huishoudhulp Herk-de-stad

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Herk-de-stad

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Herk-de-stad

Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Diest (3290) - Lauren
Lauren
Diest
5/5 (15 reviews)
Als perfectionist hou ik van een proper en opgeruimd huis. Dagelijks ben ik bezig met schoonmaken. Dit is voor mij echt een moment van ontspanning. Ik schrik er niet voor om mijn handen uit de mouwen te steken.
Huishoudhulp in Berbroek (3540) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berbroek
5/5 (8 reviews)
Zowel ophalen als afzetten van strijk is mogelijk. Garantie dat u het binnen de 48 uur terug hebt. Rookvrij huis. Met respect voor de kledij en materialen.
Huishoudhulp in Meldert-Hoegaarden (3320) - Karine
Karine
Meldert-Hoegaarden
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik werkte in het verleden reeds als huishoudhulp en dit steeds op een zorgvuldige en discrete manier. Ook bij mij thuis, als mama van 3 (ondertussen volwassen)zonen vond ik het belangrijk om een aangenaam, proper huis te hebben.
Huishoudhulp in Kuringen (3511) - Annick
Annick
Kuringen
5/5 (6 reviews)
Je strijkt graag of je haat strijken. Je hebt tijd om te strijken of niet. Ik strijk graag, ik vind het rustgevend en ik heb tijd. Ideale match dus want ik ben ook nog eens flexibel…..Mijn strijkijzer is een professioneel Laurastar S4. Rookvrij en ik hanteer een prijs per uur.
Huishoudhulp in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Ik vind strijken heel fijn om te doen. En licht huishoudelijk werk is ook geen probleem. Liefst in de omgeving van Hasselt u vraagt en ik sta klaar
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Diest (3290) - Jochen
Jochen
Diest
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben iemand die graag mensen komt helpen. Waar nodig kom ik graag helpen. Je mag me altijd verder contacteren bij verdere vragen. Zo kunnen we samen tot een overeenkomst komen.
Huishoudhulp in Kuringen (3511) - Laura
Laura
Kuringen
5/5 (2 reviews)
Ik heb bij deze zelf ook een appartement die zelf moet poesten elke dag en graag heb dat alles netjes is+ ik heb werkervaring in de schoonmaak dus altijd een pluspunt
Huishoudhulp in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Even geen zin in koken? Of even hulp nodig? ik spring gerust een handje bij. Koken is niet altijd evident. De genen van dagvers koken zijn keer op keer doorgegeven en ik kook zelf ook zo goed als altijd dagvers! I beschik over een wagen en heb dus geen probleem om tot bij jullie te komen.
Huishoudhulp in Deurne-Diest (3290) - Dena
Dena
Deurne-Diest
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb jaren ervaring als huishoudhulp, ik krijg een goed gevoel als ik de woning van mezelf en andere proper achterlaat. Schoonmaken zie ik niet als werk maar als een soort van hobby, ik doe dit enorm graag en heb dit van kleinsaf mee gekregen bij de paplepel.
Huishoudhulp in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Strijken doe ik graag net zoals schoonmaken zowel bij jou thuis als bij mij thuis. Ik kan de strijk bij jou doen of ik neem hem mee en bezorg je hem netjes terug.
Huishoudhulp in Berbroek (3540) - Deborah
Deborah
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een jaar als bijberoep gepoetst omdat ik maar 19 uur op mijn huidig werk kon werken. Vond dit wel fijn om te doen. Mensen uit de nood helpen, helpen dat ze weer in een proper huis zitten nadat ze een hele dag gewerkt hebben.
Huishoudhulp in Nieuwerkerken (3850) - Christine
Christine
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg flexibel qua dagen dat de strijk terug opgehaald moet worden. Binnen een bepaalde afstand kan de strijk wel opgehaald en teruggebracht worden.
Huishoudhulp in Diest (3290) - Linda
Linda
Diest
5/5 (1 reviews)
Op jonge leedtijd leerde ik strijken met destijds een strijkijzer zonder stoom. Ondertussen de evolutie vd strijkijzers meegemaakt en gezien de jarenlange ervaring weet ik zeer goed wat hoe moet dient gestreken te worden
Huishoudhulp in Berbroek (3540) - Els
Els
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb wekelijks nog een aantal uren vrij om uw strijk uit handen te nemen, ik doe uw strijk in een nette rookvrije omgeving met een professioneel strijkijzer zodat deze snel en efficiënt gedaan kan worden, bij interesse, neem gerust contact.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Herk-de-stad

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Herk-de-stad: geëvalueerd met 4.64 door 166 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Herk-de-stad, hulp in huis Herk-de-stad, huishoudpersoneel Herk-de-stad, goedkope huishoudhulp Herk-de-stad,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden