herstelling huishoudtoestellen Destelbergen

Herstelling huishoudtoestellen in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Destelbergen

Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Nicky
Nicky
Gent
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens graag iedereen zo goed mogelijk te helpen. U kan steeds op mijn beschikbaarheid rekenen voor de herstelling van huishoudtoestellen zoals herstelling wasmachine, koelkast reparatie aan huis etc. Ik ben bereikbaar 24/7. Vele apparaturen kunnen (voordelig) hersteld worden.
Huishoudelektro reparateur in Mariakerke (9030) - Hedwig
Hedwig
Mariakerke
5/5 (13 reviews)
Een lamp van de dampkap vervangen. Een kookplaat die niet meer werkt. De frigo die niet meer aanslaat. De chauffage die niet meer verwarmt. Noem maar op.
Huishoudelektro reparateur in Wetteren (9230) - Stefan
Stefan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wetteren
5/5 (10 reviews)
Zelf heb ik ervaring in zowel industriële als private elektrische werken. Samen werken aan een oplossing is mijn motto. Dus een vrijblijvende babbel is altijd welkom. De eerste stap is aan u. Dan volg ik!
Huishoudelektro reparateur in Destelbergen (9070) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
4.78/5 (9 reviews)
Mee met de opleiding voor elektricien heb ik ook over elektronica kunnen leren. Kleine simpele herstellingen, alsook printplaten solderen zijn me niet vreemd. Een aantal reparaties kunnen enkel bij mijn thuis uitgevoerd worden.
Huishoudelektro reparateur in Merelbeke (9820) - Huseyin
Huseyin
Merelbeke
5/5 (7 reviews)
Beste Ik ben handig met klein huishoud elektro, De motto is; eerst bekijken voor je het weg smijt en dan pas recycleren. Minder afval = meer ecologische lucht
Huishoudelektro reparateur in Oosterzele (9860) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oosterzele
4.67/5 (3 reviews)
Ik betracht altijd een kwalitatief goede herstelling te leveren aan een redelijke prijs. Wasmachines, droogkasten, ovens en kleine handtoestellen behoren al tot herstellingen die ik uitgevoerd heb.
Huishoudelektro reparateur in Mariakerke (9030) - Timothy
Timothy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik heb door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan met het repareren van elektrische toestellen. Ik ga steeds op zoek naar een gepaste en betaalbare oplossing voor het probleem. Zo ga ik graag online op zoek naar mogelijkhedenen verbeteringen voor jouw toestel.
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Joey
Joey
Gent
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben Joey. Afgestudeerd als Elektrotechnieker en als prof bachelor Energietechnologie. Ik ben altijd al bezig met het vermaken van elektrische apparatuur. Hiernaast ben ik ook gepassioneerd bezig met 3d printers, waarmee ik onderdelen kan maken die niet te verkrijgen zijn.
Huishoudelektro reparateur in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
5/5 (2 reviews)
Ik kan toestellen nakijken én zien of deze nog te maken zijn. Ook sommige smartphones, echter dit enkel indien deze nog niet eerder werd geopend & de klant bereid is de te vervangen onderdelen te bestellen (wanneer duidelijk werd vastgesteld wat dient te worden vervangen!).
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Jelle
Jelle
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Dankzij mijn werk heb ik veel materiaal mogen opendoen en repareren. Het is door ervaring dat je in iets goed wordt en daar heb ik enorm veel bijgeleerd waardoor ik bij een toestel het probleem vrij snel kan vaststellen en een oplossing kan voorzien
Huishoudelektro reparateur in Wondelgem (9032) - David
David
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
2 jaar in magazijn gewerkt waar ik niets anders dan spullen moest repareren dus weet wel goed mijn weg in deze dingen heb zelf ook heel veel materiaal dus vragen maar Mvg
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Florian
Florian
Sint-amandsberg
3.0/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met elektriciteit en kan al uw problemen oplossen wat betreft huishouselektro, of het nu gaat om een kleine of een grootte herstelling bij mij bent u zeker!
Huishoudelektro reparateur in Lochristi (9080) - Steven
Steven
Lochristi
5/5 (1 reviews)
Momenteel werkzaam als service engineer voor landbouw-veeteelt toestellen, maar over de jaren heen diverse herstellingen uitgevoerd. Van witgoed tot fijnere huishoud-electronica en gereedschappen.
Huishoudelektro reparateur in Oostakker (9041) - Bruno
Bruno
Oostakker
Nieuw
In de wegwerpmaatschappij waarin we ons bevinden is het soms gemakkelijker iets weg te gooien dan het te laten herstellen. Ik hou van een uitdaging en om toestellen een 2de leven te geven.
Huishoudelektro reparateur in Oostakker (9041) - Thomas
Thomas
Oostakker
Nieuw
Enkele jaren als elektromechanieker gewerkt en ik ben elektricien als opleiding, ik kan dus diverse elektrische apparaten maken zoals mixers, keukenrobots en broodroosters. Ik zal het meeste doen om uw toestel terug werkende te krijgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Platform dat mensen met mekaar in verbinding brengt om dagelijkse problemen op te lossen die men zelf niet kan uitvoeren. ”
Hormoz
“ Ik ben blij dat ik Ring Twice gevonden heb voor de kleinere klussen waarvan ik nooit wist aan wie ik ze moest vragen. ”
Patrick
“ Ik ben een nieuwe gebruiker dus nog niet zoveel ervaring. Heel gebruiksvriendelijk, duidelijk, ... ”
Sven
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Destelbergen: geëvalueerd met 4.79 door 88 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Destelbergen, klein elektro laten herstellen Destelbergen, wasmachine reparatie Destelbergen, herstelling huishoudtoestellen Destelbergen, herstelling wasmachine Destelbergen, koelkast reparatie aan huis Destelbergen, technieker wasmachine Destelbergen, reparatie elektrische toestellen Destelbergen, koelkast herstellen Destelbergen, reparatie vaatwasser Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden