huishoudhulp Geetbets

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Geetbets

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Geetbets

Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
Kersbeek-miskom
5/5 (44 reviews)
Hallo, ik heb de afgelopen jaren 2 jobs gecombineerd. Huishoudhulp bij Puuur en Zorgkundige op intensieve omdat ik alleenstaande mama ben met 2 kinderen in Co ouderschap die haar tijd dat ze geen kinderen heeft nuttig wil besteden.
Huishoudhulp in Berbroek (3540) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berbroek
5/5 (8 reviews)
Zowel ophalen als afzetten van strijk is mogelijk. Garantie dat u het binnen de 48 uur terug hebt. Rookvrij huis. Met respect voor de kledij en materialen.
Huishoudhulp in Budingen (3440) - Nida
Nida
Budingen
4.88/5 (8 reviews)
Als ervaren poetsvrouw zou ik heel graag extra centjes willen bijverdienen met poetsen. Ik ben heel stipt, handig en werk ook nauwkeurig. Aangezien ik ook over een beschik, zijn de lange afstanden tevens geen probleem voor mij. Zolang de klant tevreden is over mijn werk, ben ik absoluut bereid om mijn job er uit te oefenen.
Huishoudhulp in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Ik vind strijken heel fijn om te doen. En licht huishoudelijk werk is ook geen probleem. Liefst in de omgeving van Hasselt u vraagt en ik sta klaar
Huishoudhulp in Waanrode (3473) - Kim
Kim
Waanrode
5/5 (3 reviews)
Ik ben 40 jaar en mama van 3 kinderen van 20, 16 en 14. Ik werk fulltime in de zorg en zoek een bijverdienste voor s’avonds en de weekends. Ik kook graag lekker en gezond
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Diest (3290) - Jochen
Jochen
Diest
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben iemand die graag mensen komt helpen. Waar nodig kom ik graag helpen. Je mag me altijd verder contacteren bij verdere vragen. Zo kunnen we samen tot een overeenkomst komen.
Huishoudhulp in Zoutleeuw (3440) - Martine
Martine
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Martine en 54 jaar. Zorg je voor je partner of ouder(s) en wil je op zaterdag of zondag een dagje voor jezelf dan spring ik graag in en zorg voor je partner of ouder. Heb geen specifieke opleiding maar een goed hart en veel empathisch vermogen. Ik beschik over een auto dus verplaatsing is geen probleem. vriendelijke groeten, Martine
Huishoudhulp in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Even geen zin in koken? Of even hulp nodig? ik spring gerust een handje bij. Koken is niet altijd evident. De genen van dagvers koken zijn keer op keer doorgegeven en ik kook zelf ook zo goed als altijd dagvers! I beschik over een wagen en heb dus geen probleem om tot bij jullie te komen.
Huishoudhulp in Duras (3803) - Anna
Anna
Duras
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag - sommige noemen het een hobby van mij. Hemden, tshirts, jurken, of lakens. Het maakt helemaal niet uit. Ik doe dat terwijl je werkt/ontspan/speelt met kinderen...
Huishoudhulp in Budingen (3440) - Jessica
Jessica
Budingen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Jessica 22jaar. Naast mijn fulltime job heb ik wat vrij tijd om je te helpen te kuisen/op te ruimen. Dus als je zelf weinig tijd hebt om zulke dingen te doen. Geef maar een seintje en ik help met plezier.
Huishoudhulp in Berbroek (3540) - Deborah
Deborah
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een jaar als bijberoep gepoetst omdat ik maar 19 uur op mijn huidig werk kon werken. Vond dit wel fijn om te doen. Mensen uit de nood helpen, helpen dat ze weer in een proper huis zitten nadat ze een hele dag gewerkt hebben.
Huishoudhulp in Nieuwerkerken (3850) - Christine
Christine
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg flexibel qua dagen dat de strijk terug opgehaald moet worden. Binnen een bepaalde afstand kan de strijk wel opgehaald en teruggebracht worden.
Huishoudhulp in Berbroek (3540) - Els
Els
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb wekelijks nog een aantal uren vrij om uw strijk uit handen te nemen, ik doe uw strijk in een nette rookvrije omgeving met een professioneel strijkijzer zodat deze snel en efficiënt gedaan kan worden, bij interesse, neem gerust contact.
Huishoudhulp in Runkelen (3803) - Mieke
Mieke
Runkelen
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben Mieke en ik werk als verpleegkundige in een woonzorgcentrum. Ik ben op zoek naar een bijverdienste, omdat ik een huis ga bouwen en dus wel extra centjes ga nodig hebben. Ik ben 27 jaar en woon in Sint-Truiden. Ik ben geduldig en behulpzaam.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Geetbets

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Geetbets: geëvalueerd met 4.99 door 189 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Geetbets, hulp in huis Geetbets, huishoudpersoneel Geetbets, goedkope huishoudhulp Geetbets,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden