huishoudhulp Zelem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Zelem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Zelem

Huishoudhulp in Tessenderlo (3980) - Sophie
Sophie
Tessenderlo
4.95/5 (20 reviews)
Hallo, graag zet ik de puntjes op de i bij mijn thuis en wil ik graag alles proper hebben. Dit wil ik ook verder zetten als bijverdiensten zodat jullie appartement/ huisje blinkt als een spiegel.
Huishoudhulp in Diest (3290) - Lauren
Lauren
Diest
5/5 (15 reviews)
Als perfectionist hou ik van een proper en opgeruimd huis. Dagelijks ben ik bezig met schoonmaken. Dit is voor mij echt een moment van ontspanning. Ik schrik er niet voor om mijn handen uit de mouwen te steken.
Huishoudhulp in Berbroek (3540) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berbroek
5/5 (8 reviews)
Zowel ophalen als afzetten van strijk is mogelijk. Garantie dat u het binnen de 48 uur terug hebt. Rookvrij huis. Met respect voor de kledij en materialen.
Huishoudhulp in Meldert-Hoegaarden (3320) - Karine
Karine
Meldert-Hoegaarden
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik zoek een bijverdienste voor een aantal uren per week als strijkhulp of huishoudhulp. Ik heb ervaring als huishoudhulp en werk steeds zorgvuldig en discreet. Strijk kan ik ophalen en terugbrengen, die wordt in een nette, rookvrije omgeving gedaan.
Huishoudhulp in Assent (3460) - Sarah
Sarah
Assent
5/5 (4 reviews)
Nauwkeurig, oog voor detail, met de nodige voorzichtigheid en respect voor andermans bezittingen. Ervaringen: thuis en poetshulp bij een ander (tevreden) gezin 😊.
Huishoudhulp in Diest (3290) - Jochen
Jochen
Diest
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben iemand die graag mensen komt helpen. Waar nodig kom ik graag helpen. Je mag me altijd verder contacteren bij verdere vragen. Zo kunnen we samen tot een overeenkomst komen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Berbroek (3540) - Jimmy
Jimmy
Berbroek
4.5/5 (2 reviews)
Naast mijn dagelijkse job, werk ik al verschillende jaren als ramenwasser in bijverdienste. Hiervoor reken ik geen uurtarief, maar een vast bedrag naargelang het aantal ramen. Dit bedrag wordt uiteraard op voorhand duidelijk afgesproken.
Huishoudhulp in Diest (3290) - Linda
Linda
Diest
5/5 (2 reviews)
Op jonge leedtijd leerde ik strijken met destijds een strijkijzer zonder stoom. Ondertussen de evolutie vd strijkijzers meegemaakt en gezien de jarenlange ervaring weet ik zeer goed wat hoe moet dient gestreken te worden
Huishoudhulp in Deurne-Diest (3290) - Dena
Dena
Deurne-Diest
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb jaren ervaring als huishoudhulp, ik krijg een goed gevoel als ik de woning van mezelf en andere proper achterlaat. Schoonmaken zie ik niet als werk maar als een soort van hobby, ik doe dit enorm graag en heb dit van kleinsaf mee gekregen bij de paplepel.
Huishoudhulp in Diest (3290) - Bo
Bo
Diest
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Bo. Ik poets graag en ben er ook heel perfectionistisch is, bij mij zal het altijd deftig en proper zijn! Als u hulp nodig hebt kan je me altijd contacteren.
Huishoudhulp in Paal (3583) - Roxanne
Roxanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Paal
4.0/5 (1 reviews)
Aantal jaar ervaring, snel, nauwkeurig en discreet. In bezit van alle materialen en producten. Snelle beschikbaarheid en flexibel qua afstand en uren
Huishoudhulp in Deurne-Diest (3290) - Rita
Rita
Deurne-Diest
5/5 (1 reviews)
De gewone wekelijkse was en strijk, mooi gestreken kleren zijn aangenaam om weg te bergen in de kast. Alles oogt veel mooier en we voelen ons daar dan veel beter bij.
Huishoudhulp in Linkhout (3560) - Mariëlle
Mariëlle
Linkhout
5/5 (1 reviews)
Strijken behoort al meer dan 30 jaren tot mijn wekelijkse huistaken, ik zie er niet tegenaan om hier wat extra strijk bij te nemen. Als ik hiermee iemand vooruit kan helpen is dit enkel een extra pluspunt.
Huishoudhulp in Donk (3540) - An
An
Donk
Nieuw
Hallo ik an mama van drie kindjes ben twee jaar lang onthaalmoeder geweest en nu werk ik als huishoudhulp ik heb een ontzettend groot hart voor kinderen en dieren vooral voor honden ben ook graag er mij bezig dus als jullie een klus hebben wat met dieren of kinderen te maken hebben ben ik de perfecte persoon hopelijk tot snel groetjes an
Huishoudhulp in Lummen (3560) - Karolien
Karolien
Lummen
Nieuw
Te veel strijk, te weinig tijd. Breng maar binnen en het komt voor mekaar. Ik heb geen professionele ervaring, maar voor de gebruikelijke kledij vormt dat zeker geen problemen. Best wel verwittigen indien er delicate stuks tussen zitten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Zelem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke duidelijke website. Straight to the point. Drempel was heel laag om een dienst aan te vragen en kreeg direct reactie. ”
Sarah
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Contact met lokale dienstverleners, prijs overeen te komen, snelle afhandeling. ”
Benita
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Zelem: geëvalueerd met 4.57 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Zelem, hulp in huis Zelem, huishoudpersoneel Zelem, goedkope huishoudhulp Zelem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden