart
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik woon boven een houtatelier en gebruik dit vaak om iets in elkaar te knutselen. Wil jij iets maken uit hout maar heb je geen materiaal en/of gereedschap? We bespreken samen hoe we dit kunnen verwezelijken en wat de kostprijs zal zijn!
Schrijnwerker in Sint-amandsberg (9040) - Marc
Marc
Sint-amandsberg
Nieuw
In het verleden heb ik in de bouw gewerkt als timmerman, ook schilderen heb ik ervaring. Verschillende keren heb ik een huisje gekocht en de renovatie daarvan zo goed als helemaal zelf gedaan.
Schrijnwerker in Gentbrugge (9050) - Lander
Lander
Gentbrugge
Nieuw
Stuur mij gerust een berichtje van wat ik al heb gebouwd en gemaakt. Van meubels op maat tot speeltuigen voor de kinderen. Ik hou ervan om met organische materialen te werken, dus ook hiervoor kan u gerust een berichtje sturen.
Schrijnwerker in Gentbrugge (9050) - Timour
Timour Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
Nieuw
Wij hebben jarenlange ervaring...
Schrijnwerker in Gentbrugge (9050) - Marc
Marc
Gentbrugge
Nieuw
monteren van kasten , terras plaatsen , laminaat plaatsen , kleine en grote schilderwerken , behangen , gyproc plaatsen , haag scheren , gras afrijden
Schrijnwerker in Destelbergen (9070) - Bogomil
Bogomil
Destelbergen
Nieuw
Hallo Ik heb 10 jaar bouw werken gewerkt. Ik kan veel van bouw werken. Weet zeker da jullie tevreden zullen zijn van hoe ik iets heb gedaan. Met vriendelijke groeten
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
“ Prachtig werk. Echt vakmanschap. Bedankt Chris. De volgende opdracht is weer voor jou !!! ”
Chris
“ Een correcte bemiddeling tussen vraag en aanbod. Ik was niet bekend met Ring Twice, maar ben heel blij dat ik ze ontdekt heb. Bedankt. Ga zo door. ”
Marc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Destelbergen: geëvalueerd met 4.89 door 204 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Destelbergen, timmerman Destelbergen, kasten op maat Destelbergen, schrijnwerkerij Destelbergen, maatkasten Destelbergen, buitenschrijnwerk Destelbergen, binnenschrijnwerk Destelbergen, schrijnwerkers Destelbergen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schrijnwerker in Destelbergen

Vervangen ventilatieklep dakraam velux - Inbouwkast - Vervangen deur, kassement en gyproc - Monteren kastjes, afwerken plintjes (2) - Monteren kastjes, afwerken plintjes - Werkbladen en plintjes opmeten en zagen - Keukenkastjes monteren, werkbladen zagen enz… - Herstellen maatkast - Maatkast onder de trap - plaatsen van vinyl laminaat - Schrijnwerk - keukenkraan vervangen door een nieuwe
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden