huishoudhulp Zoutleeuw

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Zoutleeuw

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Zoutleeuw

Huishoudhulp in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
Kersbeek-miskom
5/5 (44 reviews)
Hallo, ik heb de afgelopen jaren 2 jobs gecombineerd. Huishoudhulp bij Puuur en Zorgkundige op intensieve omdat ik alleenstaande mama ben met 2 kinderen in Co ouderschap die haar tijd dat ze geen kinderen heeft nuttig wil besteden.
Huishoudhulp in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (20 reviews)
Schoonmaken vind ik niet erg en ik haal er veel voldoening uit. Ik kan zowat alle huishoudelijke taken uitvoeren en kan daarbij, indien nodig, kleine klusjes in en rond het huis tot een goed einde brengen.
Huishoudhulp in Bost (3300) - Nathalie
Nathalie
Bost
5/5 (13 reviews)
Ik kook heel graag ,kook ook graag gezond. Zou daar graag mensen mee helpen . Heb ook redelijk wat boeken maar de gewone dagelijkse kost gaat ook .thn
Huishoudhulp in Budingen (3440) - Nida
Nida
Budingen
4.88/5 (8 reviews)
Als ervaren poetsvrouw zou ik heel graag extra centjes willen bijverdienen met poetsen. Ik ben heel stipt, handig en werk ook nauwkeurig. Aangezien ik ook over een beschik, zijn de lange afstanden tevens geen probleem voor mij. Zolang de klant tevreden is over mijn werk, ben ik absoluut bereid om mijn job er uit te oefenen.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Anita
Anita
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik kan kleren herstellen heb de nodigen naaimachines kan zoal broeken korter maken of ritsen in zetten, Heb 12 jaar in naaifabriek gewerkt en deed al het binnenwerk van in jas dus in volledige voering
Huishoudhulp in Zoutleeuw (3440) - Martine
Martine
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Martine en 54 jaar. Zorg je voor je partner of ouder(s) en wil je op zaterdag of zondag een dagje voor jezelf dan spring ik graag in en zorg voor je partner of ouder. Heb geen specifieke opleiding maar een goed hart en veel empathisch vermogen. Ik beschik over een auto dus verplaatsing is geen probleem. vriendelijke groeten, Martine
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Attenhoven (3404) - Valerie
Valerie
Attenhoven
5/5 (1 reviews)
Hallo, heb je een drukke agenda waardoor de was al eens kan opstapelen of lukt het je niet om de was te strijken door ziekte of dergelijke dan ben ik er om in te springen en dit voor jou weg te strijken.
Huishoudhulp in Brustem (3800) - Dominique
Dominique
Brustem
5/5 (1 reviews)
Het leven is altijd net iets aangenamer als je kan thuiskomen in een pasgepoetste woning. Ik help u graag zodat u hiervan kan genieten en tijd heeft voor wat ontspanning. Groetjes Dominique
Huishoudhulp in Brustem (3800) - Sophie
Sophie
Brustem
5/5 (1 reviews)
Ik werk deeltijds met variabele uren en heb nog wat tijd over. Strijken doe ik dolgraag. En waarom niet een strijkje voor andere doen ! Was kan eventueel gehaald en terug gebracht worden na afspraak. Ook mag die zelf gebracht worden en afgehaald na afspraak. Samen bespreken we he wel wat het beste past !
Huishoudhulp in Duras (3803) - Anna
Anna
Duras
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag - sommige noemen het een hobby van mij. Hemden, tshirts, jurken, of lakens. Het maakt helemaal niet uit. Ik doe dat terwijl je werkt/ontspan/speelt met kinderen...
Huishoudhulp in Budingen (3440) - Jessica
Jessica
Budingen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Jessica 22jaar. Naast mijn fulltime job heb ik wat vrij tijd om je te helpen te kuisen/op te ruimen. Dus als je zelf weinig tijd hebt om zulke dingen te doen. Geef maar een seintje en ik help met plezier.
Huishoudhulp in Gingelom (3890) - Annelies
Annelies
Gingelom
5/5 (1 reviews)
Door mijn job als huishoudhulp heb ik de nodige ervaring met strijken. Voor mij mogen het lakens zijn of kledij. Ik strijk het met veel plezier. Het kan altijd besproken worden of de strijk gebracht worden of ik hem zelf ophaal en breng
Huishoudhulp in Runkelen (3803) - Mieke
Mieke
Runkelen
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben Mieke en ik werk als verpleegkundige in een woonzorgcentrum. Ik ben op zoek naar een bijverdienste, omdat ik een huis ga bouwen en dus wel extra centjes ga nodig hebben. Ik ben 27 jaar en woon in Sint-Truiden. Ik ben geduldig en behulpzaam.
Huishoudhulp in Gorsem (3803) - Noemi
Noemi
Gorsem
Nieuw
Hallo iedereen! Ik ben een jonge meid die graag hier en daar wat bijklust om het onderhoud van mijn Volkswagen busje te bekostigen. Ik heb vroeger als studente dierenzorg heel lang voor honden en katten gezorgt terwijl de baasjes waren gaan werken, maar ik schrik er ook niet van terug om mijn handen uit de mouwen te steken voor het poetsen of helpen met afwassen in de horeca. :-)
Huishoudhulp in Tienen (3300) - Walter
Walter
Tienen
Nieuw
Gepensioeneerde kok dus ervaring voldoende om goedkoop en toch lekker en gezond te koken,bakken kan ik ook al moet je weten dat de regels bij bakken strikt juist moeten zijn in hoeveelheid volume,temperatuur en tijden ,hygene is zeer belangrijk.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Zoutleeuw

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Zoutleeuw: geëvalueerd met 4.99 door 95 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Zoutleeuw, hulp in huis Zoutleeuw, huishoudpersoneel Zoutleeuw, goedkope huishoudhulp Zoutleeuw,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden