kattenoppas Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle catsitters in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Sint-amandsberg

Kattenoppas in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben het gewoon om met honden op stap te gaan. Wij doen sinds vijf jaar geregeld woning- en huisdierenoppas in heel België. Ook de verzorging van andere huisdieren is geen probleem. Wij kunnen dus tijdelijk komen inwonen, na een eerste kennismaking.
Kattenoppas in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren thuis gehad toen ik bij mijn ouders woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Kattenoppas in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
Chastre-villeroux-blanmont
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf al 2 katten voor verzorging en kan ook altijd een andere kat op mijn rekening geven. Ik ben ook beschikbaar voor op andere diertjes te passen zoals hamster, konijn, gerbils en chinchilla's
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met honden, respecteer de structuur en regels. Wandelen en spelen vind ik zeker leuk. Ik heb een afgesloten tuin. Er zijn reeds vele dieren op logement gekomen.
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Kattenoppas in Gent (9000) - Fatima zohra
Fatima zohra
Gent
5/5 (1 reviews)
hallo ik ben een honden lover en hou ervan om met honden etc.. bezig te zijn dit is voor mij een hobby en het is leuk om te doen in mijn vrije tijd
Kattenoppas in Gent (9000) - Ella
Ella
Gent
5/5 (1 reviews)
Van jongs af aan werd ik omringd door dieren. Katten, hamsters, vissen, vogels, konijnen, honden, noem maar op. Momenteel heb ik zelf een hond, een golden retriever van bijna 14 jaar oud. Hij komt van het asiel en had wat zorg nodig. Hij kan wegens trauma niet goed overweg met andere honden. We hebben hem met veel geduld leren verzorgen, wandelen en plezier maken.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (0 reviews)
Ik heb zelf geen dieren maar vind het wel heel gezellig om een aantal dagen op een kat of hond van iemand anders te passen. Ik heb al op veel verschillende dieren gepast wanneer mijn vrienden of familie op vakantie gingen. Ik zal uw huisdier met liefde verzorgen en uw aanwijzingen opvolgen.
Kattenoppas in Wondelgem (9032) - Laura
Laura
Wondelgem
Nieuw
Ik ben Laura 17 jaar en woon in Wondelgem. Zelf heb ik ook een hond en 4 katten,kippen en vogels. Met dieren kan ik goed overweg,niet alleen oppas maar wandelen doe ik ook enorm graag. Voor deze klusjes kan je dus altijd bij mij terecht!
Kattenoppas in Oostakker (9041) - Margot
Margot Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
Nieuw
Ik ben goed met verschillende dieren en hou steeds rekening met tips & info van baasjes. Elke hond of kat heeft zo zijn eigen persoonlijkheid, dat maakt het zeer interessant en leuk. Zelf heb ik 2 katten met elke een eigenzinnig karakter en willetje. Een britse korthaar Kalya & een rescue Lana. We hebben een tamelijk grote tuin en onze katten zijn op niet bang van honden, enkel geïnteresseerd ;).
Kattenoppas in Gent (9000) - Tim
Tim
Gent
Nieuw
Wij wonen in een kattenbuurt en de kinderen houden van katten. We hebben jarenlang een kat gehad. Aangezien we nu vrij veel op reis gaan, hebben we nu zelf geen eigen kat meer, maar zijn we het gewoon geworden om tijdelijk op katten van vrienden en kennissen te passen. Hierbij volgen we de wensen van de eigenaar en de vrijheidsbehoefte van de kat.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jonas
Jonas
Gent
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend van hond , kat , naar een goudvis elk dier heeft iets speciaal voor mij als je hulp wilt om even op je huisdier te letten om het te voeden en een kleine deel van verzorging op mijn vlak gezien zoek je nu niet een oppas voor je dier maar je zult er een betrouwen en gerustellende dierenvriend in de omgeving van je diertjes aarzel niet ;)
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Sara
Sara
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben steeds opgegroeid met dieren in de buurt. Sinds enkele jaren heb ik een sterke interesse ontwikkeld in konijnen, hamsters en katten. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe hen te benaderen en kan ik vele tips geven i.v.m. de gezondheid, welzijn en verzorging van de dieren.
Kattenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Jeroen
Jeroen
Sint-amandsberg
Nieuw
Als u een tijdje op reis bent, is uw poes, of enkele poezen, meer dan welkom in mijn woonst. Ik ben gewend ermee om te gaan en ze zouden niks ontberen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Sint-amandsberg: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Sint-amandsberg, kattenoppas gezocht Sint-amandsberg, kattenhotel Sint-amandsberg, kattenpension Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie cat sitting in Sint-amandsberg

Oppas/voederen kat - Opvang voor kat van 12 tem 28 juli - Oppas nodig voor poes - Oppas voor 2 britse korthaar katten tussen 4 en 19 april
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden