huishoudhulp Gingelom

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Gingelom

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Gingelom

Huishoudhulp in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (20 reviews)
Schoonmaken vind ik niet erg en ik haal er veel voldoening uit. Ik kan zowat alle huishoudelijke taken uitvoeren en kan daarbij, indien nodig, kleine klusjes in en rond het huis tot een goed einde brengen.
Huishoudhulp in Bost (3300) - Nathalie
Nathalie
Bost
5/5 (13 reviews)
Ik kook heel graag ,kook ook graag gezond. Zou daar graag mensen mee helpen . Heb ook redelijk wat boeken maar de gewone dagelijkse kost gaat ook .thn
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Anita
Anita
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik kan kleren herstellen heb de nodigen naaimachines kan zoal broeken korter maken of ritsen in zetten, Heb 12 jaar in naaifabriek gewerkt en deed al het binnenwerk van in jas dus in volledige voering
Huishoudhulp in Attenhoven (3404) - Valerie
Valerie
Attenhoven
5/5 (1 reviews)
Hallo, heb je een drukke agenda waardoor de was al eens kan opstapelen of lukt het je niet om de was te strijken door ziekte of dergelijke dan ben ik er om in te springen en dit voor jou weg te strijken.
Huishoudhulp in Brustem (3800) - Dominique
Dominique
Brustem
5/5 (1 reviews)
Het leven is altijd net iets aangenamer als je kan thuiskomen in een pasgepoetste woning. Ik help u graag zodat u hiervan kan genieten en tijd heeft voor wat ontspanning. Groetjes Dominique
Huishoudhulp in Brustem (3800) - Sophie
Sophie
Brustem
5/5 (1 reviews)
Ik werk deeltijds met variabele uren en heb nog wat tijd over. Strijken doe ik dolgraag. En waarom niet een strijkje voor andere doen ! Was kan eventueel gehaald en terug gebracht worden na afspraak. Ook mag die zelf gebracht worden en afgehaald na afspraak. Samen bespreken we he wel wat het beste past !
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Duras (3803) - Anna
Anna
Duras
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag - sommige noemen het een hobby van mij. Hemden, tshirts, jurken, of lakens. Het maakt helemaal niet uit. Ik doe dat terwijl je werkt/ontspan/speelt met kinderen...
Huishoudhulp in Gingelom (3890) - Annelies
Annelies
Gingelom
5/5 (1 reviews)
Door mijn job als huishoudhulp heb ik de nodige ervaring met strijken. Voor mij mogen het lakens zijn of kledij. Ik strijk het met veel plezier. Het kan altijd besproken worden of de strijk gebracht worden of ik hem zelf ophaal en breng
Huishoudhulp in Engelmanshoven (3800) - Dominique
Dominique
Engelmanshoven
Nieuw
Hallo, ik ben Dominique uit Engelmanshoven (Sint-Truiden)(46j). Behaalde diploma secretariaat-Talen A1 (3-talig). Ik ben een vriendelijk, integer, gemotiveerd en punctueel persoon. Je kan een beroep op mij doen voor alles wat met dieren te maken heeft, huishouden runnen (poetsen, strijken, koken, boodschappen doen), oppas (kinderen, bejaarden) en alle administratieve taken.
Huishoudhulp in Gorsem (3803) - Noemi
Noemi
Gorsem
Nieuw
Hallo iedereen! Ik ben een jonge meid die graag hier en daar wat bijklust om het onderhoud van mijn Volkswagen busje te bekostigen. Ik heb vroeger als studente dierenzorg heel lang voor honden en katten gezorgt terwijl de baasjes waren gaan werken, maar ik schrik er ook niet van terug om mijn handen uit de mouwen te steken voor het poetsen of helpen met afwassen in de horeca. :-)
Huishoudhulp in Heers (3870) - Jeroen
Jeroen
Heers
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Jeroen! Ik heb veel ervaring in schoonmaken! Ik heb oog voor detail, en ben een perfectionist. Bij mij is hygiene zeer belangrijk. Perfect u's net niet goed genoeg. Ik zou graag voor u willen werken! Aarzel niet me te contacteren.
Huishoudhulp in Neerlanden (3404) - Jolien
Jolien
Neerlanden
Nieuw
Hallo allemaal , Ik ben Jolien ,ben 27 jaar en een mama van twee prachtige kindjes. Graag zou ik wat willen bijverdienen om wat meer financiële ruimte te hebben. Zoekt u een betrouwbare en ervaren huishoudhulp (bijvoorbeeld voor het strijken, poetsen, winkelen, etc ) dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik hou er van om mensen te helpen waar nodig. Groetjes
Huishoudhulp in Landen (3400) - Lynn
Lynn
Landen
Nieuw
Koken is een passie! Van alledaagse Belgische kost tot de lekkerste receptjes van de verschillende wereldkeukens! Graag laat ik ook jou genieten van de lekkerste receptjes naar jouw keuze.
Huishoudhulp in Kleine-brogel (3990) - Kim
Kim
Kleine-brogel
Nieuw
Ik ben in bezit van mijn rijbewijs en heb een auto. Ik zie waar werk is en werk proper en zorgvuldig. Ik respecteer de privacy en daar zorg voor persoonlijke spullen.
Huishoudhulp in Boekhout (3890) - Zita
Zita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boekhout
Nieuw
Ik werk bij pwa landen als huishoudhulp als ik nog plaats heb kan ik eventueel komen poetsen bij jou, ik strijk ook, ramen doe ik ook, koken ook als je wilt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Gingelom

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Gingelom: geëvalueerd met 5.0 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Gingelom, hulp in huis Gingelom, huishoudpersoneel Gingelom, goedkope huishoudhulp Gingelom,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden