kattenoppas Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle catsitters in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Sint-amandsberg

Kattenoppas in Mariakerke (9030) - Carol
Carol
Mariakerke
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben opgegroeid met een hond en heb nu zelf 2 poezen en een heleboel vissen. Ik werk graag met dieren en zal jouw huisdieren dan ook met veel liefde verzorgen.
Kattenoppas in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), en een kat, Zazou. Beiden zijn heel sociaal. In de omgeving zijn er verschillende parken/speelweides om de honden uit te laten. De wandelingen worden aangepast aan de noden van de hond. De dieren mogen vrij rondlopen in huis. Ze maken deel uit van het gezin. Ik houd u op de hoogte van het verblijf van uw hond dmv foto’s en video’s.
Kattenoppas in Gent (9000) - Nick
Nick
Gent
5/5 (3 reviews)
Hallooo! Ik werk momenteel in ploegen en heb dus regelmatig wat tijd over. Een centje bijverdienen lijkt mij dus ideaal te combineren! Ik ben zot van honden en zou dus graag de verantwoordelijkheid nemen om op uw viervoeter te letten! Groeten N.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben het gewoon om met honden op stap te gaan. Wij doen sinds vijf jaar geregeld woning- en huisdierenoppas in heel België. Ook de verzorging van andere huisdieren is geen probleem. Wij kunnen dus tijdelijk komen inwonen, na een eerste kennismaking.
Kattenoppas in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Kattenoppas in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I’m a huge animal lover and I’ve also have a cat and a dog. So it’s the biggest pleasure for me to take care of animals and i think it’s the most joyful job that can be done. So I’m always ready to be the bestie of your pet!
Kattenoppas in Gent (9000) - Ciska
Ciska
Gent
5/5 (2 reviews)
Zelf droom ik van een huis met katjes, honden, kippen, schapen,...Ik hou van spelen, wandelen, knuffelen en verzorgen van dieren. Dit doe ik reeds vaak voor vrienden die op reis zijn of even geen tijd hebben, maar ik neem er graag nog wat dierentijd bij! Mijn werkuren zijn gevarieerd en ik woon in het centrum met een fiets en een auto dus ik ben flexibel en bereikbaar. Misschien kan ik jou helpen?
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren thuis gehad toen ik bij mijn ouders woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Kattenoppas in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
Chastre-villeroux-blanmont
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf al 2 katten voor verzorging en kan ook altijd een andere kat op mijn rekening geven. Ik ben ook beschikbaar voor op andere diertjes te passen zoals hamster, konijn, gerbils en chinchilla's
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Alessia
Alessia
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd al dieren gehad ik hou het liefst van katjes maar ook zeker honden. Zelf heb ik een kat thuis, maar mijn lief waar ik wekelijks bij ben heeft een hondje waarbij ik regelmatig ben. Ook heb ik zelf vroeger veel konijntjes gehad en moeten verzorgen. Ik ben algemeen een echte dierenvriend en zou het super leuk vinden om ook eens op uw huisdier(en) te passen als u even niet kan!
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met honden, respecteer de structuur en regels. Wandelen en spelen vind ik zeker leuk. Ik heb een afgesloten tuin. Er zijn reeds vele dieren op logement gekomen.
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Kattenoppas in Gent (9000) - Fatima zohra
Fatima zohra
Gent
5/5 (1 reviews)
hallo ik ben een honden lover en hou ervan om met honden etc.. bezig te zijn dit is voor mij een hobby en het is leuk om te doen in mijn vrije tijd
Kattenoppas in Oostakker (9041) - Eva
Eva
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kruising van een Tibetaanse Terriër en ben er absoluut verliefd op geworden. Ik ben niet bang om los te gaan bij het spelen met honden, en dat lijken ze leuk te vinden. Tegen aaien en knuffelen zeg ik ook zeker geen nee! Ik zorg er dus niet enkel voor dat je hond veilig en gezond is, maar ik geef je hond alle aandacht die hij/zij nodig heeft.
Kattenoppas in Gent (9000) - Helena
Helena
Gent
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik ben Helena, 20 jaar en ik heb in het middelbaar dierenzorg gestudeerd. Ik heb een diploma gespecialiseerde dierenzorg met proefdierkunde B, ik heb stage gedaan in een trimsalon en weet heel goed hoe je met honden/katten/ huisdieren/ veedieren moet omgaan.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Sint-amandsberg

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.99 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Sint-amandsberg, kattenoppas gezocht Sint-amandsberg, kattenhotel Sint-amandsberg, kattenpension Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Sint-amandsberg

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden